Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fetele vin mai repede de termen?

Postări Recomandate

Postat
Voi ce credeti? Multe spun ca fetele vin mai repede decat ai termenu stabilit de medic iar baietii sant mai puturosi si se lasa asteptati...[:D].Nu prea cred eu de-astea dar as fii curioasa daca sant cazuri...[gravi]27+
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

unii zic ca sunt mai grabite si baietii mai puturosi, prin alte parti se spune ca stau sa se gateasca si se lasa asteptate. cred ca sunt prostii. fiecare copil se naste atunci cind sunt gata,el/ea si mama. sau dr[:D] pt cezariene programate.

M

Postat

Si eu auzisem acelasi lucru, mi-a spus chiar dr. ginecolog ca fiind fetita o sa nasc mai devreme de termen. Si....bb a mea s-a lasat asteptata ca pana la urma a trebuit sa provocam nasterea ca ea n-avea de gand sa vina. Ii era bine in burtica la mami asa ca eu nu mai cred in astea.....

Cristina si bebe Alexia Maria Uimireaid="blue"> (02.10.2004)

Postat

Buna fetelor

Eu nu cred ca daca e fata vine mai repede, nu am crezut nici inainte sa nasc si desi fetitza mea s-a lasat asteptata, a intarziat cu 5 zile. Si mai este o regula: SARCINILE NU SUNT LA FEL!

Va pup si mult succes in continuare, sarcini usoare si nasteri la fel.

Amutza + Alisa-Talida[bibe]

Postat

Si fiul meu s-a nascut cu cateva zile mai repede, iar prietena mea care are o fetita (de fapt 2 cu cea mare) a nascut azi la 40 de sapt si cateva zile. Nu e o regula!Ca si forma burtii sau alte chestii...

[flo]

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Postat

Eu asteptam desigur sa nasc mai repede,avind fata,dar culmea culmilor.Nici macar la 42 de saptamini nu vroia sa iasa,dar cu ajutorul perfuziilor am reusit sa nasc in final.[bang]

Sint doar superstitii,eu am chemat tot balamucul de acasa,in ideea ca o fac prima de termen,dar n-a fost sa fie.[alcool]

Mama lui Elena -Stefania[copil]si Mircea[bonjovi]

panagia gabri

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...