Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Probleme sterilet :((

Postări Recomandate

Postat

Bine v-am regasit fetelor...

Recunosc cu mina pe inima ca nu mi-a mai fost dat sa intru pe-aici, dar iata-ma acum apelind la ajutorul vostru, nitel disperata fiind si cu increderea in voi:

Mi-am pus sterilet pe 20.07 (acum doua saptamini) - cel din cupru (Copper T Model TCu 380A)D-na doctor mi-a dat un supliment de Calciu, Fier si D3 pentru perioada menstruatiei si Piafen pentru dureri.

Problema este ca de atunci incoace, am dureri in fiecare dupa amiaza (nu noaptea, nu dimineatza) + singerarile (rozalii ce-i drept) de rigoare, ce apar odata cu durerile.. (ca o gluma, constat ca la aproape 14.15 in fiecare zi m-apuca si durerile si singerarile). Recunosc ca sint suportabile, (nu mai iau Piafen decit daca simt ca nu mai pot), dar imi aduc tare bine aminte de contractiile de la nastere.

Incep sa ma sperii putin, desi am citit ca exista o multitudine de manifestari dintr-astea nu tocmai fericite atunci cind iti pui un sterilet... insa...

este normal ce se intimpla ?

PS: Din pacate, de d-na doctor nu dau astazi de nici o culoare... si parca astazi mi s-au intetit durerile...

Alssa si Clara (2 ani si 8 luni)

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Pai, nu prea e normal, eu am acelasi fel de sterilet si nu am avut asa manifestari...am oarece sangerari inainte de menstruatia propriu-zisa, dar dureri - nici vorba!

Eu zic sa mergi la dr., poate organismul tau nu-l tolereaza...

Multa sanatate![flo]

Oana si Mara 11.08.2004

Postat

Poti merge la alt medic(cabinet particular), si ii povestesti ce si cum.Posibil ca organismul sa nu accepte steriletul si reactioneaza prin dureri si singerari.

Si nu te speria.Te-asteptam cu vesti bune.id="Comic Sans MS">id="teal">

Catalinaid="Comic Sans MS">id="brown">, id="green"> [copil]id="orange"> Rid="orange">Oid="green">Bid="red">Eid="orange">Rid="green">Tid="red">id="size1"> si Cid="orange">Aid="green">Tid="red">Aid="brown">Lid="red">Iid="green">Nid="orange">id="size1">

Sabina are nevoie de ajutorul nostru ajuta aiciid="red">id="Comic Sans MS">id="brown">

Postat

Durerile nu sunt normale, dute la un medic cat poti de repede. Sangererile dereglate dureaza pana la cel mult 6 luni de la data instalari steriletului.

eu cand am instalat Mirena, nu am avut nici o durere, o foarte usoara sangerare in acea zi si atata tot.

Sanatate si te asteptam cu vesti bune [flo]id="purple">

Gabrielleid="purple"> [flo] mamica luiid="purple"> Julianid="blue"> [bibe]

0 - 2 years 2 - 3 years

Opere de arte Mini-Vacante

id="right">

Postat

nu-i normal sa ai dureri din cauza steriletului. ai facut tratament cu antibiotic imediat ce ti-a montat steriletul? eu am sterilet de aproape 8 luni si nu am nici un fel de problema.Dar o saptamina am luat antibiotic

.nu sta asa ,trebuie sa intrebi un medic.

Nu te juca cu sanatatea ta.Te oup si numai bine

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]

fotografii

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...