madaluta Postat Septembrie 8, 2006 Raport Postat Septembrie 8, 2006 Ma aflu intr-o dilema si m-am gandit sa va cer sfatul.Am jaluzele verticale dintr-o panza mai tare( cred k stiti despre ce vorbesc- adica nu sunt nici din aluminiu, nici din pvc-)si vreau sa le spal. cand le-am cumparat, aum vreo 3 ani, mi s-a zis sa rulez fiecare bucata sa o leg si sa le bag la masina de spalat.Nu am curaj sa fac acest lucru,si de aceea intreb. Voi cum le-ati spalat? Unii imi spun doar sa le bag in cada si sa le las in apa cu detergent, altii ma sfatuiesc sa le si spal cu o perie, dar nimeni dintre cei care imi dau sfaturi nu au spalat asa ceva.daca voi ati facut-o spuneti-mi si mie cum.va multumesc anticipat. Madalina [gravi]26+ cuburtika aferenta,
miki-miki Postat Septembrie 8, 2006 Raport Postat Septembrie 8, 2006 Cumnata mea le-a spalat in cada dar nu stiu dc cu o perie. Sfatul meu e dc fol o perie sa fie f moale (cum e cea pt haine) si sa nu atingi marginea jaluzelei sa nu se desire. Dai cu peria numai acolo unde vezi pece KK de musca. Cred ca nu mai e nevoie de perie dc le tii la muiat mai mult. La masina le-a bagat o colega si s-au desirat de tot. A tb sa cumpere altele. Bafta! Sa ne spui rezultatul. Mikiid="blue">
alexa si mami Postat Septembrie 8, 2006 Raport Postat Septembrie 8, 2006 o prietena de'a mea, le-a bagat in cada cu apa calduta si detergent lichid (sa nu ramina pete) citeva ore 3-4, a pus dusul pe ele, le-a limpezit din abundenta, le-a scos putin la uscat si le-a calcat un pic umede. i-au iesit f bine, zici ca-s noi. alexa id="red">[copil]
badjoke Postat Septembrie 11, 2006 Raport Postat Septembrie 11, 2006 Chiar azi am spalt o parte din jaluzele. Cand le-am cumparat ne-au spus ca se spala foarte usor, in cada, lasate la innmoiat cu apa calda si detergent, iar unde sunt pete sa frec cu o periuta de dinti uzata. Asa am facut si au iesit foarte bine. Nu se storc, nu se baga in masina de spalat. Eu n-am avut curajul sa le las cateva ore. Mami si NiKo (24 sept 2004)
numeioana Postat Septembrie 11, 2006 Raport Postat Septembrie 11, 2006 Si noua ne-au spus ca se spala in masina si le-am distrus. Erau la fel ca ale tale, material din acela mai scump. Deci NU le baga la masina!!! Ioana Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!id="red">id="size3">
hristina Postat Septembrie 11, 2006 Raport Postat Septembrie 11, 2006 Eu am inteles ca se spala bine daca: le lasi in apa cu detergent, apoi le freci cu o periuta unde este cazul; le lasi sa se scurga pe marginea cazii si apoi le agati la fereastra cand nu sunt nici prea ude, nici prea uscate, caci se intind ele mai bine! Incearca si spune-ne rezultatul ca am si eu una de spalat! Exclus masina de spalat! Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
madaluta Postat Septembrie 12, 2006 Autor Raport Postat Septembrie 12, 2006 V-am ascultat sfaturile si Nu le-am bagat la masina. In cada cu detergent si atat. numai sa aveti grija sa nu le indoiti, caci eu am indoit una si se vede urat . Maine o voi da jos si voi incerca sa o calc sa vad dc se indreapta.Si am mai facut o boacana : am rupt sistemil de prindere al uneia....ce ma fac...se gaseste chestia aceea din plastic in magazine? Madalina [gravi]26+ cuburtika aferenta,
bociocutza Postat Septembrie 27, 2006 Raport Postat Septembrie 27, 2006 eu le-am spalat la masina si au iesit bine dar am avut o mica problema,am folosit detergent pudra si nu e indicat,raman pete albe.folositi det. lighid pentru culori inchize la programul zilnic si nu va fi nici o problema.eu am incercat si au iesit curate.totusi cred ca depinde si de material.la mine nu s-au desirat.
Karina Postat Septembrie 27, 2006 Raport Postat Septembrie 27, 2006 Noi am cumparat jaluzele verticale acum 3 ani si de la firma ni s-au spus ca nu se spala se dau doar la cuatat o data la 3-4 ani. Anul asta chiar am de gind sa le dau la curatat, ca cele de pe balcon s-au murdarit taaaaaare. Am mai avut jaluzele verticale (muuuuuuult mai bune ca astea) si m-au sfatuit sa le spal in masina, asa cum ziceai tu madaluta, dar indiferent cit de bine le-am legat tot s-au destramat Karina [sofer] + Bogdanel Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
picassoy2006 Postat Mai 1, 2010 Raport Postat Mai 1, 2010 da madaluta contra unei sume de bani vei primi acea piesa ce se numeste carucior ptr sina de jaluzele verticale.....gasesti oriunde vei cauta in magazinele unde se comercializeaza asa ceva......
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.