Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (96)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 149
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Fetele, foarte important! S-a modificat schimbarea.

Ziceam ca noi venim in bucuresti vineri, dar de fapt, acum am vazut ca 11 e joi, vineri e deja prima zi de cazare. Asa ca intalneala ar trebui sa fie joi dupa-masa, nu vineri. Sper ca nu va incurcam prea tare! Puteti joi???????????

Postat

Buna dragelor!

Azi - noapte am repurtat inca o victorie - Stefanut a dormit din nou in patutul lui! Poate se obisnuieste si nu o sa mai am probleme...doar ca saptamina viitoare tati o sa fie la Londra si o sa raminem doar noi doi...I-am facut lui tati ditamai lista de cumparaturi - mai ales pentru Stefan, dar am strecurat ceva si pentru mine [:D] - in principal pantofi/cizmulite pentru toamna - am ales modelele de pe net si i-am facut un fisier ca sa stie exact ce sa cumpere, bani sa aiba!

In rest eu sunt la servici si abia astept sa se faca 17:30 si sa inceapa oficial weekendul!!!!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)

33 ani, zodia: gemeni

http://community.webshots.com/user/leelooga

Postat

Am uitat sa va spun ca si Stefan e plin de bubite rosii de la transpiratie - pe minute, spate (e plin!) si in jurul gitului, asa ca un colier, pina sub urechi... I-am dat si eu cu pudra de talc si i-am facut dusuri, dar momentan nu au trecut, ba chiar mi s-a parut ca ieri avea mai multe decit cu o zi inainte... In tot cazul il duc foarte dezbracat afara, poate asta macar sa-l mai ajute!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)

33 ani, zodia: gemeni

http://community.webshots.com/user/leelooga

Postat

Da,Mitzule,eu pot joi,e super pt.mine,sper sa poata cat mai multe dintre noi.Haideti fetele,intalneala pentru joi - nu vineri - cine poate?id="red">id="size2">

Gabriela,eu cred ca n-o sa mai aveti probleme,gata e baiat mare si nu mai doarme cu mami in pat.Spor la cumparaturi, lui tati[:D].

Sabina are nevoie de ajutorul nostru ajuta aiciid="red">

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004

poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,

In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Postat

hihi,inca o victima bubicioasa,pupam bubitele lui...multe dusuri,pudra de talc si rabdare...[pup]

Sabina are nevoie de ajutorul nostru ajuta aiciid="red">

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004

poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,

In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Postat

Ok, incep cu VA INVIDIEEEEEEZ pentru intalnealaaaa !!!!

BlueAngel - suuuuper, pe tine te invidiez si mai mult ca noi vom avea vreo 30 invitati + copii [alcool]

Leeloo - [pup][pup] sa treaca bubitele !

Mey, la noi plouaaa [xx(] trimteti-mi aici cele 35 de grade de la voi, io nu m-am plans never-ever de caldura [help]

Pupici la gashca si va invidieeeeeeem pentru intalneala inca o dataa[bis]

Leoaicele Daria & [copil]Giuliaid="size3"> (2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red">

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"id="navy">

[cit]Povestea_nasteriiid="purple">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...