Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Camera video

Postări Recomandate

Postat

Imi cer scuze daca n-am vazut vreun subiect similar;

vreau sa-mi cumpar o camera video, pentru amatori, ieftina si buna. Ce ar trebui sa nu-i lipseasca? care este suportul pentru inregistrare cel mai nimerit? (adica bun, comod, sigur...)

http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

ieftin si bun...

there is no such thing...[hot]

acum serios, vrei una digitala sau analog?...

asta trebuie sa te intrebi intai si intai...

personal, as zice ca nu merita sa mai iei analog...

acum, un alt criteriu maret e pretul, deci dupa ce te hot in fctie de tip, te uiti la ce e disponibil in suma pe care ai ge gand s-o investesti si apoio incep amanuntele...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...id="blue">

Postat

Eu am doua camere, Sony amandoua (primite la nunta, deci nealese de mine), insa iti spun ca o prefer

pe cea cu ´butoanele´pe display, celei cu butoane pe...cum sa-ti zic,

pe ´corpul´camerei. E mai usor de manevrat. Apoi una are memory card pt. foto, alta nu, deci ai grija sa aiba, ca-i mai bine. Alte idei nu cred ca-ti mai pot da, ii las pe cei care se pricep mai bine. Oricum, succes la cumparaturi !

Carmi 29+ si bebe Fabiano

Postat

Alea care scriu pe CD sau DVD, costa peste 40 mil. Nu prea se merita in conditiile in care sunt atitea anunturi cu "transfer de pe caseta pe CD" la pret mic.

Eu mi-am luat un CANON 730i, care inregistreaza pe caseta. Am cuplat-o o data la televizor si rezolutia e buna, nu se vede in patratele.

Are zoom 20x, eu uneori o folosesc si pe post de binoclu. face si poze, destul de putine si la o calitate slabuta. Ce nu a mers niciodata - filmarea pe timp de noapte. Vine cu cablu USB pt transfer in calculator, dar iarasi n-am reusit sa transfer film in computer, doar poze.

Simona

http://community.webshots.com/user/simonabb

Postat
quote:Originally posted by nightloser

Ia-ti una care scrie direct pe DVD? Si nu o sa ai probleme.

id="quote">id="quote">Vreo sugestie de marca, ceva...? Sau un link? Te rog...Carmen______________________________________________________"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."(Enriyeu Castaldo)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...