Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bronsita bebe 5 luni

Postări Recomandate

Postat

Ioana are bronsita deja de vreo 10 zile. Nu a facut febra si a fost in general vesela si fara alte probleme in afara de tusea specifica si guturai. Medicul ne-a prescris un sirop antiinflamator si ambroxol. Ne-a zis ca ar trebui sa le ia cam 5 zile si pana la 10 zile deja sa aiba o tuse seaca. Ei bine, Ioana are tot tuse productiva, astazi s-a inecat de zor cu mucus.

Vreau sa va intreb pe cei ai caror bebelusi au avut bronsita, in cat timp le-a trecut? Si cu ce tratament?

Va multumesc anticipat! [flo]

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si [copil] Ioana (n. 23 martie 2005)

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

pe la 11 luni bebe al meu s-a pricopsit cu o bronsita, care i-a trecut de la sine cam in 7 zile. nu i-am dat nici un medicament, asa cum mi-e recomandat de altfel pediatra. E drept ca in cele 7 zile n-a mancat aproape nimic in afara de lapte matern.

eu cred ca ar trebui sa-i treaca in curand.

Multa sanatate

"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"

Postat

Multumesc Patou! Tocmai am citit si eu pe emedicine.com ca expectorantele, desi sunt prescrise frecvent la bronsite, nu sunt eficiente.

Deci fara tratament?

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si [copil] Ioana (n. 23 martie 2005)

Postat

Si fetita mea a facut pe la 6 luni bronsita si acum la aproape un an si doua luni.Copii mici fac repede bronsita din cauza ca nu stiu sa elimine mucusorii(nu stiu sa sufle nasucul).

In ambele cazuri noi am scapat intr-o saptamina dar am facut aerosoli la sp. de copii.

Sanatate multa.

Alina

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...