Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

BB mititel...doarme de la 22:30 la 09:00 !!!

Postări Recomandate

Postat

Este normal ca un BB de 3 luni sa doarma toata noaptea fara sa scoata nici un scancet? Se intampla acest fenomen de vreo doua saptamani! Ma ingrijoreaza faptul ca pe timpul noptii nu mai bea laptic deloc si mi-e frica sa nu-i dauneze! Ziua e foarte vioi,dar totusi....pe timpul noptii sunt atatea ore cand BB[bibe] nu mai papa nimic!!! Ce credeti?

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Stai linistita si bucura-te ca te poti odihni. Este cat se poate de normal. Mama, ce mi-as fi dorit si eu un copil care sa-mi doarma noptile!

Claudia

Postat

[hia]

si andrei al nostru doarme la fel. si asta de la 1 luna si jumatate(dupa ce nu a mai avut dureri de burtica -colici)

are ultima masa la ora 9 seara,dupa care doarme pana dimineata la 8-9.

acum are 1 an si 3 luni si este perfect sanatos!

nu ai de ce sa iti faci probleme. ESTI O NOROCOASA!!

daca vrei sa mai faci inca unul, roaga-te sa semene cu el (eu una fac asta[:D] ).

ali, bodi si andrei

Postat

Esti o norocoasa!

De cele mai multe ori, copiii nostri ne invata pe noi, parintii lor, inca de la varste fragede de nevoile lor!

Eu am 2 baieti, unul de 4 ani si 4 luni si unul de 8 luni, si la nici unul dintre ei nu m-am trezit noaptea! Amandoi au dormit noptile inca de mici...barem cel de-al doilea a dormit toata noaptea de cand am venit de la maternitate!

Sunt o mama fericita, nu-i asa?

Sunt o mama

Denisa,copilul Alexandru si bb Luca

Postat

bucura-te , esti o norocoasa, si eu am un bb de 3 luni si jumatate si tot asa doarme dar de la 2 luni, la ora 22,00 adoarme parca are ceas si se mai trezeste pe la 6 dimineata papa putin si iar mai doarme o tura pana pe la 8-9 , inseamna ca-i ajunge papica

va doresc numai bine si multa sanatate

Adriana si [copil] Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Postat

Sa ma laud si eu!

Radu al meu de 5 zile doarme toata noaptea, adica de la 9 seara la 7 dimineata. Exact de cand am inceput serviciul!

Se spune ca dupa ce bebe are 5 kg , teoretic ii ajung rezervele de grasime sa doarma toata noaptea. Sunt tari, precum Franta in care se recomanda ca sa fie lasat fara sa manince noaptea sau sa li se dea ceai ca sa-si scoata masa de noaptea.

Eu am incercat cu ceai dar dupa 2 nopti am cedat nervos.

Deci bucura-te ca ai copil cuminte si SOMN USOR!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...