hermelina Postat Septembrie 12, 2006 Raport Postat Septembrie 12, 2006 Buna. Sunt studenta an IV la Spiru la fac de Drept. Anu asta am licentaa[?]ce ma fac.? Voi ce faceti ce ati facut la licenta? Cum a fost? Va rooog nu ma lasa-ti la greu[flo][flo] "Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"
goanga23 Postat Septembrie 12, 2006 Raport Postat Septembrie 12, 2006 Hermelina iti pot spune doar ce am facut eu desi nu imi amintesc foarte bine (2000)...pe de alta parte, poate s-au mai schimbat regulile intre timp , sper sa iti raspunda si cineva care a dat licenta mai curand. Am avut examen scris la dr civil si dr penal . Cred ca au fost 10 subiecte la civil, nu foarte lungi dar destul de dificile (unele) . La penal am avut ceva din partea generala, cam doua subiecte si inca doua de la infractiuni (chiar 2 infractiuni de vorbit despre ele). Apoi am avut sustinerea lucrarii de licenta - eu am ales ceva din Criminologie. Examenele de civil si penal au durat cam 3-4 ore fiecare si au constat numai in teorie deci nicio speta. In general nu mi s-a parut un examen foarte dificil...am avut altele mult mai grele in fac , de ex , cele de procedura civila sau dreptul concurentei ..si..cel mai nasol: Dr. Proprietatii intelectuale. Daca stiai teoria foarte bine aveai toate sansele sa iei note foarte mari...dar.asa cum ti-am zis, asta era in 2000. bafta multa Andreea
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.