Natasa Postat Septembrie 15, 2006 Raport Postat Septembrie 15, 2006 Cele care ati mai fost (sau locuiti in Viena), cind e mai bine de mers in Viena? avem optiunea de a merge chiar inainte de Craciun sau imediat dupa Anul Nou. Ma refer la aglomeratie, preturi, atmosfera, program muzee... Multumesc!
Ramona J Postat Septembrie 15, 2006 Raport Postat Septembrie 15, 2006 Am fost chiar inainte de Craciun - superb! The best thing you can do for your children is to love your wife.
helbi Postat Septembrie 15, 2006 Raport Postat Septembrie 15, 2006 Natasa, eu nu am fost in perioada respectiva la Viena, dar in mod sigur inainte de Craciun arata totul superb! Este "Weihnachtsmarkt=Piata de Craciun" si totul arata ca in basm! Stiu pe cineva care a afcut revelionul la Viena pe....strada!!! A venit super incintat de atmosfera! Pe de alta parte, pt cumparaturi cred ca e mai bine dupa Anul Nou, cind sunt reducerile de iarna! Acum, depinde ce "prioritati" ai[:D] In mod sigur insa vei mai primi sfaturi de la fete care traiesc acolo sau pur si simplu au petrecut cele 2 sarbatori (sau zilele din-aintea sau dupa ele) la Viena. Oricum, orice varianta alegi, vei ramine fascinata de oras! Sau eu asa am ramas! Andreia
Ramona J Postat Septembrie 16, 2006 Raport Postat Septembrie 16, 2006 Da, e tirgul din fata primariei. Sint colindatori pe strada (si romani am vazut noi), ar fi pacat sa nu mergi in perioada aia. The best thing you can do for your children is to love your wife.
Flaflo Postat Septembrie 16, 2006 Raport Postat Septembrie 16, 2006 Neaparat inainte de craciun! Veti avea parte de o experienta de neuitat! Flavia si Bianca[copil]
carolada Postat Septembrie 16, 2006 Raport Postat Septembrie 16, 2006 eu am facut revelionu la viena si a fost frumos,se danseaza vals pe strada,artificii[bis]presupun ca si de craciun e frumos si mai mare ca aici la salzburg.e alegerea ta[:D] carolada www.camping-kasern-salzburg.com
Charlie Postat Septembrie 16, 2006 Raport Postat Septembrie 16, 2006 Eu te sfatuiesc sa stai putin mai mult ! Stati de Craciun acolo ( ai parte de o experienta minunata) si prima zi lucratoare dupa Shoooping ! E prima zi de reduceri substantiale ( cam 50% off )![il] ------------------------ My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
Natasa Postat Septembrie 16, 2006 Autor Raport Postat Septembrie 16, 2006 Multumesc mult pentru raspunsuri! Mai mult de o saptamina nu putem sta, iar de Craciun vrem sa fim in tara, cu familia. Trebuie sa ne hotarim daca vrem atmosfera sau reduceri! :) In perioada de dinainte de Craciun e foarte scump?
Charlie Postat Septembrie 17, 2006 Raport Postat Septembrie 17, 2006 Natasha din pacate cam da... cel putin din punct de vedere al hainelor si pantofilor da absolut ! Nu stiu cum sta treaba din alte puncte de vedere insa.. ca eu cu mintea mea creatza numai dupa astea ma uit ! ------------------------ My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.