Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii (3)

Veve

Recommended Posts

Partea intai si 2.

Listuta:

1. mcrmiki id="brown">

- Bogdanid="blue">, 24.12.2000 - 4 ani si 7 luni

- Vladid="blue">, 17.11.2003 - 1 an si 8 luni

2. Ana68id="brown">

- Alexid="blue">, 9 ani si 8 luni

- Luanaid="red">, 1 an si 11 luni

3. aditaid="brown">

- Nectarie Ioan id="blue">(5 ian. 2005)

- Elena id="red">(21 mai 2003)

- Antim id="blue">(27 sept. 2001)

4. acsid="brown">

- Mariaid="red">, 3 ani

- Ioanaid="red">, 1 an si 5 luni

5. alessia105id="brown">

- Sebastianid="blue">, 7 ani jumate

- Beniid="blue">, 5 luni

6. gagibartaid="brown">

- Robert id="blue">(20.05.1997)

- Lili id="red">(17.05.2002)

7. rrox3id="brown">

- Mariuca id="red">(1 iulie 1999)

- Ioana id="red">(23 martie 2005)

8. Corneliaid="brown">

- Maria id="red">(2 iulie 2003)

- Stefan id="blue">(4 mai 2005)

9. cralucaid="brown">

- Alexandru id="blue">- aproape 12 ani

- Ioana id="red">- aproape 2 anisori

10. loreenid="brown">

- Biancaid="red">, 9 ani in octombrie

- Deliaid="red">, 3 luni si o saptamana

11. Mickyyyid="brown">

- Malina Ioana id="red">(31.03.2004)

- Daria Mariaid="red"> (22.06.2005)

12. mihaela imaiid="brown">

- saraid="red">, 5 decembrie 2003

- antonio harukiid="blue">-4 aprilie 2005

13. Maroxid="brown">

- Alex id="blue">(14.06.03)

- Julia id="red">(29.03.05)

14. tinatacheid="brown">

- Andra id="red">- 04.03.2002;

- Patrick id="blue">- 10.12.2003

15. elisorid="brown">

- Andreas id="blue">7 ani (17 aug.)

- Bianca id="red">8 sapt. (13 iun.)

16. Laura Takacsid="brown">

- Calin id="blue">9 ani 8 luni

- Alex id="blue">1 an 10 luni

17. mihaela_sid="brown">

- Diana id="red">9 ani (22 noiembrie)

- Silvia id="red">2 ani (10 septembrie)

18. neliaid="brown">

- Agata id="red">(28.06.2001)

- Tudora id="red">(30.05.2005)

19. camelia72id="brown">

- Georgiana id="red">(4 mai 1999)

- Mihai id="blue">(23 iulie 2004)

20. roxana c.id="brown">

- Oana-Andreea id="red">8 ani(21 iulie 97)

- Ana-Maria id="red">3,6 ani(4 febr 2002)

21. Kultaid="brown">

- Daniela Helena id="red">15.04.2004

- Sebastian Mikael id="red">25.08.2005

22. sofiabebeid="brown">

- Sofia id="red">3 ani (14 august 2002)

- Filip id="blue">11 luni (26 septembrie 2004)

23. gandacelu id="brown">

- ileana id="red">(4 iulie 2002)

- ioachim id="blue">(25 nov. 2004)

24. georgiana.davidid="brown">

- Ioana id="red">(20.06.1998)

- Damian id="blue">(01.10.2004)

25. criniid="brown">

- Theodoraid="red">

- Andreiid="blue">

26. claujroid="brown">

- Matei id="blue">(15.12.2003)

- Mara id="red">(30.08.2005)

27. Marinaid="brown">

- Maria id="red">4.12.2002

- Mihai id="blue">14.07.2004

28. mariana tacheid="brown">

- Stefan id="blue">(20.04.2004)

- Simon id="blue">(30.08.2005)

29. carmenpid="brown">

- ionut id="blue"> 7.10.2000

- ilinca id="red"> 11.08.2004

30. bagoiuid="brown">

- Gabriel id="blue">- 18.02.2001

- Sofia id="red">- 14.02.2003

- Nicodim id="blue">- 11.02.2005

31. rosinid="brown">

- Miruna id="red">(28.08.03)

- Irina id="red">(18.05.05)

32. monica-elizabetid="brown">

- Alexandruid="blue">(7 iunie 2001)

- Ruxandra id="red">(16 decembrie 2004)

id="Comic Sans MS">

Irina,veve & croko[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

poze1,2,3,4,5id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna fetelor!

Sunt pe ultima suta de metri, inca la lucru.

VA DORESC CRACIUN FERICIT, SA AVETI PARTE DE UN AN CAT MAI BUN SI SA NE INTALNIM CU BINE!!!

Va pup pe toate!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga

http://community.webshots.com/user/mcrmiki

Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

• 2 weeks later...

Buna fetelor!

LA MULTI ANI!

Cum v-ati petrecut de sarbatori? Cum a fost de Craciun? Ce au zis copii de cadouri?

Copii mei au fost tare incantati, iar dupa Craciun au plecat in vacanta la bunici, iar noi la munte. A fost bine pentru toti, dar mai greu ca le-am dus dorul si ei noua, dar acum sunt acasa si totul esate bine.

Va pup pe toate si ne mai auzim!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga

http://community.webshots.com/user/mcrmiki

Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Saluti mamicute si LA MULTI ANI cu sanatate si multe bucurii in 2006!

Dragelor,noi am facut si Craciunul si revul acasa,in 4.De Craciun a fost tare dragut:Alex era asa serios...isi studia cadoul ca nu prea intelegea despre ce-i vorba,ca a primit un joc de scrable,niste carti despre reptile,serpi si despre mare...si un ceas.Cel mai mult i-au placut jocul si ceasul.Iar Luana...hehehehe...s-a pus pe pupat ca a primit un bebe vorbaret cu carucior cu tot...Atat l-a dragalit si l-a pupat...Facea:"bibi,bibi...pusa tie...mai,mai,bibi...muosu'",adica:bebe,iti dau pusi,ca esti frumos,mai,mai...

De Anul Nou tot party in 4,am dansat,am iesit la geam la 12 cu artificii....am papat tort si am baut sampanie...Ce sa va mai spun?!Pe cuvant ca a fost un revelion minunat,cu familia mea....cum nu ma asteptam sa fie....Sincer ma bucur ca am stat acasa cu copiii si barbatul...

Va pup si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Salut din nou si la multi ani, s-aveti un an fain si bun, linistit si plin de bucurii!

Hannen, tu intri la categoria mama eroina, vezi ca mai erau vreo doua mamici * 3, sper sa primesti de la ele numai incurajari... [:)]

Eu incerc sa fac fata celor doua capro-gaite din dotare, aia mica la 7 luni jumate colinda de-a busilea toata casa si se cocoata peeeeeste toooot [xx(], abia abia o conving sa stea in premergator cate un sfert de ora, sa-mi mai trag si eu sufletul.

Miruna, in schimb, pare ca se plictiseste ingrozitor acasa, as duce-o la gradi incepand de azi dar incerc sa le mai tin departe de virusi, mai ales pe piticanie. Oricum in 2-3 luni acolo vom ajunge, acum fac o lista de optiuni si am sa incerc sa merg in vizita la cateva gradinite.

De vreo trei saptamani avem o tanti pe post de bona, dar sunt din ce in ce mai nemultumita de ea, este prea statica, nu se joaca deloc cu Miruna, pe Irina o agita cam tare (de ce cred unii oamenii ca singura metoda de distrat bebeii e sa-i gadili pe burta si sa-i ridici pana la tavan? [bang]), in plus are tendinta sa le tina pe amandoua pe loc, cu ochii in televizor, si ar prefera sa spele vase mai degraba...

Nici nu stiu ce sa fac, am zile cand mi se pare ok tanti si zile (ca asta) cand imi vine sa-i dau salariul si sa-mi iau ramas bun.

Din fericire, gaitele interactioneaza destul de bine intre ele, evident ca Miruna e posesiva cu o mare parte din jucarii, asa ca avem conflicte destul de frecvent, in schimb e incantata sa mearga de-a busilea cot la cot cu sor-sa, sa se ascunda dupa perdea amandoua, sau sa-si schimonoseasca moaca in o mie de feluri pana o aduce pe Irina in prag de lesin din cauza rasului. Norocul lor ca-s tare simpatice, altfel imi luam campii de mult.

Buna seara dragelor,

Hannen,bun venit aici,la mamicute cu mai multi copilasi nazdrvanasi!Si sarcina si nastere usoara![:D]

Roisin,hehehehehehe.[:D]...zici ca ai doua capro-gaite....hehehehe..[:D].dragut!Imagineaza-ti ca noi suntem trei surori,iar surorile mele sunt gemene...Bine,acum suntem toate trei adulte,iar eu si cu una din surori avem si copilasi...Eeeee...gandeste-te cum era la noi acasa,cand eram copile si se incingea cate un meci de fotbal prin sufragerie,hol si dormitoare..[:D]..Iar faza cu tanti...ce sa zic?[:D]Fiecare om cu obiceiurile lui.Tanti a mea a hotarat ,la un moment dat,sa ii acopere o batatura micuta facuta de Luana,cu leucoplast.Dupa ce in prealabil i-am explicat cu lux de amanunte de ce nu ii pun leucoplast pe bubita.Ei bine,fica-mea a rupt coaja de la buba si i-a dat sangele,iar tanti a noastra i-a si lipit un leucoplast.Am zis ca fac cu nervii,insa m-am calmat si i-am mai explicat o data motivele mele.Bineinteles ca a cautat cu tot dinadinsul sa ma convinga ca ea stie cel mai bine ce este corect in cazul bataturilor mititele,insa (nici nu stiu cum de nu am izbucnit)cu calm, am reluat explicatiile.Ca sa nu iti mai povestesc de faza cu serbarea de Craciun de la servici,unde a venit impreuna cu fata mea si unde imi venea s-o urc in varful bradului [bang]si s-o uit acolo,asa m-a enervat cum era de exagerata cu Luana,sa nu cada,sa nu puna mana la brad,sa nu se murdareasca cu ciocolata,sa nu nu-stiu-ce....Si totul a culminat ca i s-a facut rau in taxi,ca era prea cald si acasa nu stiam ce sa ii fac si sa ii dau.Inca:il tot para pe Alex,copilul meu mai mare,la barbate-miu,ba ca nu stiu ce a facut,ba ca nu stiu ce a zis si tot asa...iar asta lua bobarnace zilnic...Asa ca i-am REPETAT sa nu mai dea cu gura si sa imi spuna mie...

Hai ca ti-am facut capul mare.[:D][:D]

Ce vroiam sa zic de fapt e ca pe plan profesional sunt multumita de ea,are grija de copii,ii hraneste,le vede de grija....asa cum stie ea si se pricepe.Nu ii pot cere sa fie super nany.Insa pentru conceptiile ei despre cresterea si educarea copiilor...discutam si ajungem amandoua la un consens:mai las de la mine,o mai oblig sa ma asculte...Ce sa facem?Imi e indispensabila si imi e si draga,asa simpla si nestiutoare cum mi se pare mie ca e.[:D]

Va pup pe toate si....URAAAAAAA !!! vine weekendul!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

La Multi Ani!id="red">id="size5">[cheers]

Dragele mele,bine v-am gasit in noul an,sa ne ajute Dumnezeu sa avem un an mai bun decat cel care a trecut,sa fim sanatoase,iubite si fericite alaturi de toti cei dragi![flo]id="purple">

Hannenid="Arial Black">,bine ai venit si sarcina usoara!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

POZE

"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...