Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

recuperare bani pe concediu prenatal/postnatal

ellarot

Recommended Posts

Daca ma puteti ajuati cu niste sfaturi legate de recuperarea banilor pe concediu prenatal/postnatal.

Povestea e urmatoarea :

firma la care am lucrat s-a desfiintat pe 1 aug (eu am nascut pe 2 aug ) si trebuia sa recupereze de la stat pe luna iulie si august banii pt concediu maternitate prenatal(iulie)/ postnatal (august). Nici in ziua de azi nu au intrat banii in cont, iar patronul fostei firme imi spune ca tb sa inchida conturile la sfarsitul lui decembrie(il inteleg perfet avand in vedere ca tb sa plateasca 50-60 lei/luna diverse comisioane)mai ales ca pleaca din tara o perioada destul de lunga.

Am sunat la Casa de pensii in legatura cu asta in luna noiembrie si mi s-a raspuns pe un ton destul de jignitor ca sunt peste 600 de dosare care asteapta (de parca eu as fi vinovata ca au ei multe dosare de procesat [:(] )

Intrebare:

1. Ce pot face ca sa recuperez o data banii respectivi, mai ales ca se inchid si conturile firmei desfiintate?

Alte solutii?

Va multumesc!

Ella & Gabriela-Maria (02.08.2005)

varsta Gabrielei-Maria

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu stiu ca in astfel de cazuri trebuie in primul rand sa.....astepti pana cei de la casa de pensii solutioneaza dosarul. Firma trebuie sa anunte ca s-a desfiintat (dar cum s-a desfiintat pe 1 aug si mai are inca conturi?) si casa de pensii iti va da tie direct banii.

Laura si bebe Cristina

( 20.06.2005 )

Multumesc pt raspuns , Laura !

Din cauza acestor bani a trebuit sa lase contul deschis, caci la casa de pensii mi s-a spus ca numai in contul firmei se pot varsa banii respectivi si ca eu nu pot sa-i primesc personal. Mi se pare totusi o tampenie avand in vedere ca ei stiu ca firma s-a desfiintat [:(], iar comisioanele la banca, pt contul respectiv, le suport eu bineinteles.

Ar fi o solutie sa mai merg o data la ei (ca la telefon n-am nici o sansa ) cu actele doveditoare precum ca firma si conturile (posibil ca la sfarsitul lunii decembrie) s-au desfiintat ?

Ella & Gabriela-Maria (02.08.2005)

varsta Gabrielei-Maria

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...