Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

de scris la calculator

gologanii

Recommended Posts

Profu meu a inebunit inainte de Craciun sau vrea sa ma termine pe mine!

Mi-a dat o carticica cu nu stiu ce raport al adunarii medicilor RPR di 1955! sa o copiez pe calculator!

Unde as putea sa gasesc pe cineva dispus sa faca chestia asta?

Me mine o sa ma omoare de la primele pagini...

Cred ca a fost o intrebare retorica...

sandra

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de gologanii

Profu meu a inebunit inainte de Craciun sau vrea sa ma termine pe mine!Mi-a dat o carticica cu nu stiu ce raport al adunarii medicilor RPR di 1955! sa o copiez pe calculator!Unde as putea sa gasesc pe cineva dispus sa faca chestia asta?Me mine o sa ma omoare de la primele pagini...Cred ca a fost o intrebare retorica...sandra

id="quote">id="quote">Eu ma ofer. Doar ca sunt din Iasi si tu, parca din Bucuresti, nu???[bang] Eu scriu f repede la calculator (e o parte a meseriei mele de baza!)De ex, am facut ceva banuti (nu multi!!!) cand fratele meu imi trimitea prin posta referate facute de colegii lui de facultate, scrise de mana si eu le scriam in Word...Imi pare rau ca altfel nu te pot ajuta...http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photosE si maine o zi!

vezi ca sunt programele care transforma imaginea scanata a unei pagini in document word... depinde de calitatea paginii pe care o scanezi, poate va mai trebui corectat ceva pe urma, si umblat la asezarea in pagina, dar oricum e mai simplu...

nu mai stiu cum se numeste programul. ma uit acasa si iti scriu deseara, daca te intereseaza.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...