Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (34)

Recommended Posts

Mihaelutatid="red">, si eu am placenta inserata anterior, si nu e nici o problema.

Fetele spuneau ca e posibil sa doara mai tare loviturile lui bb, cum e el cu piciorutele spre organele noastre interne (si intr-adevar, la echo' el statea cu spatele spre burtica!, n-as fi crezut), in rest nici o problema... Dar lasa ca se misca si roteste el destul, poate nu va fi chiar asa de rau...

Taniaid="red">, asa mai vii de-acasa, bine ca te-ai mai implinit si tu ! [cool]

Fetelor, azi fac cinste cu Tiramisu !

Am adaptat reteta ca sa fie "safe", am pus frisca inloc de albusuri batute [yami] si ... am incercat sa pun ceva mai putina cafea si lichior (data trecut am pus de parca nu mai bausem de luni intregi, hehe [alcool])

[flo] [flo2] [floare3]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 152
  • Creat
  • Ultimul răspuns

tania, si pe la noi e ceva cu ploconul, dar numai de la matusi f in varsta am primit... o turta mare si un pui fript... sa nu ma intrebi ce inseaman, da' una din turte era chiar frumoasa... uite aici

eu dupa un val de-ala de vizite... am zis ca se pot supara pe mine, dar o raresc ca nu mai fac fata. deja celor care se invitau acum la spital le-am zis ca nu vreau,... acasa, dupa ce ma odihnesc si eu, mai discutam. nu le-a picat bine, dar cand vor avea copii vor intelege.

Cristina [gravi]24+id="red"> si [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="Comic Sans MS">

http://www.andreirazvan.home.ro

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

tot eu, burticoase!

apropo, ca atzi scris: una din gravidutze a zis, referitor la sapt shi luni... ei bine, eu eram, shi reproduc afirmatzia:

luna 1= 1-5 sapt

luna 2= 6-9 sapt

luna 3= 10-13 sapt

luna 4= 14-18 sapt

luna 5= 19-22 sapt

luna 6= 23-27 sapt

luna 7= 28-31 sapt

luna 8= 32-36 sapt

luna 9= 37-40 sapt

asta pt fetele care mai au dubii... mie una mi se pare ok impartzeala. deci la 27 sapt imp[linite, cand se intra in a 28 a sapt, se intra shi in luna a 7 a.

poate v-am mai lamurit.

pupicei

xandra, 24+

pozici cu mine

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Tot pe tema "darului": mai e un obicei, mi-am uitat cum se cheama exact - ca are si un nume, dar se pare ca te poti trezi cu vizitatori binevoitori care strecoara bani sub perna copilului!

Asta plus pupaturile etc. si cred ca e de-ajuns sa devenim pachet de nervi si sa ne apuce depresia post-partum...

E clar, trebuie filtrati si educati vizitatorii. Ma gandesc ca mai grav decat o reputatie de "mamica-leoaica" n-o sa patim in cazul asta, nu?

Fetelor, de ce oare vorbiti voi de dulciuri inca de luni dimineata? :)) Nu mi-au placut niciodata, dar acuma in mod ciudat simt nevoia de dulce si nu de carne cum pofteam inainte de bebelica.

La multi ani Mariilor si o zi minunata!

Xandra, lumea s-a pus deja de acord, la 28+1 zi intri in luna a7a, si nu la 27+1, pt ca sapt 28 e considerata cea din 28+1 pana in 28+6

Ripley

http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Sa va spun ceva frumos de semnificatia unor cifre din viata mea:

Sunt nascuta de Craciun, doar din voia lui Dzeu, pentru ca daca nu era cutremurul din 77 s-o sperie suficient pe maica-mea, eram propusa la avort!

M-am casatorit pe 26 decembrie, a doua zi dupa Craciun,

bebelusul meu a fost conceput cred chiar de ziua tatalui lui (7 aprilie) si se va naste ( cu voia lui Dzeu) tot in luna Craciunului, poate chiar de ziua mea!

Nu-i asa ca suna interesant?

Am sa trec si eu saptamini de la UM, caci pina acum am trecut de la data conceptiei!

Cristina Baku[gravi] si baiatul meu[copil] 21+

maria_alexia, da, exista si ala... si iti spun din experienta, e mai practic decat sa-ti ia cine stie ce. cu banii faci tu ce vrei... eu aveam deasupra patutului un catelus , "pusculita lui andrei". dar tot am gasit bani prin bluzite... nu ma intreba de ce, habar n-am...

ai mei si acum obisnuiesc sa-i dea lui andrei in mana... si cum al meu linge bacnotele... eu fac criza de nervi...ei zic DA, ai dreptate, dar data viitoare tot la fel fac...[bang]

Cristina [gravi]24+id="red"> si [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="Comic Sans MS">

http://www.andreirazvan.home.ro

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Si eu stiu de obiceiul cu pusul de bani sub perna copilasului..cica "de somn"[bang]..In fine eu sper sa nu-mi vina careva sa se trezeasca sa-mi puna bani prin hainutzele lui bebe sau pe sub cap...Eu ma gandesc ca pentru un copilas e util sa mergi cu ceva hainutze,cosmetice pentru bebei ceva de care mamica sa se poata folosi..

Varsta bebelica

quote:Originally posted by Ripley

Xandra, lumea s-a pus deja de acord, la 28+1 zi intri in luna a7a, si nu la 27+1, pt ca sapt 28 e considerata cea din 28+1 pana in 28+6

id="quote">id="quote">Cand zici 28 + 1 inseamna "prima zi din saptamana 28" si nu "28 de saptamani implinite si o zi", asa-i?Xandra cand zice 27 + 1, inseamna 27 implinite si o zi, si eu la fel ma exprim. Asta-i singura neintelegere ca notam diferit ce intelegem la fel [:)]
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)[flo]Alexandrina.id="size1">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...