Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (96)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 149
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Nico, baietelul imi parea cunoscut, degeaba mi-am scobit eu mintea, eu sunt intre doua cratite acum, fac mancare...hai spuneti-mi si voi daca e ok sa pape marti si miercuri din supa ce am terminat-o eu acum
Postat

daca o tii la frigider nu are nimic, eu ii dau moatei 2-3 zile din ciorba, supa, ca doar nu fierb zi de zi ...si n-are nimic!

iar daca va zic eu ce a mancat moata ieri si azi, ardei umpluti, dar carnea a fost amestec, adica vita si porc ...si n-are nimic, din contra, i-a placut la nebunie, s-a lins pe botic!

Nicole & [copil] Andreea Alexandra (26.07.2004)

Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni

Andreea de la 4 luni

Povestea nasterii

Postat

eu zic ca e ok sa-i dai si urmatoarele 2 zile, numai sa nu-i dai toata saptamana...

da, i-am mai dat si eu lingurita dar ce face...dar altfel n-au cum invata.

philip[pk]&andreea[usa]

Postat

[:D] Daca ar manca numa` ea din lingurita aia, nu ar fi bai, dar tine neaparat sa ma serveasca si pe mineeeee [alcool], in nas, of course [:D]

Lia - da`i copilului sa manance ceea ce ai manca si tu, nu ai cum sa gresesti, ei oricum au senzor [hot] si eu ii dau bebelinei mancare 2-3 zile si n`are nimic. Si daca te linisteste, nici Giulia nu umbla, si ea e slabanoaga [:D] asa ca tre` sa-i dam la curs de dezputurosenie [:D]

Buna dimineata Philip !!!

Leoaicele Daria & [copil]Giuliaid="size3"> (2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red">

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"id="navy">

[cit]Povestea_nasteriiid="purple">

Postat

Buna seara.

Victor nu vrea inca lingurita ca sa manance. E buna doar sa intinda mancarea pe masuta de la scaun sau sa si-o puna in cap. Daca e in toane bune si vrea sa ma asculte o baga si in gurita sau in nas. De hranit pe mine incepe sa ma hraneasca daca insist prea tare sa duca singur lingurita in gura. Mancare de la noi nu prea mananca pentru ca eu nu gatesc [xx(]

Nicole, si eu imi doresc sa ne vedem. Depinde de cat va sta tati in Bucuresti...

Io va pupu, ma duc sa ma plimb... ca nu mai are azi cine sa ma scoata in parc [:D]

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi[copil]

altele, daca nu v-ati saturat

Postat

hai ca eu m-am crizat complet. Am intrat pe Parintii intreaba... si am dat de un subiect cum ca ar fi nu stiu ce virus la mare, pacatos rau, care da diaree si varsaturi si febra la copii. De plecat nu pot sa nu plec ca am bilete, dar va dati seama ca plec stresata rau.

Roxi, stii ceva despre asta? Simona, voi ati fost la mare we asta? Ati auzit ceva pe acolo?

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...