Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

masina de uscat rufe

ralu

Postări Recomandate

Postat

Ce parere aveti de masina de uscat rufe? Voi utilizati asa ceva? Pe mine ma bate gandul sa-mi cumpar una bucata! M-am saturat de intins rufele aproape in fiecare zi....

Credeti ca merita, sau este doar un moft?

Ce marca de masina de uscat mi-ati recomanda?

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Eu am masina de uscat rufe, e super total cu ea, nu mai intind haine decat cele foarte delicate care necesita sa fie uscate intinse flat.

Prosoape, pantaloni, camasi, tricouri, bluze de iarna, paturi, hainele lui bb, lenjeri de pat... tot pot usca acolo si in 2 ore, maxim 2 ore jumate sunt uscate. Daca le scoti imediat din uscator unele din ele nici nu mai necesita sa fie calcate.

marca de masina de uscat a mea este Kenmore, o avem de 10 ani si nici o problema cu ea

Toate cele buneid="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="right">id="purple">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.

- Platoid="size1">id="purple">

Postat

Merci mult Gabbriela!!!

Deci din cate spui tu nu este un moft, ci este chiar practica!

Te pup!

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

Postat

ralu, eu iti recomand mai intai sa verifici cate haine de-ale tale se preteaza la uscator. eu am masina de spalat care si usuca rufele si mi-am stricat cateva la uscator [xx(]. desi am dat programul minim s-au micsorat cu doua numere.

cu prosoape si lenjerii nu-i problema da la haine trebuie sa ai grija.dupa ce m-am parlit m-am uitat pe etichete si am vazut ca pe majoritatea nu le pot baga la uscator; habar n-am care materiale merg si care nu.

ar mai fi si vatianta doi ca am eu haine de proasta calitate [xx(]

---------------------------------------

common sense is not really so common

Postat
quote:Originally posted by unboticutz

habar n-am care materiale merg si care nu.

id="quote">id="quote">

Matase, lana, voaluri si in general cam ce stii ca se duce de obicei la curatatorie chimica.

Eu am bagat din greseala o data o caciula de lana a sotului si s-a facut mica-mica si pe urma de fun am tot bagat-o la uscat pana a ajuns ca palariuta aceea de o poarta evreii pe crestet.

Masina de uscat e foarte utila, de obicei o pun pe programul de ora. Ma scuteste de calcat dar ca sa nu se sifoneze rufele trebuie scoase imediat cat sunt calde.

Oana_B

detalii donatii

actualizari donatii

Postat

Matase, lana, voaluri si in general cam ce stii ca se duce de obicei la curatatorie chimica.

cel mai mult mi s-a micsorat un hanorac din fleece.

---------------------------------------

common sense is not really so common

Postat

Eu nu pot spune ca ma scuteste de calcat.

Am 2 variante, cu aer cald si cu aer rece si de regula folosesc prima varianta, deoarece ma grabesc si vreau sa fie uscate cat mai repede.

Sunt uscate dar mototolite, deci nu scap de calcat, dar bine ar fi sa iasa si calcate, hehe, sa ne mai usureze munca.

Crinuta si [bonjovi] Rayan

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...