Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Licenta Drept

Postări Recomandate

Postat

Buna. Sunt studenta an IV la Spiru la fac de Drept. Anu asta am licentaa[?]ce ma fac.? Voi ce faceti ce ati facut la licenta? Cum a fost? Va rooog nu ma lasa-ti la greu[flo][flo]

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Hermelina

iti pot spune doar ce am facut eu desi nu imi amintesc foarte bine (2000)...pe de alta parte, poate s-au mai schimbat regulile intre timp , sper sa iti raspunda si cineva care a dat licenta mai curand. Am avut examen scris la dr civil si dr penal . Cred ca au fost 10 subiecte la civil, nu foarte lungi dar destul de dificile (unele) . La penal am avut ceva din partea generala, cam doua subiecte si inca doua de la infractiuni (chiar 2 infractiuni de vorbit despre ele). Apoi am avut sustinerea lucrarii de licenta - eu am ales ceva din Criminologie. Examenele de civil si penal au durat cam 3-4 ore fiecare si au constat numai in teorie deci nicio speta. In general nu mi s-a parut un examen foarte dificil...am avut altele mult mai grele in fac , de ex , cele de procedura civila sau dreptul concurentei ..si..cel mai nasol: Dr. Proprietatii intelectuale. Daca stiai teoria foarte bine aveai toate sansele sa iei note foarte mari...dar.asa cum ti-am zis, asta era in 2000.

bafta multa

Andreea

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...