Giana Publicat Decembrie 20, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 20, 2005 Se tot vorbeste despre soacre si nurori si despre (ne)intelegirile dintre ele.Sunt curioasa cati dintre sotii vostri se inteleg cu soacrele?Am auzit de cazuri in care este un adevarat razboi intre ei.Am un caz in familie.Tatal meu cu bunica mea.Niciodata nu s-au agreat si toata viata i-a facut numai probleme soacra.Ultima "faza"? Cica i-ar fi rupt el mana...cred ca a si inebunit acum...deh batranetile[xx(]. Stiu si cazuri bune.Intre sotul meu si maicamea este o relatie foarte stransa.Cum vine acasa intreaba:Ai vorbit azi cu soacra-me? Nu vine pe la noi?Si are multa grija de ea. Exista si cazuri bune,deci. La voi cum e? Giana de Daniid="purple"> POVESTEA NASTERII POZELE NOASTRE VARSTA DANI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giana Postat Decembrie 20, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2005 Chiar nu se incumeta nimeni sa raspunda? Giana de Daniid="purple"> POVESTEA NASTERII POZELE NOASTRE VARSTA DANI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzam Postat Decembrie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2005 Sotul meu se intelege foarte bine cu mama iar mamei ii e tare drag de el. Are grija sa faca ce mincare ii place cind mergem pe la ei. Acum de Craciun le-a facut o punga cu bunatati. Mama se intelege foarte bine si cu celalalt ginere, sotul sora-mii. I-a vazut intotdeana ca pe copiii ei, ca asa e felul ei, mai mamoasa. M-ar fi durut daca sotul meu nu s-ar fi inteles cu mama. Nici nu vreau sa ma gindesc cum ar fi fost. Gabitzaid="blue"> si bebe Andrei-Stefanid="blue"> [bibe] (25.05.05) Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralnied1 Postat Decembrie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2005 Intre mine si socrii mei (stam impreuna!!!) e razboi total. Partial, e razboi si intre sot si parintii lui. In schimb, intre sot si parintii mei, este o relatie super, despre care nici nu am cuvinte sa o pot descrie. E tratat de zeci de ori mai bine decat ma trateaza ai mei pe mine, ii ia mama cadouri de ziua lui de nastere, de ziua numelui, de Paste, Craciun (ai lui nu ii spun nici "La multi ani!"). Cand mergem la parintii mei, mama face tot felul de bunatati, ii da mult si numai ce e bun... http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos E si maine o zi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alionushca Postat Decembrie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2005 sotiunea mea se intelege extraordinar cu mama mea, pot discuta ore intregi despre toti si despre toate, gatesc impreuna, eu nici nu apar la bucatarie, nu-mi place sa gatesc, ai grija amindoi de toate floriel din casa, sunt fffoarte multe, au asa un pact cind e ideea sotului de a gati ceva bun el este seful, iar mama indeplineste ordine si invers. Cind ne certam , mai bine zis ne contram, mama este de partea lui, am uitat sa va spun locuim la mama mea, eu desi stiu ca sunt vinovata ii spun mamei - ,, daca vrei sa fii de partea lui taci si nu comenta, daca de partea zi si tu ceva atunci,, se intimpla ca mai des e de partea lui, si recunosc, doar pentru voi, are dreptate. pentru incheiere soacra nasului meu de asemenea se intelege bine cu el si are obiceiul sa-spuna fiicei / nasei/ ,, magarito sotul tau este un inger,, ea exagereaza sunt ambii extraordinari. a da , si cind e vorba de cadouri sotul totdeauna ii cumpara mamei mele un cadou mai bun, mai scump, in sensul comparativ cu al soacrei mele, si chiar afirma mai bine ziua mamaei tale de trei ori pe an decit a mamei mele o data. Aliona Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giana Postat Decembrie 21, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2005 Ma bucur sa vad ca la toata lumea e ca la noi.Inseamna ca intr-adevar barbatii pot intra mai usor pe sub piele[;)] Giana de Daniid="purple"> POVESTEA NASTERII POZELE NOASTRE VARSTA DANI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monagan Postat Decembrie 24, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 24, 2005 CRACIUN FERICITid="red">id="size4">[pegeam][pegeam][pegeam], Sarbatoarea Craciunului sa va aduca numai bucurii,fericire si multa dragoste. Sarbatori fericite le urez si....soacrelor sotilor nostri. [:D] MG Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.