Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Impreuna, Timisoara! (18)

Recommended Posts

[grup]

Bine ati venit!id="red"> la un nou capitol.

Noi suntem:id="orange">

Albi(Diana), alexa00(Dana), Amutza (Amalia), Ana68 (Ana-Maria), Anda, andanii, angy11, assa(Diana), b_bea(Bea), bulina_buclucasa (Lili), Cosmina, danitin, dedy (Felician), Diana1971, Doris-Alina, Dorsilia, Gabi Rus, gangurici_licurici, Giova (Ioana), Giuliatm (Alina Iulia) , Ionela-Roxana, Irina_Claudia, Mary25 (Mariana), mcrmiki, Mihi, Mirona, mitzuka (Simina), nightloser (Marius), oanamc (Oana), Silvana, strunfita, Zoe

Ne-au vizitat:id="orange">

Aileene, Alcristina, Aldona, Alice54, Alina, Angela Panduru, blackpanterro, bvali, cgabriela, dia_codat, Gianina-Alina, mariusid="blue">, mindy, majaginn, Mi-Ka, mutti, pashosha, Sybille, sim1, Toria, Viorela Hoff

Cap. anterioare:id="orange">

(17), (16),(15), (14), (13), (12), (11), (10), (9), (8), (7), (6), (5), (4), (3), (2), (1), (Ideea)

Sarbatoritii lunii sunt:id="orange">

Lucas Mihaelid="blue"> fiul Gabrielei (07.08.2005, Leu)

Mary25id="red"> (Mariana)(16.8.1979, Leu)

Poze cu noi:id="orange">

(1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Salutari fetelor!

In sfarsit am scapat de crampe!!!!

Miro , Irina e buna ideea sa ne intalnim la florarie si sa plecam impreuna.

Doris Alte terase pe care le stiu eu:

Bestid="red">(avantaj -in caz de ploaie ca terasa e deschisa si acoperita:deci am putea fuma!;dezavantaj-nu e papa!),

Retro in Complexid="red">(daca ploua intram inauntru iar daca nu ploua stam pe terasa).Avantaj: papa acceptabila.

Coraid="red"> :tot asa daca ploua inuntru, daca nu afara.Avantaj ca se si poate manca o pizza

Giova ma bucur ca burtica e OK.Pai saracul Clau dupa cate a auzit despre nasteri la ultima intalnire...cred si eu ca nu are chef sa asiste !

Numai bine va doresc,

Alexa

Stimate doamne,

Ma scuzati ca ma bag si eu dar am vazut propunerile voastre pentru locul de intalnire si vreau sa va spun ca "Best"-ul nu mai este[:(] [:(!]... o sa fie sediu de banca in spatiul respectiv....

Va urez distractie placuta !!! [pahar] [bere]

[flo][flo][flo]

dedy

DA !!!Doris. La CORA.[pofta][pofta][pofta]

Vezi daca poti aranja ceva. Maine ... tre sa facem rezervarea deja ,nu?

dedyid="blue"> bine ai venit la noi pe topic ... chiar ma intrebam cand ai sa apari? Te-am trecut si in listutza noastra. Sper sa mai scrii pe aici.

Irinaid="blue"> eu stiu de bazinul din Dacia ... il stii? Chiar am fost sa-l vad si e destul de acceptabil. 600.000 lei pe 10 ore pentru adulti ... pentru copii nu m-am interesat.

Miroid="Script MT Bold">

id="blue">My tickerid="red">

Fetelor,exact cum am anticipat io in mintea mea....ati trecut la capitol nou.....mey,mey,mey.....[bang]

Vreti la Cora?Nu zic nu,e dragut....Noi am fost acolo 5 adulti,Luana,Alex si nepotu' meu de 1 an si 2 luni si ne-am simtit minunat pe terasa,a si ploua si nu ne-a atins nici un picut ploaia....E fain!ce lasa de dorit la pizzaria Cora:servirea,pentru ca au o singura ospatarita in interior si una singura pe terasa....Apoi Pizza e cam...subtire si cam nefacuta...E gustoasa,nu zic nu![:D]

Ioana,Cora e pe strada pe care iesi din Pta Operei pe langa Kenvelo,treci pe langa hotel Timisoara,traversezi o strada,treci de clinica de dermatologie,traversezi linia de tramvai,pe dreapta este biserica evreiasca si imediat e pizzaria Cora.Ai vizualizat?[:D]

Dedy,bun venit![:D]

Irina,bine ca a venit si sotul tau ca sa facem barbati la patrat....[:D][:D][:D][:D][:D]

Hai ca o sa ne vedem vineri la 20....[bicla]

Va pup pe toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Buna seara Timisoara!

Ma tot gindeam cite dintre voi spuneti adevarul acasa cind plecati la intilniri [alcool][:-)))], sami dati si mie niste scuze pt intirzierile mari [:p]. Apropo de ce nu mergeti la Casa cu flori pe Alba Iulia. E un local super, intim, bla, bla si va puteti auzi numai voi intre voi (e cu separeuri).

Va las acu !

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...