Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cort de jucat - il folosesc copiii vostri?

Postări Recomandate

Postat

Ma refer la corturile acelea mititele de interior in care cei mici se ascund, baga pernute, papusi si altele. Il folosesc copiii vostri? Cumnata mea vrea sa le cumpere alor mei unul si imi e teama ca se vor juca la inceput si apoi da uitarii si mai raman si cu asta pe cap prin casa.

Multumesc.

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

fetita mea cea mare , se joaca. e adevarat ca are perioade cind nu-i trebuie , dar nici o jucarie nu e permanent preferata de copii. au perioade si perioade. cortul e un accesoriu bun de joaca pt copii iar daca e micut il poti scoate si in parculet. acolo sigur se va umple de copii.[si-eu]

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]

fotografii

Postat

Si noi avem cort si se joaca din cand in cand cu el. La inceput au fost tare incantati, iar cand se plictisesc strang cortul si dupa ceva timp le dau inapoi cortul si sunt bucurosi ca si cum acuma l-ar fi primit. Eu spun ca mertita luat cu toate ca pana la urma se va plictisi de el ca si de oricare alta jucarie.

Numai bine!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga

Miha&Sorin&Bogdan&Vlad

Postat

Diana are in camera o casuta din lemn construita de tati, super frumoasa.

o are de cand avea 1 an. are momente cand sta in ea si se joaca frumos si momente in care uita de ea.

[*]Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 [*] http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

paginuta personala:

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Postat

Capsunika se joaca cu el ca orice alta jucarie> Adica azi are chef si isi petrece toata ziua in cort sau pe langa, si apoi nu se mai uita la el o saptamana.

Avem aproape 2 ani.

Freia si [copil] Alexa

Postat

David e foarte incantat de cortul lui din camera. Mai ales cand are musafiri!!!

Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi [avion]si David[marinar]id="Georgia">

La Brasovid="size3">id="red">id="Book Antiqua">

La marea Neagraid="size3">id="red">id="Book Antiqua">

Parada modeiid="size3">id="red">id="Book Antiqua">

Voineasaid="size3">id="red">id="Book Antiqua">

Postat

Multumesc frumos. Imi pare bine ca la aproape 7 si 4 ani se mai joaca inca in el copiii. Ai mei au aproape 4 si 2 ani.

Desi nu se compara cu un cort cred ca am sa fac deocamdata ceea ce mi-a sugerat altcineva pe forum (ca raspuns la o alta intrebare a mea)... sa transform tarcul vechi intr-un fel de cort. Cu acoperisul (drept) va fi mai problematic, dar am sa vad ce iese si cat il vor folosi. Inca o data multumesc.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...