Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Postări Recomandate

Postat

Tania id="red">multumesc [pup]; cred ca pe masura ce AMR-ul scade, mi se lumineaza si mie fatza ( si sufletul) si de-aceea incepe sa-mi priasca maternitatea [:D]

Anamariid="red"> am auzit ca acele masini de spalat sint o minune si te te salveaza de calcat – visul oricarei femei!

La cata miscare faci tu cu Lia ,burticutza si Alex, pina cind nasti ajungi manechin!

Mandyid="red"> iti tin pumnii ca bebe sa nu se grabeasca desi 37 de saptamani…him...la mai multe!! [^]

Coraid="red"> pofta buna la salata! Nu ne invitzi si pe noi, ca ai multa?[;)]

Monaid="red"> sa fie cu …vinzare!!!

Fetelor noi astazi schimbam geamurile + usa de la bucatarie punem termopane.

Asta-noapte am stat sa vad filmele “One milion baby” – cu care mi-a facut “pofta” Alina – si “Birth” cu Nicole Kidman. Mai am zilele acestea un dvd pe care trebuie sa-l vad “Terminal” cu Tom Hanks, poate maine, ca astazi sint ocupata cu cumparaturi, gatit, diseara mergem la un concert de binefacere – se string fonduri ptr. amaratii din Pakistan si ptr.cei cu uraganul – am adunat un grup de prieteni sa fim cat mai multi, sa donam bani la Crucea Rosie.

Maine sintem invitati la verisoara-mea la prinz si uite asa va mai trece repejor un alt sf. de saptamina…

Pupicei si cind ne reintilnim luni dimineata sper sa fim numai burtici! ( bebeii pot sa mai stea la caldurica putin)[cool]

Lavi02id="red"> spor la invatatura!

Noi astazi facem 33 sapt.!!![bis][bis][bis]

Ina si bubulina micutza si cumintica 33(fix)

Virsta puisorului meu:

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp___.png

[canada]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Lavi02id="red"> gind la gind cu postare! am postat aproape in acelasi timp. Ei, ce sa-i faci cu nutellele astea, tot contin ele zeama de muraturi ca sint capricioase domn'le..si greu e sa le impaci...[bang]

Monaid="red"> iti trimit pm cu parola de pe yahoo..

Pupicei,

Ina

Postat

Buna burtici,

Astazi nu am avut deloc chef de calculator, am motait doar la TV si am facut cumparaturile saptamanale cu Phil. Ma simt obosita, poate si pt ca tot nu pot sa dorm, nu imi gasesc starea si nici pozitia.

Ina, ca tot sunt cu ochii pe ultima postare a ta, iti recomand din inima sa vezi Terminal, mie mi-a placut enorm, de altfel ca toate filmele cu Tom Hanks. Si daca stau si ma gandesc, sunt putine filme de care pot sa spun cu mana pe inima ca mi-au placut la nebunie. Uite de ex, pot sa iti recomand seria engleza Mandrie si prejudecata,dupa Jane Austen, sunt 6 episoade, cu Colin Firth, eu ma uit periodic si nu ma plictisesc niciodata [:D]

Million Dollar baby ti-a placut?

Eu tot astept sa imi soseasca The Forgotten - poate saptamana viitoare.

Va pup pe toate si o sa va iau sa va citesc cand sunt mai cu chef,

Alina, maine 36 fix ( yupiiiiiiiii)

Postat

Laaaaaavi, uite-ma-s pe-aici. Vad ca intrebai de mine acu 2 capitole :). Nu ma mai duc la doftor pana la programare, ca azi am avut revelatia ca mai e doar o saptamana jumate pana atunci. Si ideea de dus la spital ma deprima, mai ales ca noi suntem bine, sanatosi, foarte vioi si fara semne de nastere iminenta. Numai ca noi am ajuns la +13 kile [:(] si pe o panta ascendenta.

Si spor la invatat.

Ina, stai linistita, ca bagaju de spital se face el si singur, ca mai cumperi una-alta ... si dak vine momentul, arunci intr-o sacosa ce chestii ai prin casa si gata. Ca nu te dau afara din spital dak nu ai bagajul facut corespunzator. Si presupun ca la voi nu e necesr sa va puneti in bagaj cana, tacamuri, vata si hartie igienica. In plus, poa sa cumpere cineva necesarul chiar daca tu pleci sa nasti, ca nu e o lista chiar asa de imposibila sau de lunga.

Hai sa scriu si eu despre dormit: mie nenea doftoru’ mi-a spus: pe orice parte e ok, fie stanga, fie dreapta. Nu e recomandat pe spate dn cauza ca poa sa dea stari de lesin la mama si/sau bb sa nu se alimenteze cum trebuie. Da’ cica merge si pe spate daca te simti foarte bine in pozitia aia.

a... maica-mea a visat ca bb e fetita, si ca il scoteam ziua la joaca si noaptea il bagam la loc. Si cineva i-a zis ca pana la termen poa sa fie fetita sau baietel, si doar cand iese definitiv si nu mai pot sa-l bag la loc isi stabileste definitiv sexul [:))]

joy, la muuuuuuuuuuuuuuulti aniiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

a... saptamana asta am adoptat un pisic miiiic de tot. De fapt nu eu, ci sor-mea, ca ea e responsabila familiei cu “pet rescue”. Si tre sa pastram secretu’ fata de mama, ca ea a mai inghitit 2 pisici din partea noastra (adik noi le-am luat si ea le creste) si cred ca s-ar spuma tare dak ar afla si de pisi no. 3. de fapt e o “ea”, a gasit-o in curte la socra-su la tara, isi batusera joc niste muncitori nemernici de ea si o bagasera cu totul intr-un pigment galben (te intrebi unde e omenescul din oamenii astia? Ca mi se pare ca tre sa ai ceva dereglat rau la mansarda sa faci o chestia din asta. ). Avea si pe ochi si zacuse asa cateva zile. Cred ca avea 100 de grame cand a gasit-o si era numai “ambalaj”. Se simtea fiecare vertebra, se vedeau oasele de la picioare, era incredibil de slaba. Am spalat-o cu sampon de copii, s-a mai curatat, dar mai are inca o problema la un ochisor. Am dus-o la veterinar, care a zis ca are vreo 3 luni si ne-a dat niste vitamine sa-i dam. De vaccinat a zis ca sa venim peste o luna, ca acu are sistemu’ imunitar facut vraiste. Azi a implinit o saptamana de cand e la noi, raspunde la nume (o cheama Gorki, pt. Ca am crezut la inceput ca e un “el”. Acum ii mai spunem si Maxima [:)]), si e fff inteligenta. Adik isi ia singura vitamina, nu tre sa i-o bagi pe gat. A priceput ca e ceva bun pentru ea si dak i-o lasi pe jos o linge si o rontaie pana la capat. In plus, i-am aratat o data unde e locul ei de kk-pisu si s-a prins urgent.

Doar ca e cam bulimica. Mananca tot ce-i dai, in orice cantitate. Se vede ca a facut ceva foame la viata ei.

Hai ca poate v-am plictisit cu povestea cu Gorki. Doar ca e o animaluta tare simpatica.

Va pup si va las

Mai scriu maine

C & bbandrei 35 +

Postat
Buna! Tensiunea mea a revenit la normal 12 cu 7 asa a fost toata sarcina.Am incercat si eu sa ma inscriu in agenda grupului, dar se pare ca sunt mai tare de cap [bang] ca nu reusesc! I-mi explica si mie cineva babeste?Ca poate asa pricep.Daca nu aveti timp...va dau eu de stire cum si ce si cand...Catutza[gravi]37+
Postat
Ca sa fie mai usor de inteles sa va zic ce-mi apare mie pe ecran daca dau clic pe " nov dec 2005@yahoo.com". Apare un chenar in care scrie:Select what kind of account you would like to create , iar mai jos una sub alta 6 rubrici din care eu nu stiu care trebuie selectata, iar mai jos am " next" , "cancel" si " help". Asa apare si la voi? Daca puteti sa ma ajutati bine daca nu poate ma ajuta sotul cand are timp.Oricum eu va pupici.Catutza[gravi]37+
Postat

si eu pe-aici, dupa o zi lunga de umblat... mi-am luat patutul, paturica roz pt bebelina, si cerceii... am bantuit ce mi-au sarit capacele, si totusi nu ma simt foarte rau, decat ca ma dor picioarele.

totusi ma simt f. bine!

acum savurez achizitiile...

am ciupit cate ceva si pt bagajelul de spital, vata si supozitoare...

cred ca o sa fac un experiment cu toata lista sa vad daca incap in gentuta pe care mi-am programat-o eu...

si uitam. am intrebat de alcool alb. au zis ca nu au la vanzare, se prepara la cerere.uite nu stiu insa daca iti prepara si 100ml... ca nu cred sa am nevoie de mai mult! io vreau in principal pt gaurile de la urechiuse...

Cristina [gravi]33+id="red"> si [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="Comic Sans MS">

Poze cu Andrei

Gasca noastra

Postat

MULTUMESC fetelor pentru urari !!!! [pup] [pup] [pup]

Sa fiti sanatoase, sa aveti bb-I mari , mancaciosi , voinici si sa aveti numai ce va doriti si chiar mai mult decat atat!!!!!!!

LAVI02 bafta la examen !

LEEA, felicitari pentru zugraveala asa scurta.

SIMINAF….sper sa fii sanatoasa si sa nu se adevereasca preeclampsia aia nenorocita.

Sa ai grija de tine si de bb, sa ne dai vesti

TANIA si eu ma obisnuisem cu “punctuletz” dar Stefan este ok

FELICIA…la fel de tanara ca si mine…Dar chiar nu simt ca am 30 ani si cred ca asta este mai important.

Sa va spun ce am facut eu. Bine, vineri am fost la control…suntem bine, trebuie sa luam in continuare traament (ospa si utrogestan) dar cica sigurnu voi naste pan ape 04.11. cand ma duc la urmatorul control.(nici nu vreau sa nasc pana nu intru in a 9-a luna!!!!)

Dar ziua de vineri cum era de asteptat m-a cam obosit……sambata abia m-am urnit dn pat….dar cand m-am luat cu treaba nu ma mai opream.Noroc ca a venit prietena mea si am luat o pauza, dupa care iar la treaba..si pana seara nun e-am mai oprit. Dar ce sa vezi…dureri de spate si de burta…dar mai ales am inceput sa raman intepenita de nu ma mai puteam misca. Ma ridica Cristi din pat ca eu nu puteam. Si azi noapte de cate ori ma intorceam in pat ma tinea mijlocul,dar mai ales ma doare burta…

Si ma oftic pt ca daca in timp ce faceam treaba ieri aveam sic ea mai mica durere, ma opream. Dar nu …asa un pic de discomfort dar nu bagam de seama, chiar mi se parea ca sunt OK.

Dar na ca nu fuse asa

Va pup ca azi am de gand sa stau numia in pat...adica aproape ...

joy[gravi] + bocanila[copil]33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos

Postat

fetelor, ajutor!!!

voi de unde ati facut rost de alcool de 90 de grade pt. buric? ca eu numai de 70 am gasit.

acu ma uit pe net dupa saci de dormit, ca nici d-astia n-am gasit pe nicaieri (care sa-mi placa, ca am vazut prin cora niste oribilitati)

c&bbandrei 35+ (prima data cand am scris pe forum era 13 +... heeee, ce vremuri) max. 30 de zile pana la [mamica]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...