Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Strugurii- de cand?

Postări Recomandate

Postat
stiu ca pot provoca diaree deci se dau cu precautie. puiul meu are 1 an si o saptamana si i-am dat acum numai 2 boabe din alea de struguri mari albi, fara piele si seminte. Ar fi mai mancat. Sa-i mai dau oare?
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Dorsilia, mie pediatra mi-a spus astazi ca de la 6 luni (adica peste o saptamana) pot sa-i dau struguri (in piure bineinteles) dar sa le scot samburii...deci cred ca la un an si este mai mult decat ok.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Postat

Fetita mea (1 an si aproape 2 luni) mananca cu mare placere struguri, de aproximativ 1 luna si ii mananca cu tot cu seminte si pielita si nu a patit nimic. Chiar ii place sa rupa boabele singura de pe ciorchine.

Dupa parerea mea, daca nu observi nici o reactie ciudata (gen kk modificat), poti sa-i mai dai.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)

http://community.webshots.com/user/paloma297

http://community.webshots.com/user/cristina040614

Postat

Anul trecut ii dadeam struguri din aceia mici fara samburi, ii placeau tare mult!!!

Acum ii dau orice fel de struguri...si daca nu sunt atenta fura si de la piata cate un bob (nespalat[xx(]) si haleste!!!

Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi [avion]si David[marinar]id="Georgia">

Poze la munte si la mareid="size3">id="red">id="Book Antiqua">

Poze noi!!id="size3">id="red">id="Book Antiqua">

Postat

la noi sunt niste struguri albi fara samburi, super dulci. am incercat azi sa ii pun in crema de fructe, dar ramaneau pielitele care erau tare inecacioase. asa ca am facut alta crema...

ma gandesc maine sa fac suc de struguri sa-i dau fetitei mele cateva lingurite, pentru ca boabele nu sunt foarte mari (cele foarte mari au gust de chimicale) si nu am cum sa-i curat...

pediatra a zis ca ii putem da de la 6 luni, dar putin la inceput, sa ii vedem reactiile.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...