Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Tratamente bioenergie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Da stiu de bioenergie. Chiar vreau sa merg sa fac luna asta cateva sedinte.Cunosc o tipa care avea doar un singur ovar si acela cu chist .Toti medicii la care a fost tipa spuneau ca trebuie operat ca alta sansa sa scape de el nu este.Si ca pe o ultima incercare a mers la cateva sedinte de bioenergie si spre surpriza tuturor tipa ramane insarcinata dupa 7 sedinte.Deci se poete.

Am sa-ti spun mai mute dupa ce am sa fac si eu.

Postat

fetelor si eu am sa fac luna asta spre sfirsit astep sa vina doamna din china la noi sau inregistrat un numar fr mare de cupluri care au avut copii chair din prima luna de sedinte bioenergetice, o sa va povestesc si eu cind o sa incep mai detaliat!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Postat

eu am facut inainte de a ramane insarcinata si f putin dupa .... . tratamentul a mai continuat la distanta ptr ca terapeuta mea s-a mutat din tzara si stia exact cum ma simt in orice moment ...chiar daca ne desparteau mii de km . m-a ajutat ENORM de mult , enorm ..... si va recomand sa mergeti . aveti grija cum alegeti persoana /cabinetul !!

D

BeBelusca

Postat

curcubeuid="red">- eu stiu pe cineva din Buc. la care merg...dar in SUA... no![:D]Eu am reusit sa trec peste unele probleme..inca mai urmez tratamentul cu bioenergie..si ma simt f. bine ...mai am 2 sapt. dupa care imi refac analizele pe care eu le-am avut mai ploblematice...si atunci iti spun clar ce si cum!Pana una alta... primul lucru clar...am scapat de insomnia care ma zapacise de tot!

Sincer eu am dat cautare pe google...am luat o lista cu toti ...am citit despre fiecare..si am ales...prima alegere a fost una proasta...poate ca doamna avea calitati reale...dar la mine conteaza si flerul meu...ce simt si eu vis-a vis de persoana..si nu mi-a placut! Desi tipa avea multi pacienti...celebri( actori/ sportivi/ cantareti)si preturi pe masura!Am ajuns la bioterapeutul Dan Anghel...si sunt multumita!Nici el nu e ieftin... dar sper sa se vada ceva -ceva! Trebuie sa ai analize clare inainte care sa spuna...asta si asta e defect...iar regulat sa ti le refaci pe parcursul tratamentului pt. a vedea cum evolueaza sau involueaza problema!Daca mai vrei amanunte iti stau la dispozitie!Si la el vine multa lume... vin fotbalisti, prezentatoare tv, bolnavi grav,popi... si multi oameni simpli cu multe si nenumarate pb. de sanatate!

Sincer as fi vrut sa incerc sa ajung la Tiberiu Molnar... dar din cate am citit e super aglomerat! La mine pb. ardea...aveam nevoie urgent![:D]

Edit: tipul mi-a spus ca am un chist...eu nu si nu ...ca eu am micropolichisturi..nu chisturi mari... si a avut dreptate...am chist destul de mare- rezultat din stimularea pt. FIV- sper sa se duca fara sa-l operez... sapt. asta ar trebui sa fac eco...dar nu mai vine odata CM-ul!...si nici insarcinata nu sunt!

dany

Postat

Buna !

Eu am o situatie foarte complicata mi-au pus diagnosticul de insuficienta ovariana si nu se poate trata fiindca cauzele nu se stiu de ce apare amenoree ai anovulatia mai devreme de virsta.Dceia m numai 10% anse a ramine din nimereala gravida ,ceea ce nu sa intimplat decit o data (dupa o laparoscopie ) dar am pierdut sarcina.Am mai facut si un avort mai de mult dar atunci nu stiam ca o sa am asa ceva in viitor si mai pling si acuma.Eu o sa vin in Bucuresti dar nu stau decit 2 saptamini si vreau sa incerc citev sedinte ,o sa vin cu analize dar eu credeam ca ei iti pun un diagnostic fara analize..?! uite ce am gasit eu pe internet au fost doar 2 femei poate ai auzit de ele???

http://www.revistafelicia.ro/da_Zinaida_Stoenescu_are_puterea_de_a_reda_sanatatea_1000701.htm

http://www.secrieru.ro/english/index.html

Zici ca Tiberiu este foarte bun?? adica crezi ca este mai bun ca Anghel??

mersi si iti tin pumnii

Postat

Sincer nu am de unde sa stiu... ca nu am incercat decat 2!![:D]

Pe Maria Dinu si pe Anghel!Prima mi-a spus cam ce am...vorbea destul de prost romaneste( e basarabeanca)super lux la cab. ei. Ce nu mi-a placut:pt. 20 de secunde...cat m-a diagnosticat -60 ron...fara chitanta... si mi-a zis asa: trebuie la tine 10 sedinte minim... la mine sedinta e 60 ron. fato...sa-mi spui daca vrei... ca eu am clienti garla... sa nu ma incurci! Nu contest valoarea doamnei... insa mie mi-a lasat un gust amar!

In schimb Anghel...chiar daca vede nu-ti spune decat daca vrea el...si de obicei...daca e ceva grav nu! In rest e super volubil...pleci relaxata de acolo! Casa...super modesta...desi castiga destul de bine! Nu scriu mai mult caci citeste si ma recunoaste usor![:D]

La sf. fiecarei serii de sedinte te pune sa-ti refaci analizele!

O sedinta e intre 30 si 50 ron..in functie de afectiunile fiecarei...si cat vede el ca e de lucru...

Un dezavantaj ar fi ca trebuie sa te duci zilnic... prima serie e de 15 sedinte... deci 3 saptamani...apoi pauza 2 sapt. a doua serie de 10 zile ( 2 saptamani)iar pauza 2 saptamani...si ultima serie de 2 saptamani( 10 sedinte).Deci in total 35 de sedinte ce se intind pe ...muulte luni!Eu am inceput in iulie si sapt. viit. incep a 3 -a serie de 10.la sfarsit o sa repet multe analize ! La Anghel sedinta dureaza intre 20 si 30 min,,, la Molnar 1 minut... dar mai putine sedinte! Acum nush...fiecare cu puterile lui! Molnar e tanar...are 31 de ani.. Anghel are 51 ani parca!

Eu as zice daca stai un timp scurt sa incerci la T. Molnar...si sa ne spui si noua![:D]

Sincer eu sunt genul de om care am incercat orice: reflexoterapie, naturiste cu nemiluita, acupunctura... si acum asta! Deci daca mai ai rabdare vreo 3 sapt. o sa-ti spun si rezultatele!Sunt si eu extrem de curioasa...

Mai citeste bine de tot si alege! Sa ne spui ce ai ales!

Multa bafta!

dany

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...