Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dosare CIC la DMSSF sau la Primarie?

elibui

Recommended Posts

Salutare!

Va rog frumos, lamuriti-ma unde se depun pana la urma dosarele pentru indemnizaþiile pentru creºterea copilului aflate în platã? La Directia De Munca, Solidaritate Sociala si Familie judeteana sau se poate si la Primarie in orasul de domiciliu? Ca am auzit ambele variante si sunt tare confuza. Pe langa dosarul acesta pe care trebuie sa il depuna angajatorul, mai trebuie sa depuna si beneficiarul cerere sau altceva la Primarie? Am citit si ceva de genul asta pe forum si m-am zapacit!

Multumesc mult!!!

PS: oare ce se intampla cu cei care nu reusesc sa le depuna saptamana asta?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Acum am fost sunata de la firma si mi-au zis sa vin sa imi dea dosarul pentru ca azi la pensii le-au refuzat si le-au zis ca se depune in 2006 la primarie..era anunt mare si au intrebat si la ei la ghiseu.

Am sunat ministerul familiei.........si mi-a zis asa.......normele sunt in lucru si se vor publica saptamana viitoare; in mod normal angajatorul trebuie sa depuna dosarul la DIRECTII; daca angajatorul nu vrea atunci putem NOI sa depunem dosarul la DIRECTII direct; si nu mai depunem nimic la primarie; copiile actelor originale se pot duce la notar sau ne prezentam la ei cu originalul pentru a fi verificat pe loc; problema cu primariile e urmatoarea.......primariile ajuta doar; la directii trebuie sa ajunga dosarul; avand in vedere ca directia e una pe judet, oamenii nu se pot deplasa din orice colt sa depuna acolo asa ca primariile au rol de intermediar pentru a strange dosarele si a le preda la directii; mie mi-a zis ca saptamana viitoare pot merge sa depun dosarul direct la ei la directie si termin cu primaria; asta avand in vedere ca sunt deja in Cic; deci angajatorul nu poate fi obligat, daca nu vrea sa depuna dosarul...cred ca asa o sa fac, o sa depun la directii; bineinteles cei care nu au directia la ei in oras o sa depuna la primarii........a mai zis ca casa de pensii ar fi trebuit sa indrume angajatorii catre ei la directii si nu direct catre primarii; s-a sarit peste casele de pensii pentru a nu se mai muta actele de colo colo si sa se depuna direct la directii......am sunat la tel la minister - 315.85.56

Carla-Maria

Poze cu toata Familia

da eu la amzei am sunat; uite ce mi-au zis si de la minister si de la directie

am sunat la directie sa vad ce si cum depun; si cum am zis de cic a inceput.......plata pt decembrie se face pana la 31 decembrie si nu in ianuarie; despre dosare vorbim dupa 3 ianuarie.............doamne ca astia nu sunt intregi la minte....

asa ca am sunat inapoi la minister.la dna radoi ea s-a crucit a zis ca nu se poate mi-a cerut numarul de la directie si a zis ca ei au trimis circulare de informare la directii si ca maine sa o sun ca azi e seful plecat si sa vorbeasca el la directii.a zis CLAR ca este cum a zis ea cu depunerea....si ca nu poate ca de la directii sa zica ei ce vor cand s-au trimis circulare si instiintari despre cum se primesc dosarele; maine o sa o sun

domane mare ti-e gradina..am sunat iar la directie si mi-au zis ca o fi circulara dar ca ei nu au unde sa primeasca atatea dosare, adica fizic nu au unde sa le depoziteze de asta nu primesc.......cum e posibil asa ceva, e anormal; dumnezeule nu iei in seama legea ca nu ai loc de depozitare ......in sfarsit probabil si ei au dreptate din punctul asta de vedere

Carla-Maria

Poze cu toata Familia

am sunat acum la minister si a zis ca ramane de depus si dosarele vechi in inanuarie de catre angajatori sau mamici care vor depunde si cererea pe langa acest dosar; angajatorii nu sunt obligati sa le depune; era mai mult o rugaminte catre ei; de la cnpas si Anofm s-au trimis catre firme, dar nu la toate, niste circulare de instiintare cu privire la depunerea dosarelor; daca cineva are o asemenea circulara as avea rugaminte sa mi-o dea si mie. Merci.

Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...