Oaspete Publicat Mai 15, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 15, 2005 Buna mamicutelor. Bia a racit si-i curge nasul cumplit de tare. Problema este ca nu ma lasa sa i-l golesc si din cauza ca se umple de muci, care-i curg ba in barba, ba inapoi in gat si se ineaca din cauza lor si tuseste foarte rau. Am fost la medic, mi-a dat tratament, Panadol Baby, Mucoslolvan si pentru nas un spray, Vibrocil. Tratamentul i-l dau din 8 in 8 ore, incepand de ieri, dar astazi mi se pare ca are tot la fel de multi muci iar de tusit la fel tuseste. Pentru ca mucii sunt aposi am incercat sa-i scot cu pompita, si asa i-as curata nasucul bine, dar cand o fac, plange foarte tare, si ma impinge cu manutele, ma gandesc ca poate o doare...voi ce stiti? Cum as putea sa-i scot altfel mucisorii, ca mi-e tare mila de ea ca nu poate respira. Tatiana si Bia mucoasa mica [V] http://community.webshots.com/user/TatianaS Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Mai 15, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2005 E foarte important sa-i curatati bine nasucul, sunt foarte bune spray-urile cu apa de mare: sterimar, marimer, nazomer scot mucisorii mai usor tot cu pompita se pulverizeaza de cate ori este nevoie, apoi puneti picaturi vibrocil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Briantis Postat Mai 15, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2005 Fain titlu .M-a bufnit rasul . Serios vorbind acuma ,trebuie sa-i aspiri cu pompita ,chiar daca nu te lasa .Roaga-ti sotul sa tina copilul de maini .E preferabil asa decat sa-i inghita sau sa respire pe gurita .Sincer nu cred ca are ce sa doara la aspiratie ,pentru ca cel putin pompita noastra are capatul foarte moale ;cred ca e vorba doar de in disconfort local . Alta metoda sa -i cureti nasul nu prea vad . Sanatate multa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Mai 15, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2005 Am inteles ca daca nu se curata bine caile respiratorii se poate face otita.Asa ca,mana pe pompita si la desfundat nasul inainte!Daca ai un sot care sa te ajute esti fericita,scapi usor,daca e ca al meu care nu suporta copilul "sa-i faca rau copilului"te chinui singura si apoi il duci la tati la pupat! Miha si puiul Robert Pozele noastre Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica dulce Postat Mai 15, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2005 ce varsta are fetita??eu la 1 an jumate lam invatat pe Marc sa sufle nasul..si asta dupa ce eram rosie cu nuante de albastru la fata de atata suflet artistic[:D] Acum cred ca a uitat,ca slava Domnului n-a mai fost cazul,dar..se poate!! la noi pompita nu a fost niciodata foarte efectiva,in schimb sprey sau picaturi de nas,da!Noi folosim in general olynth-parca asa se scrie.Pun picaturile si apoi "smotocesc" nasul bine cu servetelul. Oricum,daca ii dai tratament or sa se usuce mucii azi-maine,macar nu-i mai curg in gura si de la picaturi ies bucata intreaga. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gio Postat Mai 15, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2005 Ai mai multe metode de "demucizat" (ce m-a distrat titlul tau). Noi suntem cam la fel ca voi si aplicam mai multe metode: 1) cand n-am chef de urlete si tipete ii dau cate un puf de Sterimar si s-a rezolvat problema; 2) umpli o seringa cu 5-10 ml ser fiziologic si o impingi fff repede intr-o nara; repeti pt a doua; efect garantat, bb nu are ce sa pateasca, serul e steril chiardaca se ineaca cu el si ajunge pe unde nu trebuie; 3) varianta pompita, cand deja respira ff greu si celelalte metode dinainte nu mai functioneaza; la noi tati o tine si eu fac " manevrele" - noi folosim pompita de la Nuk si tare multumiti suntem; 4) ultima varianta ar fi suflatul nasului[:D]numai ca la noi nu prea se intampla asta pt ca nu vrea copilu'. Multa sanatate!! If a have a bag of rocks to carry as I go I just want to hold my head up high.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freia Postat Mai 15, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2005 ophtamesone - cate 2 pic in fiecare nara la 6 ore. mucii astia umezi sa dispara in 2 zile, are antibiotic si face bine si la gat. sanatate. Freia si [copil] Alexa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRIXIA Postat Mai 15, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2005 Curaj Tatiana! Trebuie sa tii copila bine, imobilizeaz-o putin, caci trebuie sa-i golesti nasul! Discutii lungi cu fata, despre pompitza, care face puf-puf... si nu doare, si nu dureaza mult! Ei, si in timp ce povestesti despre efectul miraculos ii aplici pompo de nas! Dac plange putin.... trece! Succes! Racushoarele Cristina[indecis]&id="size4"> Alexia id="Comic Sans MS">id="size2">id="teal"> crixia@gmail.com Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Mai 15, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2005 La noi pompita pur si simplu nu a mers. Asa ca, daca erau mai grosi ii scoteam cu betigas de urechi, iar de pe la 1 an l-am invatat sa sufle nasul, mai intii cam aiurea dar repejor a invatat sa-l sufle bine. Noroc ca nu a fost racit decit de vreo 3 ori in toata viata lui! Simina & Andrei (Deiutzu) Home, wherever you are... Excursie la Lake Arrowhead Laguna Beach Beach Cities Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittycat Postat Mai 15, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2005 N-ai incotro, trebuie sa folosesti pompitza. Si printesa mea a racit la 3 luni. Ii aspiram mucisorii de cate ori era nevoie, si de 6-7 ori pe zi. Evident ca aveam un scandal monstru, dar era mult mai bine pt ea. In primul rand ca respira usor, in al doilea rand si cel mai important ca daca ii aspiri des secretiile scade riscul de otita. Ii pulverizam intai apa de mare in nasuc, asteptam cateva minute. Apoi aspiram pe rand fiecare nara, de cateva ori fiecare nara, tinand astupata cealalta nara cu un deget. De 3-4 ori pe zi ii puneam si cate o picatura de vibrocyl in fiecare nara. Cand mai eram cu cineva acasa ma ajuta tinand-o de maini, evident ca si ea incerca sa-mi dea peste maini. Cand nu, ma descurcam singura. Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.