Mirona Publicat August 24, 2005 Raport Distribuie Publicat August 24, 2005 [grup] Bine ati venit!id="red"> la un nou capitol. Noi suntem:id="orange"> Albi(Diana), alexa00(Dana), Amutza (Amalia), Ana68 (Ana-Maria), Anda, andanii, angy11, assa(Diana), b_bea(Bea), bulina_buclucasa (Lili), Cosmina, danitin, dedy (Felician), Diana1971, Doris-Alina, Dorsilia, Gabi Rus, gangurici_licurici, Giova (Ioana), Giuliatm (Alina Iulia) , Ionela-Roxana, Irina_Claudia, Mary25 (Mariana), mcrmiki, Mihi, Mirona, mitzuka (Simina), nightloser (Marius), oanamc (Oana), Silvana, strunfita, Zoe Ne-au vizitat:id="orange"> Aileene, Alcristina, Aldona, Alice54, Alina, Angela Panduru, blackpanterro, bvali, cgabriela, dia_codat, Gianina-Alina, mariusid="blue">, mindy, majaginn, Mi-Ka, mutti, pashosha, Sybille, sim1, Toria, Viorela Hoff Cap. anterioare:id="orange"> (17), (16),(15), (14), (13), (12), (11), (10), (9), (8), (7), (6), (5), (4), (3), (2), (1), (Ideea) Sarbatoritii lunii sunt:id="orange"> Lucas Mihaelid="blue"> fiul Gabrielei (07.08.2005, Leu) Mary25id="red"> (Mariana)(16.8.1979, Leu) Poze cu noi:id="orange"> (1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
alexa00 Postat August 24, 2005 Raport Distribuie Postat August 24, 2005 Salutari fetelor! In sfarsit am scapat de crampe!!!! Miro , Irina e buna ideea sa ne intalnim la florarie si sa plecam impreuna. Doris Alte terase pe care le stiu eu: Bestid="red">(avantaj -in caz de ploaie ca terasa e deschisa si acoperita:deci am putea fuma!;dezavantaj-nu e papa!), Retro in Complexid="red">(daca ploua intram inauntru iar daca nu ploua stam pe terasa).Avantaj: papa acceptabila. Coraid="red"> :tot asa daca ploua inuntru, daca nu afara.Avantaj ca se si poate manca o pizza Giova ma bucur ca burtica e OK.Pai saracul Clau dupa cate a auzit despre nasteri la ultima intalnire...cred si eu ca nu are chef sa asiste ! Numai bine va doresc, Alexa Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
dedy Postat August 24, 2005 Raport Distribuie Postat August 24, 2005 Stimate doamne, Ma scuzati ca ma bag si eu dar am vazut propunerile voastre pentru locul de intalnire si vreau sa va spun ca "Best"-ul nu mai este[:(] [:(!]... o sa fie sediu de banca in spatiul respectiv.... Va urez distractie placuta !!! [bere] [flo][flo][flo] dedy Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Irina_Claudia Postat August 24, 2005 Raport Distribuie Postat August 24, 2005 Dragelor, spionul dedy este my lovely husband, care are mai multa vechime prin zona. Chiar nu stiti vreun bazin de inot pentru copii unde sa o pot duce la balaceala pe Ioana mea? Va pup si ne vedem maine Irina Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Mirona Postat August 24, 2005 Autor Raport Distribuie Postat August 24, 2005 DA !!!Doris. La CORA.[pofta][pofta][pofta] Vezi daca poti aranja ceva. Maine ... tre sa facem rezervarea deja ,nu? dedyid="blue"> bine ai venit la noi pe topic ... chiar ma intrebam cand ai sa apari? Te-am trecut si in listutza noastra. Sper sa mai scrii pe aici. Irinaid="blue"> eu stiu de bazinul din Dacia ... il stii? Chiar am fost sa-l vad si e destul de acceptabil. 600.000 lei pe 10 ore pentru adulti ... pentru copii nu m-am interesat. Miroid="Script MT Bold"> id="blue">My tickerid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Giova Postat August 24, 2005 Raport Distribuie Postat August 24, 2005 Unde este Cora? [foto]poze gio[gravi] si bb 19+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Giova Postat August 24, 2005 Raport Distribuie Postat August 24, 2005 Mersi de raspuns Bea. ne pregatim sa plecam acasa. Doamne ce ploua!!! pupici, pe maine. [foto]poze gio[gravi] si bb 19+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Ana68 Postat August 24, 2005 Raport Distribuie Postat August 24, 2005 Fetelor,exact cum am anticipat io in mintea mea....ati trecut la capitol nou.....mey,mey,mey..... Vreti la Cora?Nu zic nu,e dragut....Noi am fost acolo 5 adulti,Luana,Alex si nepotu' meu de 1 an si 2 luni si ne-am simtit minunat pe terasa,a si ploua si nu ne-a atins nici un picut ploaia....E fain!ce lasa de dorit la pizzaria Cora:servirea,pentru ca au o singura ospatarita in interior si una singura pe terasa....Apoi Pizza e cam...subtire si cam nefacuta...E gustoasa,nu zic nu! Ioana,Cora e pe strada pe care iesi din Pta Operei pe langa Kenvelo,treci pe langa hotel Timisoara,traversezi o strada,treci de clinica de dermatologie,traversezi linia de tramvai,pe dreapta este biserica evreiasca si imediat e pizzaria Cora.Ai vizualizat? Dedy,bun venit! Irina,bine ca a venit si sotul tau ca sa facem barbati la patrat....[:D][:D] Hai ca o sa ne vedem vineri la 20.... Va pup pe toate! Ana-Maria,mami deAlex&Luana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
nightloser Postat August 24, 2005 Raport Distribuie Postat August 24, 2005 Buna seara Timisoara! Ma tot gindeam cite dintre voi spuneti adevarul acasa cind plecati la intilniri [alcool][:-)))], sami dati si mie niste scuze pt intirzierile mari . Apropo de ce nu mergeti la Casa cu flori pe Alba Iulia. E un local super, intim, bla, bla si va puteti auzi numai voi intre voi (e cu separeuri). Va las acu ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
alexa00 Postat August 24, 2005 Raport Distribuie Postat August 24, 2005 Salutari, si San Marzano merge(daca e vorba de cel de pe Cetatii).Dar eu am o rugaminte :pe terasa ca inauntru ma dispera pestii aia!!!!!!Am impresia ca tot in gura mea se uita cand mananc...... O seara faine, Alexa Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.