Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cocker spaniel in cautare de stapan!!!!

Postări Recomandate

Postat

Am gasit urmatorul anunt si m-am gandit sa-l postez sipe acest site, poate ne poate ajuta cineva a gasim un camn unui frumos catelus:

"""Doreste cineva un COCKER SPANIEL, fetita alb cu negru, vaccinata la zi, are un 1 si jumatate. Este foarte jucausa si dragastoasa, nu musca, nu latra, nu face nimic rau.

Eu trebuie sa o dau pt k o sa plec din tara si nu are cu cine sa ramana. Daca ma poate ajuta cineva...

Nu trebuie sa imi dea nici un ban, doar sa stiu k este undeva bine si k este iubita.

Va multumesc

Pt cei interesati astept un telefon la orice ora la nr. 0740.99.24.81, ana@rax.ro

VA ROG, AJUTATI-MA!""""

Va multumesc!

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Gabitza P: pacat ca trebuie sa o dea. Am si eu o cockarita si inteleg perfect. O ideie: sa aiba grija ca cei la care o da sa-i poata asigura un minim de confort. Sa-si permita sa o duca la un medic ori de cate ori este necesar si sa nu o culce afara(am citit pe alt site - mentionat de tine).

Sa-si gaseasca un stapan la fel de iubitor.

idei nunta

Postat

Buna Daria,

Si mie mi s-a rupt inima cand i-am vazut anuntul fetei si de aceea m-am implicat.

A reusit sa o dea pana la urma.

Acum, nu pot decat sa sper ca-i va fi bine catelusei la noua casa si ca nu o vor lasa prea mult afara(sunt destul de sensibili cateii din aceasta rasa).

Eu iti multumesc pentru mesaj si-ti doresc toate cele bune!

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...