Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

lorelei_19

Postări Recomandate

Postat

Bine ati venit la capitolul 8! La cat mai multe!! [cheers]

Number 1 [bb]

Number 2 [copil]

Number 3 [huta]

Number 4 [hop]

Number 5 [bicla]

Number 6 [ttv]

Number 7

Membrii:id="size4">

Ingerashid="green">id="size3">: 18 ani Timisoara

Ana=Maria21id="green">id="size3">: 21 de ani (i guess) Canada Montreal

Louiseaid="green">id="size3">:25 de ani Danemarca Arhus

Pisicuta si mateiid="green">id="size3">: 23 de ani Bucuresti

Symacoid="green">id="size3">: 23 de ani Germania Waldkraiburg

Ana_maria222id="green">id="size3">: 20 de ani Bucuresti

Himmelsduftid="green">id="size3">: 29 de ani Germania

Jokerid="green">id="size3">: 24 de ani Romania

Cristinutza_aleid="size3">id="green">: 19 ani Romania Bucuresti

andreea_trendid="green">id="size3"> : 22 de ani, Romania Bucuresti

Williamid="green">id="size3"> : 19 ani, Bucuresti Romania

nuschuid="size3">id="green">: 24 de ani, Bucuresti Romania

La multi ani!!id="size3">id="red">

nuschu id="blue">: 14 august [s]

ana_maria222id="blue">: 22 septembrie [s]

Ana=Maria21id="blue">: 15 decembrie [s]

• Răspunsuri 302
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Buna fetelor...am citit tot din urma..ma bucur ca nu m-ati dat disparuta.Am avut calculatorul stricat nici acum nu e prea bine si am venit si tarziu de la servici.

Va pup pe toate si scuzati-ma va rog daca absentez dar am foarte mult de lucru.AAA o veste buna am mi-au zis aia de unde lucrez daca vreau sa lucrez pentru ei permanent.

Sper sa mai am timp sa va scriu,poate maine ies mai devreme.Va pup.

Sa nu uit.

id="size3">LA MULTI ANI ANA.te pup dulce,multa sanatate si fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca,fie ca Dumnezeu ca te lumineze.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360

"Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could,

They say time heals everything...but I'm still waiting....."

Postat

Neatza tineri frumosi

In primul rad [s] LA MULTI ANI Ana-Maria id="orange">id="size4">[s]. Sa fi sanatoasa, fericita, sa ai parte numai de bucurii in viata si toate visele sa ti se implineasca [cheers]

Pisi ma bucur sa aud ca la servici e bine. Asa e la inceput cu traning dar o sa vina si partea mai interesanta, munca propriu-zisa fara nimeni alaturi [;)]

Matei e bine?

Li si eu ma gandesc ca e de la aerul conditionat de la munca ca am racit un pic, dar acum ma simt mai bine :)

Cum arata noua agenda? Eu am primit una de la sot roz [:D]id="size1"> acum cand am inceput facultatea

Ingeras te cred ca ai vrea :) Dar las ca dupa ce incepi facultatea n-o sa va mai vedeti asa des.

Cat despre job in timpul facultatii, cel putin in primul an, nu-ti recomand din propria experienta. Si eu is la facultate la zi, la fara plata, in daneza pe deasupra [alcool] cu job (12-15 ore pe sapt.) + sot, copil si casa si e cam greu. Dar acum daca s-a ivit am zis ca continui si cand nu mai rezist zic gata [:D].id="size1">

Oricum mai ai numai un pic si incepi. V-au trimis schema si programa?

Ana1 e super ca ti-au oferit permanent [:)] Si te asteptam la povesti :) Cum mai e catelusul?

Will ce urare ii facusi tu lu Ana [:D]

Cum merge cu teatrul? Mi-ar fi placut si mie sa vin dar...

Eu am muncit mult zilele astea si de-aia n-am intrat. Acum ma car la cursuri numai la 10 ca cele de la primele ore au fost anulate pt azi. si mi-a prins bine sa dorm mai mult [^]

Ne auzim mai tarziu :)

[pup] la toata lumeaid="Comic Sans MS">

Postat

Salutare!

Tocmai ce m-am intors de la job si m-am gandit sa va salut![:D]

[s][s] ANA2id="red">id="size3"> sa fii iubita si implinita si numai succese in tot ceea ce intreprinzi[pup]

Lou Matei este bine acum si deja s-ao obisnuit foarte bine cu tati,ceea ce nu ma poate decat bucura[:D].Tare faza cu copilul[;)]-care presupun ca pana una alta este Bandit,nu?!

Ana1 felicitari,ma bucur tare ca ai reusit sa obtii un job permanent[flo]

[pup] pentru toata lumea si azi sigur mai trec ca ieri nu am mai reusit ca am avut si de invatat,ca azi am avut test[:D]Evident ca m-am descurcat[:p]

Pozici cu noi

"Cronometrul" lunilor

Postat

Pisi yeppss [:-)))]

Ma bucur ca Matei e bine si s-a adaptat cu tati [:D] Doar si ei trebuie sa-si faca datoria [;)]

Edit: ca uitai sa zic ca fusem la o plimbare in padurea de langa si desi nu cred ca am urcat¨si coborat mai mult de 15-20 de min, parca am urcat pe Omu [alcool] Asa-i cand nu mai am antrenament [bang]id="Comic Sans MS">

Postat

Merge super bine, si cand o sa am piesa cei de la sectiunea aceasta care sunt din buc or sa fie invitati. O sa aveti o mare surpriza:P. In rest ce va pot zice ca astept sa punem piesa in play.Nuschu ai id de mess

Join my forum :D

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...