alexandrina Postat August 13, 2005 Raport Distribuie Postat August 13, 2005 Ca sa pui un link la poza in semnatura, trebuie sa gasesti in meniul "Profil personal" campul cu semnatura si acolo il introduci. Daca nu stii exact cum e formula pentru link si sa scrie in loc de link ceva text, dati un "Reply with quote" la postarea unei colege care are semnatura cu linkuri, copiati din codul ei si inlocuiti cu linkul si textul dorit. Eu mi-am ascuns linkul la fotografie sub iconita din semnatura, ca nu-mi place sa fiu prea publica, doar pentru voi l-am pus. Cora, mai demult careva dintre gravidute ne-a clarificat ca 9 saptamani = 2 luni, 18 = 4 luni si 27 = 6 luni. Ai zis ca tu faci 27 de saptamani peste vreo 5 zile, deci in 18 (+-1). Prima zi de trimestrul III nu coincide cu prima zi din luna a 7-a? Asta asa sa prelungim la nesfarsit discutia despre calcule. [;)] Eu azi am 22 + 3 si sunt convinsa ca maine intru in luna a 6-a. Sper sa nu ma convingeti ca nu-i adevarat, pentru ca eu sunt tare bucuroasa pentru "eveniment". Ziua e frumoasa, sper ca sunteti undeva la aer curat si peisaj minunat. Multi pupici! "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) [flo]Alexandrina.id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tania-z Postat August 13, 2005 Raport Distribuie Postat August 13, 2005 Buna, fetelor - sper ca va relaxati in weekend si papati bunatati (vad ca Cristina a dat tonul deja!) Cristinaid="red"> contractiile la aceasta varta a sarcinii si pana in apropierea momentului nasterii sunt, in general, nedureroase si se manifesta ca o intarire brusca a burticii (se face ca o mingiuta) urmata, in scurt timp, de relaxare. Aceste contractii nu sunt periculoase, ci preatesc uterul pt nastere. Durerile, in schimb, pot fi date de intinderea ligamentelor, odata cu cresterea in dimensiuni a uterului. Corapid="red"> multumesc pt recenzii, eu abia le-am asteptat. Dintre cartile citite in ultima luna, eu am fost foarte curioasa de "Conspiratia din Sevilla",, in schimb, dupa ce am citit-o am ramas la urmatoarea parere: intriga OK, fir epic interesant, prea plina insa de descrieri - pagini intregi cu descrierea de biserici, strazi si alte constructii din Sevilla. M-am putut lipsi destul de usor de ele. Acum mi-am cuparat "Darul lui Humbold"-Saul Bellow (Pulitzer+Nobel) si sunt tare curioasa... l-ai citit cumva? A, si luni, daca cumba bb nu ne va arata cu nonsalanta fundul, voi putea sa-ti confirm daca ai prezis bine in cazul meu, adik baietel. Monetid="red"> cred a a fost un peisaj super in Florida, spun asta pentru ca mie imi place tare mult verdele, ma tonifica si mi-am imaginat descrierea ta. va si odihna placuta in continuare! Tania [gravi] & Punctuletz 22+ Varsta Punctuletz Poze cu Punctuletz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinamh Postat August 13, 2005 Raport Distribuie Postat August 13, 2005 cristina, eu trec saptamani incheiate de la UCM... iar dpn-ul e cel matematic, la 40 sapt. azi mi-a fost rau... da' de ce... MAMA. datorita ei (si altor doua babe din sat) am ajuns sa cred in deochi... numai ca uneori uit... azi vine la mine... "vaaaai, ce burtica frumoasa ai..." o mangaie... apoi ne luam cu vorba... numai bine in 10 minute de cand a intrat in casa mi s-a facut rau, am inceput sa vomit... eram alba... na, da-i cu descantec si nu mai aveam nimic! foarte dragut din partea ei... i-am zis ca-i dau interdictie, ca la ultima vizita a ei mi-am spart maseaua cu floricelele ei de porumb. cu ce-am gresit??? Cristina [gravi]24+id="red"> si [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="Comic Sans MS"> http://www.andreirazvan.home.ro http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corap Postat August 13, 2005 Raport Distribuie Postat August 13, 2005 [alcool] acu' eu beau o br rc. stiu ca nu e bine, da' n-am ce sa fac. asa-mi veni o pofta... de bere cu pepene galben... yummy, oare ce-o zice stomacu meu??? azi am bananait toata ziua prin oras, la magazine de bebei, ne-au ramas ochii la neste chestii... SCUMPEEEEEEEEEEEEEEEEE. ne-a placut si un carucior de la mothercare - 2.000 de lei noi. frumoooossssss. acasa ne-am dat seama ca nu incape-n lift. da'' dupa-aia ne-am intalnit cu nasii nostri (care au bb de 8 luni) si ne-au mai promis o data ca ne dau caruciorul lor - e o chestie de la cam, cam sinistra la culoare (un albastru cu maro), dar incape in lift, ca am facut o proba. si cum calu' e de dar, asta e ... facem economii. am mai vazut si patut, salteluta de cocos, paturici din bumbaac antisufocare... mi-au cam ramas ochii p-acolo... dup-aia m-am jucat cu bebelu nasilor, care e o scumpete de baiat razacios si hiperactiv, de gasca, ce mai. si acum venim de la prietena mea cu bebelaca de 8 zile - e asa de cumintica, si frumusica, si are o gramada de par pe cap. dar mi se pare atat de mica, se pierdea prin patt, si are niste degetele mititele-mititele. am vazut si pozele facute in timpul operatiei de cezariana - un pic cam dure, da' interesante. tania, n-am citit nici una din cele doua carti. acu citesc "caltabosul" de tony lindgreen (cred, nu sunt foarte sigura ca asta-i numele lui sau asa a ramas la mine-n scafarlie). oarecum interesanta. da' tre s-o citesc pe toata, si, din pacate , nu prea am chef. mai degraba citesc chestii cu copii, ingrijire, dezvoltare & stuff. asta e, o fi momentu'. multi pupicei la toata lumea de la c & bb andrei [zz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morgano Postat August 13, 2005 Raport Distribuie Postat August 13, 2005 Seara buna fetelor, care mai sunteti prin zona sambata seara la ora asta. Mandy, te intrebasem la subiectul anterior cand mai vii la control, poate ne vedem. Corap, si eu am o pofts nebuna de-o bere, vremea teraselor si eu am fost atat de cuminte.... Tania-z, am citit de 2 ori, acum vreo 7 si acum vreo 3 "Darul lui Humbold"-Saul Bellow si mi-a placut foarte mult, merita sa stai pe ea. Fetelor, am gasit 2 carticele chiar ok privind alimentatia copilului din primele zile pana pe la 2 ani, prietenele care au copii mi-au tot spus ca e nevoie sa ai niste retete pt diversificarea hranei si pt a sti ce si cand sa introduci. Le-am frunzarit si par ok, m-am crucit cat dureaza sa faci o simpla supica de legume pt un bebelica de 4-5 luni :(( Lucrezi pe ea cat la o oala mare de ciorba pt 4 zile la adulti, iar la copil trebuie sa-i faci totul proaspat si pe loc. Mi-am pus link-ul cu pozele, sper sa mearga, si sa pun si poze cu burtica zilele viitoare, pt ca deocamdata nu am nici una, spre rusinea mea. Ripley, 27+ (si sunt sigura acuma ca intru in trim. III la 28 fix) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ina869 Postat August 14, 2005 Raport Distribuie Postat August 14, 2005 Mandyid="red">, si eu am incercat sa-mi atasez poze dar m-am lasat batuta si mi-am pus link pe webshots ( du-te la w w w.w e b s h o t s si deschide-ti cont) poate ca te ajuta fetele, am vazut ca Alexandrina a postat ceva in sensul asta. Alexandrinaid="red">,pe aici este obiceiul ca mamicilor in devenire sa li se faca o petrecere unde sint invitate-de obicei- numai femei. Ele aduc cadouri ptr. bebe;in cazul in care se stie sexul copilului, aduc hainute roz/bleu in cazul in care nu se stie, se cumpara in nuante de alb, galben, portocaliu, etc.,unisex. De obicei petrecerea este gazduita de nasa de botez a copilului sau de una dintre prietenele gravidutzei. Mama se poate inregistra la un magazin cu prod. ptr. copii, isi scaneaza de acolo cam tot ce ar vrea ptr. bebe, invitatii se duc, vad lista, cumpara dupa buget si cu asta se prezinta la petrecere. Petrecerea in sine este frumoasa (am fost la multe si mi-au placut) se servesc aperitive, sucuri, deserturi, se organizeaza jocuri amuzante (de ex.oaspetii sint invitati sa scrie pe o coala de hartie care este circumferinta burtii gravidutzei si cea care ghiceste primeste un premiu, sau organizatoarea jocului o trimite pe gravida in alta camera si invitatele sint poftite sa scrie cu ce anume este imbracata,ce bijuterii poarta,ce culori de fard, etc.sint multe jocuri haioase) si apoi gravi deschide cadourile. La fel se procedeaza si ptr. viitoarele mirese, acelasi gen de petrecere, numita “bridal shower” si acolo se duc cele necesare in casa. Aceste petreceri au rolul de a ajuta viitoarele mamici/mirese si sint foarte populate pe aici. Ripleyid="red"> nu se vede nici un link.. Ieri m-am oprit la un magazin de bebelaci ( super scump!)si am achizitionat trei papusele roz ( sint atit de moi si pufoase!!) si o oitza din plus care se pune la usa bebelinei si pe care scrie " liniste, printesa doarme.." pai, cum sa nu ma topesc in fatza acestor minunatii? Cind i le-am aratat lui George a dat din cap si m-a intrebat "esti sigura ca nu le-ai luat pt. tine? "...asta fiindca eu am o colectie de papusele [:I] pe care le ador( dar de-acum gata cu ele,o sa am una vie!) Noapte buna tuturor,pupicei dulci, Ina si fluturasa (6 luni fix!!!) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anamari Postat August 14, 2005 Raport Distribuie Postat August 14, 2005 monet- ma bucur ca v-ati simtit bine si tu si bebe, sper sa ajungem si noi in florida intr-o buna zi,am un cumnat care locuieste acolo... tania-si mie mi s-a parut superba cartea. am citit-o de vreo doua , trei ori... bulucimmm, inghetata...am avut si eu in frigider si nu m-am putut atinge de ea, ...ei de sinuzita...pana la urma amncat-o alex ina-si Lia are o papusica roz, a avut momentul ei de glorie papusa, cand dadea cu ea de marginea patului si o iubea mult... am facut o trasnaie azi-am iesit la plimbare cu Lia in brate -ca am zis ca nu ma duc departe si acum ma doare si spatele si burta..nu am contractii, doar cred ca am fortat muschii... anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23 id="blue"> poze de copii cuminti povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IrinucaR Postat August 14, 2005 Raport Distribuie Postat August 14, 2005 Drageor, sanii vostri produc ceva??? Eu am inceput sa secret o substanta galbuie, care din cate am citit e varianta incipienta a colostrului ... Deja incepem sa avem probleme serioase [il] Ieri am ales patutul, am cumparat un baby phone (era la oferta la carrefour) si acum suntem in cautari de mocheta pentru camera bebeului. Eu una sunt tare energica, dar cateodata simt o presiune in oasele bazinului si imi dau seama ca trebuie sa o iau mai incet de dragul bebeului... Ma uitam la mamicile de septembrie octombrie si deja au inceput sa apara bebeii... Va dati seama ca din septembrie incolo... [bibe][bibe] Ne asteapta vremuri tare frumoase!!!! Deabia astept!!! IrinucaR [gravi] 26+ www.irinucasisoru.3x.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buluci Postat August 14, 2005 Raport Distribuie Postat August 14, 2005 Si eu am baut berica, dar fara alcool!Ce puteam sa beau la o pizza? Cica fara alcool, dar cind am citit pe eticheta scria :"contine alcool, dar nu mai mult de 0,5%![berica] Pai, daca voi treceti saptamini de la UM atunci si bebelul meu e mai in virsta! Azi avem 5 luni calendaristice![;)] Cristina Baku Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat August 14, 2005 Raport Distribuie Postat August 14, 2005 irinuca, daca acela este colostru, atunci sunt in aceeasi situatie. o fi de bine, in sensul ca voi avea lapte? cine stie... eu sper ca da. Felicia [gravi] + [fetita] Ilinca Teodora 24w+ felicia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.