Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Despre colici, din nou

Recommended Posts

Sigur au fost multe subiecte pe tema asta, dar uite ca vin si eu cu intrebari, ca nu stiu ce am patit, parca mi-a luat Dumnezeu mintile si nu mai am idee, cum ii dadeam Mariei ceaiul/picaturile anticolici.

Nu va intreb ce folositi, ca stiu cam toate produsele. Cand le dati bb-ului? Ceaiul se da inainte, dupa sau intre mese? Ce cantitati? Picaturile, se pun in lapte? Se dau cu lingurita inainte sau dupa masa?

Scuzati o mamica ametita, dar au dat colicile peste noi azi noapte si, din ce ma plangeam inainte de oboseala, acum sunt [soc].

Va pup,

Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cornelia, incearca sab smplex, 5 picaturi in lingurita inainte de fiecare masa, ajuta si la limitarea refluxului gastric. bonnisanu si debridat-ul se dau la fle, inainte de masa. ceai...intre mese.

succes si sa va treaca cat mai repede!!!

Roxana

La noi SAB SIMPLEX nu a facut mare lucru,in schimb BABY DRINK da.Dupa 50 ml de ceai se potolea instantaneu si adormea.E chiar bun cu mai toate plantele si se recomanda si inainte de somnic ca-i linisteste.E bun pentru eliminarea gazelor si la noi a dat rezultate si dupa ce o zi a fost constipata.Multa sanatate si sa scapati repede de colici!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...