Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Momente penibile la TV

Donia

Recommended Posts

Dupa doi ani de zile de trai pe alte meleaguri am reusit si eu, in fine, sa ma uit la TVR International. Si dupa bucuria revederii am coborat cu picioarele pe pamant datorita prezentatoarei blonde (scuze, niciodata nu le-am retinut numele, si in definitiv nici nu e important) care s-a exprimat in felul urmator: "Sa vedem acum cui se duc premiile reprezentatilor etniei macedonene".

Ce se intampla, oameni buni? Ca persoana asta e de ani buni in televiziune, nu pot sa cred ca mai sufera inca de trac. Si nu e singura balba, am impresia ca se impiedica in cuvinte, parca n-ar fi meseria ei. Mai devreme vorbea un invitat care trebuia sa decerneze un premiu si ea l-a intrerupt in mijlocul unei propozitii spunand ceva de genul lasa vorba, ca nu-i vad pe premianti. Iar omul s-a scuzat spunand ca tocmai de aia vorbea, sa le dea timp premiantilor sa apara pe scena.

Mai, mai, mai... ce lipsa de profesionalism!

"In pas grabit mai departe, fugariti de timpul nemilos" - pe un ton pretios...[vom] din putul gandirii!

Am uitat cum era, asta e. Oricum, nu renunt la vizionare, ca incepe sa devina de-a dreptul distractiv!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da undi te uiti fataaaa[:D]...

Apai yo cand m-am uitat prima data pe proTV dupa vreun an si, am zis ca toate prezentatoarele + invitatele sunt prostituate di lux....dar m-am inselat..... nu erau di lux[:D].

Bun chance si rabdare, cu rabdarea treci si marea si reusesti sa stai si 2 ore pe PRO.

Mon pays c'est l'hiver

aah, Donia am vazut si eu emisiunea aseara, pe-ni-bi-la!! Si aceeasi tipa a facut si o emisiune cu johnny raducanu pe tvr2,in care era complet depasita de situatie.Desi mai stia si aea cate ceva, nu zic ca e tampita,dar n-are spirit de prezentator de loc.

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

quote:Originally posted by Ira

Bun chance si rabdare, cu rabdarea treci si marea si reusesti sa stai si 2 ore pe PRO.

id="quote">id="quote">

A, pai nu ma las, ca sunt incapatanata. Sotul n-o sa reziste mult, dar eu da, o sa fac un studiu temeinic.[:D] Dar oare cu Proteveul mi-ar fi mai usoara readaptarea? [alcool]

Sabina, ce am vazut eu era reluare de pe TVR2, cu Johnny Raducanu. Mai bine il lasa singur, ca ea mai mult incurca lumea pe acolo...

pai eu am vazut 2 emisiuni,ambele cu Johnny: una cu el singur si alta despre minoritati.

deci am indurat 2 torturi:)),de dragul lu Johnny.

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

Sabina, esti o curajoasa![:D]

Am incercat, de dragul studiului, sa-l ascult si pe Iliescu in timp ce critica actuala conducere... dar a fost prea mult, trebuie sa ma menajez. In rest stiri despre cum a furat SRI-ul benzina si acum incearca sa drega situatia [soc] si iarasi balbe, ton fals... parca ma jenam de jena lor, pe cand ei...

pe mine ma calca pe nervi nenea ( un domn chel pe la vreo 40-45 de ani) care face revista presei la Realitatea TV si parca si o emisiune. are o voce si un accent ( de fata nu ma iau ca nu conteaza)de-mi vine sa ma urc pe pereti .

Michelle 7id="Book Antiqua">id="size3">id="green">id="Book Antiqua">id="size3">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...