Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cat timp in premergator??

Recommended Posts

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de adjadyn

cat timp lasati copiii in premergator??a mea are 11 luni si o las aproape 3 ore in medie pe zi...e mult??http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022http://pg.photos.yahoo.com/ph/zapomena/album?.dir=5b15

id="quote">id="quote">De loc !!id="Comic Sans MS">id="size3">>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie ChaplinCorinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/
Distribuie pe alte site-uri

ma bucur sa aud ca nu si-au lasat unii copilul in premergator, dar daca e supravegheat, premergatorul e de calitate si copilul vrea de la 3 luni sa topaie nonspot cum a fost al meu, nu stiu ce ne-ar impiedica. Eu l-am pus in premergator de la...4 luni, desi mi s-a spus ca e mult prea devreme, asta pana l-au vazut doctorita si asistentele

la 6 luni mergea tinut de manuta si la 9 luni singur. Nu toti copiii sunt la fel. La fel si regulile astea de peste granita care incep sa ma sacaie.

Doamnelor, credeti ca parintii vostri va tineau in brate la fiecare scancet si va purtau de manute de cate ori aveati chef? Ma tem ca ingrijitoarele de la crese va cam lasau in patuturi . Lasati copiii sa mearga in premergator, sa planga cate putin ca sa vada ca nu pot obtine tot ce vor, cand vor, ca viata nu ne tine in brate pana la adanci batranete. Scuze pentru aciditate, dar discomfortul afirmatiilor unora mi se pare de-a dreptul revoltator.

Si eu puneam baietelul in premergator mai multe ore pe zi, pe la 8 luni mergeam cu el pe o platforme in aer liber(era februarie, martie), ca ne disperase cu energia, si nu stiam cum sa-i ocupam timpul...La 10 luni a plecat singur, dar nu ne puteam tine dupa el. Fetota in schimb nu am pus-o aproape deloc in premergator, si daca o puneam , rar se misca din locul ala.A plecat la un an si doua luni, dar cu multa prudenta, facea un pas, si cu grija il facea pe urmatorul...Nu toti copiii sunt la fel!

Fiecare face cum crede cu copilul propriu. Eu am spus numai ca nu l-am pus pe Matei in premergator, si sa stii ca eram in Romania pe vremea cand as fi putut sa il pun ... si am ales sa nu o fac, am citit pe internet cam care ar fi "beneficiile" si care ar fi riscurile, si am ajuns la concluzia beneficii pentru copil = O , riscuri ff multe ... deci care e ideea? Da, recunosc, pentru parinte e foarte comod ... dar copilul nu are nici un beneficiu de pe urma premergatorului. Si la fel de bine poti sa il pui in tarc, sau poti sa il lasi sa mearga prin casa de-a busilea ... daca e asa un copil precoce. Chiar si supravegheat, da, nu se va rasturna cu premergatorul, dar isi poate deforma mersul pe o perioada de timp, sau pus prea devreme ... isi poate deforma coloana. Din nou, cum ziceam, fiecare face cum crede cu propriul copil. Si nu cred ca esti nici tu ok cu decizia ta ... esti constienta ca nu e foarte sanatos, altfel nu ai fi reactionat asa ... tare.

Despre mama mea ... sau educatoarele de la cresa .... nu stiu ce sa zic. La cresa nu am fost dusa niciodata, am avut parte (recunosc, am fost o norocoasa) de o bunica super buna care a ajutat-o mult pe mama.

[bibe]

[copil] [foto]

[aerob] POZE NOI [foto]

Carmenid="size2">id="pink"> [mamica]id="Comic Sans MS">si [copil] Matei Gabrielid="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> - 27.10.2003id="size2">

Cat timp? Pai deloc, pe la 11 luni si un pic a mers oricum singurel, fara sa stie ce-i ala premergator. Sincer, nu cred ca premergatorul chiarl-ar fi ajutat sa mearga mai devreme (oricum n-as fi vrut sa grabesc lucrurile in nici o directie) - eu, una, nu-i vad rostul - noi ne-am descurcat foarte bine si fara. L-am lasat in pace, in ritmul lui.

Cristina,

mama lui

Robert, 14 decembrie 2002

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...