mmvd Postat Septembrie 30, 2007 Raport Postat Septembrie 30, 2007 id="Times New Roman">id="size5">id="black">id="left">sunt normale durerile de ovare in timpul sarcini(am 10 saptamani)? cand am fost in prima data la doctor la 4 sapt mia zis ca sunt normale ca se dilata uterul dar voi aveti? mmv
rhoneea Postat Octombrie 1, 2007 Raport Postat Octombrie 1, 2007 Si eu am avut pe timpul sarcinii...prima data ma durea ovarul din dreapta si am crezut ca e apendicita...apoi ma dureau amandoua...si mi-e doctorul mi-a zis ca e normal daca nu sunt scurgeri "ciudate" nu e nimic grav! Sarcina usoara[flo] Irinaid="purple"> luiid="blue"> [copil] Pierre-Sebastien id="blue">( 05.06.2007 ora 9:45)id="teal"> montaj sebastien(a crescut Sebastien)id="green"> paginuta colorata pozici sebastien[foto] nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien varsta Sebastien
kitzy Postat Octombrie 1, 2007 Raport Postat Octombrie 1, 2007 Si eu sunt gravi in 10 sapt si ma mai deranjeaza cateodata ovarele. Inainte sa ma duc la eco, ma durea ovarul drept, de mi-a dat de gandit ca o fi sarcina extrauterina, dar dr a zis ca e normal ceea ce simt. [gravi] 10+
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.