Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (34)

Recommended Posts

• Răspunsuri 152
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cristina, imi pare rau de veste, dar nu inteleg un lucru: cine ti-a spus

ca sarcina este intarziata: cel ce a facut ecografia morfologica sau medicul tau?

Eu am facut eco 3d la 28 iulie, pe 29 trebuia sa ma duc la medic s-o interpreteze dar mi s-a facut rau de la caldura si nu am mai ajuns.

problema este ca medicul a intrat in concediu tot augustul, iar eu sunt programata iarasi pe 12 septembrie. cred ca o sa ma duc saptamana aceasta la altul ca sa-mi interpreteze rezultatele dar din cate spunea Herghelegiu totul e OK. Mai sunt insa niste valori pe poze care sunt destul de ciudate (poate acelea sunt).

mie oricum mi-a devansat data nasterii - nu mai este 10 decembrie ci 8, oricum nu e mare schimbare.

Felicia + [fetita] 24+

felicia

Distribuie pe alte site-uri

ina, am vazut prin filme ceea ce povestesti tu..pacat ca nu se copiaza si la noi... da' romanii is cam supertitiosi din fire, cred ca tine de ideea aia cu "sa nu cumperi nimic inainte".

dar...

motive...

1. stii ce primesti - stii ce sa-ti mai cumperi, n-o sa ai lucruri de prisos...

2. mai ai timp de o barfa mica cu prietenele, ceea ce dupa nastere... sa fim seriosi, orice musafir cu bun simt dupa max o ora isi face bagajele, ca mama e prea obosita sa faca fata si ca gazda...

ei, da' o sa spuna toti ca vor sa vada copilul, nu pe mama. io una is patita cu vizitele astea la copil, si acum mi-e groaza de ele. toti vor sa vina atunci, in prima saptamana, cum il aduci acasa, cand eu sunt zombie de oboseala... ca sa nu mai zic de cei care vor direct la spital. nici acum nu stiu cum voi proceda, dar tare ma bate gandul sa nu anunt cand nasc...[:D], poate asa mai castig macar o saptamana de odihna.

recunosc ca le-am mai dat papucii... adica sunau sa vada daca pot veni, si cand eram prea obosita ziceam ca am mai avut o vizita si nu mai pot... si-i amanam... poate nu era frumos, da' alta solutie "politicoasa" pe bune ca n-am gasit. bine, cei care aveau deja copii, si erau patiti, stiau ei cat sa stea, orele la care poti sa vii... nu mai zic, stiau si ce sa-i aduca copilului.

la ceilalti trebuie putin tupeu, ca altfel va treziti cu cine stie ce chestie, care lor li s-a parut de efect, dar de care nu ai nevoie... "indicatii pretioase" pt fiecare!

Cristina [gravi]24+id="red"> si [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="Comic Sans MS">

http://www.andreirazvan.home.ro

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Ripley, logheaza-te pe webshots, copiaza link-ul de sus din address si apoi copiaza-l la profil personal sub semnatura. Succes!

Eu una nu reusesc sa-mi pun poze asa cum a facut Alexandrina, sa le vedeti doar voi...o sa mi incerc.

[pup]

Ina si fluturasa

http://community.webshots.com/user/ina869

Virsta puisorului meu:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Anamariid="red">, bataita la funduletz! Pai, nu puteai s-o pui in carut, de ce te chinui tu sa o tii in brate? e bine ca ai iesit, cred ca te-ai saturat de pat/casa saracuta de tine, dar ai grija si de bebe mic.

Cristinaid="red">, intr-adevar, sint foarte utile aceste petreceri si eu am speranta ca si ai nostri din tara le vor prelua intr-un final...asa cum au facut cu alte obiceiuri (vezi Valentine's Day, etc.)

Eu m-am trezit pe la 7 si vad ca-i o vreme nasoala...e intuneric...si m-a luat asa, un fel de teama..ce-o sa fac eu singura acasa cu copilul, mai ales ca o sa fie iarna si pustiu...o sa fiu ca-n codru, ca de mers afara nici vorba, la noi sint uneori niste viscole de-ti pica parul din nas ( de frig) numai cind iesi de pe usa casei pina la masina...stiut ca sint mii(lioane) de mamici in situatia asta dar singuratatea ma cam sperie...eh, nu intr-atit incit s-o tin pe socrela -acrela aici[:D]

Cum mai este vremea prin Bucuresti? [pup] de abia astept sa creasca bebe s-o punem de-un Cismigiu si Herastrau!

Ina si fluturasa

http://community.webshots.com/user/ina869

Virsta puisorului meu:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

felicia, raspunsurile tale sunt moderate pt ca ai putine mesaje pe forum. pe masura ce vei strange mai multe, n-o sa mai fie nevoie sa ti le aprobe un moderator.

intarzierea a masurat-o dr meu... dupa ce anterior o vazuse si la echo morfo...

Cristina [gravi]24+id="red"> si [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="Comic Sans MS">

http://www.andreirazvan.home.ro

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Fetele, intru si eu pe aici dupa o noua saptamana de pauza, de stat acasa cu Silvia. Ce bine e acasa cu Silvia! Gatesc, mananc sanatos, ne plimbam prin parc...

Joi ne-am schimbat geamurile la toata casa - a fost o debandada generala, noroc ca le-au montat pe toate intr-o zi (inclusiv inchiderea balconului). Mai trebuie sa rezolvam cu tencuitul in jurul lor.

Sambata am dat comanda de mobila in camera FETITELOR. Am gasit in sfarsit ceea ce cautam, par extensibil la care poti pune saltea Relaxa: un pat simplu de sub care se trage, ca un sertar, un alt pat de o persoana. Peste zi il tii inauntru iar seara il extinzi. Asta pentru ca noi avem 3 camere, deci o singura camera pentru ambele fetite, nici aia foarte mare si nu voiam sa punem doua paturi. Si nici pat suprapus nu-mi place pentru ca mi se pare ca-ti ia din senzatia de spatiu.

Bineinteles ca in primii aprox 2 ani cea mica va dormi in patut de bebe dar dupa aceea pe locul patutului o sa le facem un birou-masuta ceva, si se va muta cea mica cu Silvisor in patul lor extensibil.

Am facut patul asta+dulap cu 2 usi+ raft de 80cm latime (bibliotecuta) + raftulet ingust deasupra patului - 24 de milioane. La Sipro, care ne-au facut si biblioteca si suntem multumiti.

Asta dupa ce sambata trecuta am cautat sistemul asta de pat prin tot Bucurestiul si am gasit numai chestii nemultumitoare. Pana la urma la Elvila ni-l faceau pe comanda dar "fara sa-si asume nici o raspundere" pt 14 milioane. La astia patul e vreo 190 euro.

Citesc sa vad ce ati mai scris voi si va mai scriu. Ati scris muuuult intr-o saptamana!

Lavi02 27 saptamani

Anda77id="red"> multumesc pentru compliment (manechin xxl, asta sunt), si celelalte, ma bucur ca v-au placut pozele, sa incerc sa mai pun.

Acum totalizez 7 kile in plus, dar totalul fiind de 53 nu arata atat de groaznic. Inca sper la un 13-14 pe final...

Vad ca a intrat si sotul meu, user-ul vvid="red"> si a mai pus poze din Dubrovnik. Hai ca citesc acuma in continuare sa vad daca v-ati prins ca e sotul meu.

Coraid="red"> m-ai linistit. Credeam ca brusc a devenit [medic] nostru adeptul cezarienelor de-a moaca si m-am speriat. Dar nu cred. Probabil ca fiind ea intarziata cu 1 saptamana si probabil avea un col dur, care nu se dilata, si-a dat seama ca n-are sens sa mai astepte ca n-o sa nasca normal in veci.

Noah, sper sa mearga cu linkul cu pozele.

Chestia cu cadourile pt bebelica pe-afara e super, ca si cu cele de nunta, alegi de ce ai nevoie, nu te trezesti cu 10 chestii la fel, care nici macar nu-ti trebuie.

Cat despre faza cu venitul la spital, dc totul e ok stai max 2 zile, de ce sa iti vina toti pe cap? Nu sunt de acord, nici acasa pana nu are bebelica macar 2 sapt, pana isi face niste anticorpi, se adapteaza la mediu.... eu le-o tai din scurt, fara jena. Si n-au decat sa se supere, dar cei apropiati stiu parerea mea, asa ca nu voi avea ce refuza :)Nu vreau sa-mi tin copilul ca pe un cocoon, dar nici sa-mi aduca toata lumea microbi peste el, mai ales ca in nov pe cand nasc va fi taman perioada de gripa, tipic.

Si eu de-abia astept 1 sept sa ma apuc de cumparat pt bebe, pana atunci, din superstitie sau ce-o fi nu am vrut sa ma ocup de acest aspect. Oricum noi dc incepem santierul peste vreo 10 zile, va fi tare distractiv sa termin toate pana la inc. lui noiembrie, asta in cazul in care bebe nu vine mai repede. Pt. ca, cateodata cand e tare agitat si plin de energie, ma gandesc ca nu mai sta el 3 luni la mamica in marsupiu nici cu slujbe la cat pare de nerabdator. Macar sa stea pana spre 9 luni si eu zic ca e ok, 2-3 sapt incoace-incolo nu ma streseaza.

Ripley

http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...