Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Merge cu laba piciorului stang catre interior.

Recommended Posts

Fiica mea de 9 luni care s-a ridicat in picioruse pe pat de la 7 luni jumatate, aum vrea sa mearga sustinuta de manute.Numai ca am observat ca uneori paseste cu labuta piciorului catre interior, si parca nu tine directia dar, nu se intampla mereu. Sa-mi fac griji ?Sa merg la un ortoped ?

Ana

Copiii arunca in joaca cu pietre in broaste, dar broastele mor cu adevarat.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

am postat si eu recent un subiect pe tema asta,Marc al meu merge cu labele picioarelor spre interor..de la inceput,acum are 2 ani jumate.Am intrebat 2-3 pediatri,am fost si la ortoped..au zis sa o las asa cum este ca o sa se rezolve in cativa ani.Cand ajung in romania vreau neaparat sa merg la un ortoped..am senzatia ca medicii romani merg mai mult la sigur,decat pe probabilitati (in multe probleme-ex raceli)

Pe de alta parte am motive de ingrijorare pentru ca si eu si sora mea am purtat ghete ortopedice mult timp,poate e ceva genetic,dar nimeni nu a dat importanta acestui aspect.

Poate n-o fi nimic,oricum merge si alearga foarte repede si bine,desi e usor observabil si de catre straini,nu doar de catre mine.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Ana si eu am avut aceasta problema inca de mica...la sfatul unor pediatri mama mi-a dat o perioada lunga pantofii invers, stangu pe dreptu si dreptu pe stangu...am prtat pantofii asa destul de mult timp, dar mi-am revenit!

Acum tu ar fi mai bine sa consulti un ortoped sa vezi ce zice!id="navy">id="Comic Sans MS">

Claudiaid="orange"> si Raul id="teal">(01id="navy">.04id="orange">.2004id="teal">)id="navy">

Martieid="teal"> Aprilieid="navy"> 2004id="orange">

id="Script MT Bold">

Nu iti fa griji,in momentul in care va merge singutrica poti sa o controlezxi mereu si sa ii zici sa calce cu piciorusele in afara,ii arati cum,o va distra si te va imita.Problema asta o au majoritatea copiilor,unii se corecteaza singuri altii asteapta sa fie corectati.

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'

Sabina

Urgent la un ortoped sa nu fie prea tarziu si sa ramana cu piciorul deformat,Doamne fereste. E mai bine sa nu fie nimic si sa se corecteze cu varsta dar asta nu tine de vointa ta sau a copilului si uneori trebuie ajutat.

nonna

Nu mai zabovi,mergi la un ortoped ,poate chiar doi eu am fost la unul la Iasi care mi-a zis ca nu are nimic.Bine ca al meu in afara de mers nici nu-si putea tine echilibrul ca sa descopar la Tg. Mures ca are parapareza spastica frusta si spina bifida,nu vreau sa te sperii,vreau doar sa o iei din timp.Poate intr-adevar nu are nimic.Multa sanatate.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...