Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

praline belgiene (optashpe)

Postări Recomandate

Postat

1id="Georgia">id="red"> 2id="Georgia">id="blue"> 3id="Georgia">id="purple"> 4id="Georgia">id="red"> 5id="Georgia"> 6id="Georgia">id="purple"> 7id="Georgia">id="red"> 8id="Georgia">id="red"> 9id="Georgia">id="purple"> 10id="Georgia"> 11id="Georgia"> 12id="Georgia"> 13id="red">id="Georgia"> 14id="Georgia">id="purple"> 15id="Georgia"> 16id="Georgia"> 17id="Georgia">

faceti cunostinta cu:id="red">

Anamana123 - Bruxelles - 18 martie 1976

Oanademunck - Bucuresti - 4.04.1978/berbec - psiholog

Miri_mik - Baia Mare/Bruxelles - 29.04.1977/taur - profa de engleza/mamik de Bruno -28.02.2006

Danyelana - Buzau/Louvain la Neuve -23.07.1978 /leu - studenta

Morgane - Constanta/Brugge - 09/09/1967- fecioara - mamik de Bianca(27/05/1994)

Scumpi - Bucuresti / Antwerpen - 27.09.1982/balanta

Carmita_baby - Bucuresti/Antwerpen - 8.10.1980/balanta - 'mamik' de motanik Mello

Ardeiash - Constanta / Bruxelles - mamik de Andru

Bepii - Mangalia / Mechelen - 7.11.1960/scorpion - secretara - mamik tanara cu un baiat de 26 ani + 3 motanei

MadyG - Constanta / Bruxelles - 8.11.1978. profa de engleza + viitoare mamik

Ror - Bucuresti/ Antwerp - 13-12-1969 - Sagetator - economist

NinaM - Bucuresti / Bruxelles - 29.12.1976, mamik de 2 teroristi mici,Alex-22.12.2002 si Reina-18.08.2005

Nora - Bruxelles - mamik de 2 baietei : Andrei(20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)id="size1">

Link-uri importante :id="red">

Ambasada romaniei la bruxelles

aeroportul brussel + aeroportul charleroi id="purple">

transport in comun plan metro brussel id="purple"> trenuri si rer-uriid="brown">

scoli

medici de familie brussel asigurare medicalaid="purple">

monarhia din belgia

romani in belgia + comunitatea romana din belgiaid="purple">

biserici ortodoxe in belgia

pagini aurii belgia

harti, itinerare

meteo belgia

loisirs1 loisirsid="purple">2id="purple"> loisirs3 atraxions loisirs4id="purple"> loisirs5

info despre cateva orase ale belgiei id="red">

mechelen anvers, brugge, gent, louvain

ce puteti vizita in brussel: id="red">

grand place brussel ; covorul de flori din grand place ; atomium ;

pagoda ; bru park ; biserica romaneasca la bruxellesid="purple"> parohia ortodoxa romana sf. nicolae id="brown">

hoteluri in brussel

formula 1 cheap hotels id="orange"> chab hotel sleepwell hotel id="green"> sabina hotel id="red"> derby hotelid="black">

carnavaluri in belgia: id="red">

Binche Malmedy id="purple"> Aalst

posturi tv romanesti live:id="red">

realitatea antena1 id="purple"> antena3id="blue"> [url="http://w

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

`Neata la toate pralinutele!

Luci,am vb cu Ardeiash si a ramas sa aduc eu micii.Sigur nu mai e nevoie si de altceva?Aaaa....si sa-mi trimiti si mie adresa ta te rog,ca nu stiu unde sa vin...

Oana,iti tin pumnii si sa sa dea D-zeu sa ne dai vesti bune cit mai curind!

Pupici la toata cutia!

Mami de Alex(22.12.2002)si de Reina(18.08.2005)

Postat

Ardeias, sa stii ca copchii mei cresc si ei ca toti copchii[:D] si, mai rau, ca noi toti (marturisesc, nu mai am 20 de ani)id="size1">, asa ca nu mai au 7 si 5 ani ci 8 (Andrei) si 6 (Victor).

Miri_mik, deci stai in Vilvoorde? Pai eu-s in Machelen, deci vecinica! Cand vii la mine sa bem o cafelutza[;)]?

Distractie placuta la bbq!

Noraid="red">[hia]cu Andreiid="blue"> (20aprilie'99) si Victor id="blue">(12iulie'01)

Postat

morgane, io aveam o problema cu titulatura. imi si inchipuiam ca ai angajat baby-sitter:))) auzi? nu prea tine vremea cu noi, da mici io tot mananc la voi:))

nora, drept ca stau in vilvoorde, da zi si mie cu ce ajung la machelen, ca io n-am masina, n-am bicicleta. zi cum, si sa mor de nu vin la o cafea:)))

mbah... iar am inceput aiureala cu glicemiile. dupa ce-am stat linistita o saptamana.. s-a deschis sezonul: una duminica, una ieri cu oana... una azi... ma ia cu dreaci si transpiratii. kilograme n-am dar...

pusi pusi

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)

http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Postat

Miriid="blue">, na, te-ai apucat si de rime ... Ploaie, soare, cum o fi, noi tot o facem lata.

Ninaid="blue">, merci de mici. Ti-am trimis adresa pe mess.

Fete, care nu mai stie unde stau? Glasuiti!

Pupici, [pup][pup][pup]

Postat

Nora: la cat mai multi ani frumosi si sanatosi pentru copchii tai... poate ca-i mai bine sa scrii data lor de nastere..?! in felul asta nu mai este nevoie de actualizare , ce zici?

s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]

Postat

Miri, vin eu sa te iau d-oriunde[;)]1 Zi-mi cand poti! Saptamana viitoare?

Ardeias, la semnatura mea sunt si datele de nastere ale baietilor, poti s ale folosesti[:)].

Noraid="red">[hia]cu Andreiid="blue"> (20aprilie'99) si Victor id="blue">(12iulie'01)

Postat

La multi ani,Scumpisor drag!Sa fii sanatoasa , sa fii fericita ,sa ramai mereu la fel de copilaroasa si de dulce !

Multi ,multi pupici si sa petreci o seara ca-n povesti alaturi de Bubulina ta ! id="Verdana">id="size3">id="blue">

[floare3][s][s][flo]

Postat

Scumpi cel drag si frumos,

Iti urez din toata inima sa fi sanatoasa, sa fi fericita si iubita [flo][flo][flo]. LA MULTI ANI !!! [s][s]

Iata cum trecea ziua ta si nu observam desi ar fi trebuit sa-mi amintesc ca esti nascuta in aceeasi zi cu baiatul meu [bang] Of, batrantile, de!

Morgane, primit adresa, notat in agenda, multumesc frumos [pup]

Va pup pe toate si va doresc cele bune [pup][pup]

Bepii

Live as if you were to die tomorrow,

Learn as if you were to live forever

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...