Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

vopsirea in timpul sarcinii

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu nu m-am vopsit si nici nu o sa ma vopsesc in timpul sarcinii.O sa folosesc acum inainte de sarbatori un sampon colorant ca se cam vede diferenta.Si eu stiu ca nu trebuie sa inhalezi vaporii si sa te vopsesti intr-un spatiu bine aerisit daca alegi sa o faci.Eu prefer sa astept pana se naste bebe,mai important ca mine este el momentan.Fiecare face cum crede![pup]

io[gravi] 21+ cu [baietel] Seby

Poze cununie id="red">

[foto]Poze mami si bebe

Bebe

Distribuie pe alte site-uri

id="blue">buna burticutelor[bis] mie mi-a spus medicul sa nu ma vopsesc deoarece vopseaua e facuta din tot felul de chimicale si se absorb si in piele nu numai ca le inhalez si intra in sange si ajung la bb asa ca eu nu ma risc

de sarbatori am zis ca nu ma fac numai cu sampon dar parca nu prea ma atrage ideea. ma mai gandesc

va [pup] si grija de bbei

erika [gravi]25+

Buna burtici

Eu nu m-am vopsit pana acum dar mi-am facut de 2 ori suvite fara sa-mi atinga radacina. La coafor mi s-a spus ca sunt multe gravidute care se vopsesc sau altele care au nascut si sevopseau nu au avut nici-o problema.

Oricum alegerea este a voastra dar aveti mare grija.

Tania 24+

tania

Laura, pai nu stiu de ce numai pana in sapt.32 exact, dar asa mi-a zis , ca dupa sat 32 nimic chimic...si mi-au zis asta 2 medici

Erika, noi avem 2 coaforuri in familie si crede-ma ca vin gravidutele pana in luni avansate la vopsit si toate isi intreaba in prealabil medicul...ideea e sa nu stai cu nasul in vopseaua aia, dar daca ea este preparata in spate si ti se aplica pe par, stai cu ea 20-30 min, nu se intampla nimic...

Mie medicul meu mi-a si zis ca trebuie sa raman o femeie ingrijita si in sarcina, iar cu vopsitul nu o facem zilnic...[pup]

Cristina + bb 12 sapt

buna burtici!

eu mi-am vopsit parul de 3 ori pana acum, dupa ce am intrebat o gramada de medici, inclusiv medicul de familie si toti m-au asigurat ca nu-i nici o problema. Prima data inca nu stiam ca-s insarcinata, a doua oara la 1O sapt., ca eram satena inchis vopsita blond si aratam nasol daca-l lasam sa creasca, si am fost nasa la o nunta. Iar a treia oara, la 20 saptamani mi-am schimbat culoarea, adica l-am vopsit saten, cat mai aproape de culoarea mea naturala, si asta ca sa nu mai trebuiasca sa-l mai vopsesc pana la sfarsitul sarcinii.

Eu zic ca nu are ce sa dauneze, cel putin nu cunosc si nici nu am citit de cazuri in care sa fi daunat cu ceva vopsitul in timpul sarcinii, ca m-am tot documentat.

Atunci, logic, ar trebui sa dauneze si cosmeticele, nu? Si alea sunt chimicale si poluarea si etc., etc.

Cred ca totusi decolorarea ar fi singura contraindicata. In rest...

Eu lucrez intr-un spital, sunt asistenta, asa ca am avut de unde ma interesa, plus toate colegele mele s-au vopsit in timpul sarcinii

si au copii sanatosi. Asa ca...

Ma rog, fiecare face ce crede.[hippi]

va pup,Alina & [baietel]25+

• 2 weeks later...

Eu m-am vopsit in timpul sarcinii.

Chiar la fiecare 3 sapt pt ca imi cresteau unghiile si parul intr-o disperare.

Acum dupa ce am nascut-de 6 sapt- incetinirea cresterii parului e evidenta.

Asa ca ......sfatul meu e sa va faceti frumoase in continuare.

Sarcina usoara

Andu s-a marita cu cel mai bun si au un baietel minunat

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...