Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Voi unde ati facut ultima data sex?

Postări Recomandate

Postat

http://www.e-stingator.ro/erols/farsa-buzdugan/februarie3.mp3

o sa las cateva zile link'ul pe un site sa-i puteti face download, dureaza max 3-4 minute....de fapt farsa e tot atat.

prima data cand am ascultat am ras ca de o gluma buna, dar apoi am inceput sa realizez ce poa' sa faca niste oameni pt bani.

nu ma refer la viata lor sexuala, fiecare face ce pofteste in cuplu fara a avea noi dreptul sa judecam. ma refer cat de usor isi vand intimitatea cand aud de o "suma frumusica".

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.id="blue">

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Adusca, eu am citit chestia asta, nu chiar cuvant cu cuvant dar foarte asemanator, pe post de gluma, in engleza, pe undeva pe internet (nu stiu daca nu a fost si aici pe DC).

Lai

Postat

si io is convinsa ca e o gluma ... am auzit versiunea suedeza care e mult mai scurta... astia trec direct la subiect [:D] fara atatea tatonari si eschivari, vai ... ioi ... doamna in sus si in jos ... nici nu puneau atat accent pe premiu (care nu-mi mai amintesc in ce consta) ... plus ca au sarit peste faza cu "felatie serioasa" si persoane casatorite ... care oricum n-ar fi tinutid="size1"> iar raspunsul final a fost ... in c_r (care nu s-ar fi potrivit in versiunea romana - ca ar fi fost inutila chestia cu felatia serioasa)id="size1">

deci e de ras ... da' vorba si ta si de plans, dupa parerea mea, tocmai pentru elementele-n plus fata de alte versiuni ... presupunerea ca unii inca nu stiu ce inseamna o felatie serioasa [:D]

Postat

adusca sar'na am ras pe saturate[cheers]

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'

Sabina

Postat
quote:Originally posted by Carmi

Adusca, marfa poza cu ´Fetele de pe DC´...am ras la greu.Brava !

id="quote">id="quote">Criminala poza [:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]Anita id="red">si Rachella -17.o1.2004id="purple">[copil]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...