Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilasi de iulie-august 2004 (110)

papadie

Postări Recomandate

Postat

[hia]

roxana1974id="blue">, felicitari pt. poza pe prima pagina![pup]

rainid="blue">,am vazut lista de petrecre.Pune la mine si data de 16.Putem si atunci![pup]

Codrut e bine, sa nu zic in ceasul rau! Ca stiti voi...in we face figuri copilul meu! Azi i-am dat galbenus de ou si sper sa nu mai apara necazuri.Ieri si azi a fost foarte bine din toate punctele de vedere.Chiar si maseluta a spart gingia si si-a aratat...coltii.

[pup]

Adema&Codrut

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

andrea[floare3] uelcam , ti-am simtit lipsa si sincer si pe cuvint si io faceam un experiment[detectiv], eram sigura ca ne urmaresti din umbra [;)]si-am vrut sa vaz cit te poti tine deoparte, da` ce-i mai important, zic io, e sa lasam orgoliile ca uite se nasc discutii aiurea si deplasate si zau ca e pacat! suntem multe fimei [:D]cu caractere puternice si astfel de discutii nu sunt benefice. acu daca te-am suparat si io da cu mine de pamint, sa stiu una si buna[:D]. hai pupici, si multa activitate la schimbul 3 sa avem si noi ce ceti dimineata!

Carmenid="red">,Ilincaid="purple">&Ionutid="green">

tzucurei de tzucurei

Postat

adema ce ma bucur ca e bine codrut. oricum, vei face si proba de digetie, nu?

mai, ce-as veni si eu la intalnire, da lasa poate in alt an...

mitzu, si-acu daca tot am intrat, felicitari pt reusita, eu nu-s daca as mai putea sa ma tin de scoala, mai ales de-aia ca in ro. aici totul e mai lejer.

philip[pk]&andreea[usa]

copilasi dragalasi

Postat
quote:Originally posted by carmenp

andrea[floare3] uelcam , ti-am simtit lipsa si sincer si pe cuvint si io faceam un experiment[detectiv], eram sigura ca ne urmaresti din umbra [;)]si-am vrut sa vaz cit te poti tine deoparte, da` ce-i mai important, zic io, e sa lasam orgoliile ca uite se nasc discutii aiurea si deplasate si zau ca e pacat! suntem multe fimei [:D]cu caractere puternice si astfel de discutii nu sunt benefice. acu daca te-am suparat si io da cu mine de pamint, sa stiu una si buna[:D]. hai pupici, si multa activitate la schimbul 3 sa avem si noi ce ceti dimineata!Carmenid="red">,Ilincaid="purple">&Ionutid="green"> tzucurei de tzucurei

id="quote">id="quote">mey, daca n-ai fi moldoveanca si pe deasupra si prietena cu veve, as da...[:D]ca la cate kile am, nu-i problema sa te ridic. da' tot simt eu asa ca tragi in partea opusa...eu zic sa nu mai vb de asta ca-i mai intelept...[flo]philip[pk]&andreea[usa]copilasi dragalasi

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...