Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Voi mancati dimineata?

Postări Recomandate

Postat

Eu mananc, dar nu prea mult, de obicei o cana de ceai sau lapte [:D] cu o felie de paine cu unt si gem.

se zice ca e bine sa mananci bine [:D] dimineata, dar parca nu prea merge. de ce oare nu prea putem manca dimineata? personal, nu prea mananc seara tarziu, asa ca ar trebui ca dimineata sa-mi fie foame.

[papica]

la voi cum e? [:)]

Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz Tigrutz [pis] Alina Bubulina [pis] Fetitza Maritza [pis]
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Puiule trebuie sa manici dimineata mai bine de atit pt. ca sa ai energie pt. restul zilei. la prinz insa manici? Eu daca nu maninc dimineata sau ma limitez la o cafea sau ceai pe la prinz vad dublu de foame. De regula dim. eu maninc rosii cu brinza sau cremvusti sau salmuri sau salata de vinete/icre/zacusca sau omleta. si cafea si fructe (acum pepene galben taiat cubulete). nu piine, nu dulciuri,, nu gemuri. Deh, tin South beach diet. La prinz insa nu maninc decit un mar sau o piersica. Seara supa si felul 2 si doar ma uit cu jind la desert pe care il maninca fiu-meu :-(

pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Postat

La mine a taman invers, daca mananc seara tarziu dimineata la prima ora mi-e o foameeeeeeeeee [pofta][pofta]

Iar dimineata as manca dar nu am timp pt ca prefer sa mai stau 10 minute in pat [|)][|)][|)] si apoi sa ma imbrac rapid si sa fug la serviciu [fuga][fuga][fuga]

Mananc dimineta numai sambata si duminica (ora 11 e dimineta?)dar lucruri "serioase", adica omleta (full options), salata sau iaurt, ceva dulce ...

[pup]id="purple">

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Postat

Fara exceptie in fiecare dimineata mananc o cescuta de cofeina [cafea] si nicotina din 2 tigari[jamaica], la indicatia medicului sanatate curata pe stomacul gol[:p].Daca vrea cineva sa ma ucida sa-mi dea sa mananc dimineata, deces garantat[popa].De mancat manac pe la ora 11 la servici sau cand sunt libera si la 12-13.id="Arial">id="purple">

Magda [ispita] si [zana] Biancaid="Arial Black">id="red">

http://community.webshots.com/user/danut1965

Postat

bas mananc ziua, cum sa nu, dar ideea e ca dimineata, mai ales cand ma trezesc devreme sa ma duc la serviciu si inca mi-e somn parca mi-e greata de mancare, mananc mai mult ca sa zic ca am inghitit si eu ceva, dar nu mi-e pofta. in schimb, daca ma trezesc sambata si duminica la ce ora vreau, parca mi-e un pic foame.

deci cred ca tine de trezitul dimineata devreme.[box]

Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz Tigrutz [pis] Alina Bubulina [pis] Fetitza Maritza [pis]
Postat

M-ati omorat. Cum puteti manca dimineata ? Eu nu pot sa inghit decat cafea. Asta ca sa nu mai spun ca n-as avea nici timp sa mananc, dar nu asta e ideea.

Niciodata n-am putut sa mananc inainte de 11, desi stiu ca e sanatos, ca e normal, samd

Andreea, mama lu' Tiberiu

Micul Print

Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;

spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.id="red">

Postat
quote:Originally posted by Ramonika

bas mananc ziua, cum sa nu, dar ideea e ca dimineata, mai ales cand ma trezesc devreme sa ma duc la serviciu si inca mi-e somn parca mi-e greata de mancare, mananc mai mult ca sa zic ca am inghitit si eu ceva, dar nu mi-e pofta.id="red"> in schimb, daca ma trezesc sambata si duminica la ce ora vreau, parca mi-e un pic foame. deci cred ca tine de trezitul dimineata devreme.[box]

id="quote">id="quote">Ramo si eu patesc la fel. Sint unele zile cand nici nu pot sa deschid frigiderul dimineata, parca mi se apleaca. In schimb pe la 10-11.. mmm ce foame imi vine. Uneori nu ma indur sa ma trezesc mai repede cu 10 min ca sa maninc. Si cand o fac, maninc ceva rapid. Cand am tinut dieta 3-3-3 mincam in fiecare dimineta si recunosc ca ma simteam foarte bine toata ziua."Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."id="Book Antiqua">Mihaelaid="size3">id="size2">id="Book Antiqua"> [floare3]id="orange">
Postat

da!

de obicei o sana cu covrig, apoi o [cafea] buna, buna.

mie imi ajunge dar daca nu mananc nimic mi-e rau tare.

hipoglicemie, hipotensiune!!!

Antonela &[zana]Andrada

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...