Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

targuri sibiu si sighisoara

Postări Recomandate

Postat

am auzit de la cineva ca ar mai fi un festival (de arta populara) la sighisoara in afara de cel care a fost (medieval), stiti ceva? cand este? multam fain

[biz]

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Festivalul ProEtnica

http://www.dordeduca.ro/?location=evenimente&action=read&id=1894

este un festival de arta populara, dar a mai multor popoare:)

O alternativa, la doar 100 km de Sighisoara este muzeul Astra din Sibiu unde se desfasoara Targul Creatorilor Populari din România (12 -15 august 2005), manifestatie care se suprapune cu sarbatorirea a 100 de ani de la infiintarea muzeului.

Iulia

Postat

[asia] multam fain, s-ar putea sa merg chiar la cel de la sibiu, sa vad cum imi aranjez we-urile, tare frumos sibiul, dar mai ales imi place cum miroase!

daca tot se aduna aici festivalurile de arta populara: pe 9 aug, adica maine este targul anual de la bran, are loc un pic mai jos de vama, cu turta dulce si acadele, miam

[biz]

Postat

iulia multam fain, am fost sambata la sibiu, la targul creatorilor populari care a fost in dumbrava la muzeul satului care este superb, si fiecare dintre mestesugari erau la casele specifice zonei lor, imbracati in port popular, foarte frumos, am luat o gramada de ulcele si farfurii superbe, si fluierici care fac cum face cucul, si un colier pe gat din maramu' si am vazut si un pui de arici bagacios, tare frumos a fost! m-a tentat si o icoana pe sticla, dar buget redus, renumeratie mica... si mi-a mai placut era un pictor cu pictura naiva, acolo nici nu am indraznit! i-am intrebat daca vin si la sighisoara si mi-au spus ca nu, dar ca merg la arad, o sa ma interesez cand

incerc sa merg si la sighisoara

[biz]

Postat

Ardit, tare as fi vrut sa fi vrut sa fiu si eu la Sibiu. Poate anul viitor vom merge.

Am fost la muzeul Astra vara asta si fii-miu a ramas impresionat de morile de vant de acolo. Neaparat trebuie sa mai mergem pe acolo!

Iulia

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...