Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilasi de iulie-august 2004 (110)

papadie

Postări Recomandate

Postat

Mei, mi-a stat inima ... Gizmo alerga prin casa si s-a dus drept catre o boxa mare dintr-un colt al camerei si s-a infipt cu barba in ea !!!!! Am zis initial ca a dat cu capul, da a trecut razant cu el pe linga chestia aia de lemn ... Acu are un semn pe barbie, nu foarte vizibil, dar ma taie tac-su cind o veni miine si il vede ! Ca iar zice ca atunci cind e el plecat se petrec toate relele - adicatelea cit e mami de jurna !!

Alice si[copil] Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

http://community.webshots.com/user/maarcesa100

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Feteleee, tre` sa va scriu, in timp ce Giulia of course cotrobaie in dulapul cu obiecte birotice (d`asta pot eu chiuli muuult[:D]), bem cu paiul, tralalala, dupa ce nu a avut voie Teddy, azi se tot miorlaia cand vedea singura cutiuta ramasa ... si am zis ca o pacalesc si-i dau cu paiul ca nu va sti; ei bine, l-a baut cu paiul [:D] Na, ca`s in verba.

In rest, la noi e frig si ploua marunt si bate vantul ... in mod normal mie mi-ar placea toamna, dar cu bebelina ... Voi cum v-ati gandit sa petreceti zilele, mai ales serile, lungi, intunecate, ploioase, racoroase, de toamnaaa ???

Va pup ca nu ma lasa sa scriuuu !!!

_________________________________________________id="red">

Leoaicele Daria & [majoreta]Giuliaid="size3"> (2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red">

[foto]Supercopiii iulie/august 2004id="size4">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

Postat

daria, io nu m-am gandit inca...dar probabil; vom iesi la cutreierat magazinele...sau daca stu bine si ma gandesc va fi problema lui tati ca eu voi merge in continuare la cursuri, asa ca pe el, saracu...te poti duce la mall daca au loc de joaca pt copii sau acasa la cate unul din copii. aici se poarta play group-uri din astea, prin rotatie. vara se intalnesc si in parc, dar cand e rece la cineva acasa. poti face si cate o gustare pt puradei, o cafea pt mamici si tot asa la fiecare acasa. ca doar n-o sa faceti zilnic, o data pe saptamana ar fi un divertisment. e doar o idee...

philip[pk]&andreea[usa]

copilasi dragalasi

Postat
quote:Originally posted by Laura _Oprescu

multumesc de aprecieri..va urez we placut la toate ,eu incerc sa ma recuperez ca petrecuram cu prietenii aseara si acus imi trebuie make-up ca sa arat comercial:))Laura

id="quote">id="quote">vazusem eu si la americance ca fu party in zona aia, of ce n-as zbura si eu pan la voi. asta daca m-ati primi, evident...[alcool]philip[pk]&andreea[usa]copilasi dragalasi

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...