Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Catalin Botezatu ?

Recommended Posts

Stau acum si ma uit la "Povestiri adevarate"...este invitat Catalin Botezatu ,vorbeste despre viata lui si despre masca ccc care trebuie sa o poarte tot timpul pt a fi cine e ...a ajunj departe dar este dezamagit si obosit de aceasta viata....vrea ceva simplu.

Nu am nici un sentiment anume fata de acest om...ma refer la dmiratie sau detest...totusi nu mi-am imaginat niciodata ca un om ca el ajunge in pragul disperarii in asa hal ,incat simte sa isi expuna durerile lui adevarata in fata tv-ului.Parca ma uitam la "Din dragoste"...sau ceva de genul asta.

Voi ce parere aveti despre el?Ce l-a facut sa ajunga atat de sus si totusi atat de jos?

Curioasa poveste.Imi pare rau pt el .indiferent de ceea ce a facut .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

gogomarla

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si daca totul e un teatru sa atraga numai publicul? (ma refer la asa zisele caderi ale lui)id="purple">

Sarbatori Fericite si La Multi Aniid="red">

Nicole [flo] mami lui Julianid="blue">

Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunteid="size1">id="purple">

Opere de arta

id="right">

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre FIMOZAid="size2"> si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.

Este totul normal daca arata ASAid="size2">

Intrebari fregvente despre CIRCUMCIZIEid="size2">. Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIEid="size2">... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINEid="size1">id="purple">

quote:Originally posted by Gabbriela

si daca totul e un teatru sa atraga numai publicul? (ma refer la asa zisele caderi ale lui)id="purple">

Sarbatori Fericite si La Multi Aniid="red">
Nicole [flo] mami lui Julianid="blue">Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunteid="size1">id="purple">Opere de artaid="right">
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre FIMOZAid="size2"> si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.Este totul normal daca arata ASAid="size2">Intrebari fregvente despre CIRCUMCIZIEid="size2">. Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIEid="size2">... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINEid="size1">id="purple">
id="quote">id="quote">subscriu...vrajeala pentru a atarge atentzia publicului satul de atatea probleme.[flo] [pup]Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!danna2002

Sufar enorm. Cand i-o fi mai rau ca acum sa-i fie. Si sa ma lase in pace cu povesti de adormit copiii. Nu stiti ce inseamna Relatii Publice? [:D]

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are[:D] id="navy">

Nu voiam sa ma bag, dar nu pot sa concep asa ceva. E chiar atat de greu sa intelegi un om? Oare cand vom ajunge sa nu mai judecam tot ce vedem? Orice ar fi facut Catalin Botezatu, rau sau bun, e si el un om. Ati trait vreodata cu sentimentul ca maine ai putea muri? Chiar nu aveti putina mila in sufletul vostru pentru un om bolnav?[V]

Sunt mahnita de ce vad pe forumul asta! Mai bine facem o lista de discutii despre vedete...propun sa se numeasca "Haideti la barfa!"

Macar, acum, cand ar trebui sa fim mai buni, nu mai improscati cu noroi in toti. E jenant!

Pid="green">Oid="purple">Zid="red">Eid="blue">

Ioana

Nu stiu de ce - adica stiu, sint fata sensibila, nevoie mare [:D] - mie imi pare adevarata tristeta lui Botezatu si ma misca. L-am mai vazut bintuind pe la teveu si pare sa sufere cu adevarat de singurate si zadarnicie. Mie mi-e cumva drag asa inteligent si patetic :)

Sapte dintr-o lovitura!id="Arial">id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...