Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Discopatia lombara si sarcina

Recommended Posts

id="Arial">id="Arial">id="size1">id="navy">

Va rog sa ma ajutati intr-o problema destul de apasatoare: sufar de mult timp de o dicopatie lombara inferioara si sunt insarcinata. Am dureri sacaietoare, aproape continue de mijloc si nu stiu ce pot sa fac pentru a-mi ameliora putin starea de disconfort, fara sa afectez in vreun fel evolutia sarcinii. Pana sa raman insarcinata, luam Voltaren Rapid, care ma linistea pentru un timp, dar acum nu-l mai pot folosi. Am luat ceva in greutate in ultimul timp, dar problemele le aveam si cand eram cu mult mai usoara. Am cumparat de la farmacie Fastum gel care contine ketoprofen. Oare este safe sa ma dau cu acest gel in partea lombara a coloanei? Cine ma poate ajuta cu un sfat?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna bacitzaid="red">,

Eu am discopatie cervicala care ma inebuneste de durere seara si imi da ameteli[bang]. Intr-o zi cand nu mai puteam de durere de ceafa am sunat medicul de familie daca pot sa imi dau cu fastumgel sau alt antinflamator si mi-a spus: nuuuuuuuuuuuuuuuu [neand]ca absortia se face in tot corpul din piele intra in sange. A zis sa indur ca e pentru bebe. Si sa imi iau gandul de la antinflamatoare pe perioada sarcinii. Eu mai faceam fizioterapie inainte care ma mai ajuta dar acum n-avem voie!

Emilia 8+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...