Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[grup]OAMENII S-AR PUTEA SA NU-SI AMINTEASCA EXACT CEEA CE AI FACUT SAU CEEA CE AI SPUS, DAR INTOTDEAUNA ISI VOR AMINTI CUM I-AI FACUT SA SE SIMTA!!!

Noi invatam literele si cuvintele pe[(pc] www.starfall.com

Daca cunoaste cineva varianta romaneasca [pup]pentru a invata literele, cifrele si cuvintele[ilp] il rog sa ma ajute. As dori sa-i invat pe copii [hopsieu]cat mai multe cuvinte in romaneste si asta sa para ca o joaca[copil] sau o vizionare de desene animate.

Simina[zana], Diana [huta]si Andrei

id="blue">

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Multumim frumos pentru adresa asta.Adriana e super incintata de jocurile gasite aici.

daca mai ai si altele te rog sa ne spui si noua.[recevere]

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]

fotografii

Postat

Multumim frumos,Simina2005.Mai stii cumva si alte linkuri,pentru copii?Ne-am bucura mult daca ar fi si in limba romana.

[pup][hia]

cezara

Postat

[flo]"O viata nu valoreaza nimic, dar nimic nu valoreaza cat o viata." (Jerome K. Jerome)

Sunteti foarte dragute![berica] Ma simt bine cand stiu ca v-am putut bucura copilasii si chiar pe voi![pup]

Noi ne mai jucam/invatam culorile , animalele, florile, evenimentele etc. pe www.coloring-page.net[hia] Trebuie cautate paginile de colorat on-line, sau se pot printa desenele ce ne intereseaza.[si-eu]Pentru copii mai mari, sunt si jocuri.

Totusi eu caut varianta romaneasca a acestor site-uri.[RO]De obicei romanii sunt inventivi.Chiar as dori sa achizitionez(sa cumpar) CD-uri pentru copii in care se vorbeste in romaneste. [tel]Baietelul meu invata sa vorbeasca[ttv] f usor utilizand aceste jocuri.

Simina[zana] Andrei [huta]si Diana

id="blue">

Postat
Postat

OAMENII S-AR PUTEA SA NU-SI AMINTEASCA EXACT CEEA CE AI FACUT SAU CEEA CE AI SPUS, DAR INTOTDEAUNA ISI VOR AMINTI CUM I-AI FACUT SA SE SIMTA!!!

Multumesc mult pentru raspunsuri.[floare3]

Chiar am intrat pe adresele indicate si sunt practice.[cool]

Simina[zana] Diana [huta]si Andrei

id="blue">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...