Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce aduce mosul la 1 an si 8 luni?

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu i-am cumparat o masinuta[auto] de-aia mare de plastic,in care se baga cu totul,actionata de...piciorusele proprii,un Elmo (pentru ca-i fan) dansator-cantator si alte maruntisuri (lego si de astea).id="maroon">id="Comic Sans MS">

Irina,veve & croko[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

poze1,2,3,4,5id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

Eu i-am luat lui Dejan (1 an si 8 luni) un joc de construit cu 24 piese mai mari Clemy..o jucarie care are o sarma curbata pe care sunt mai multe bile mari pe care el trebuie sa le duca de la un capat la altul al sarmei..pe traseu...(asta nu m-am putut abtine si deja i-am dat-o si a avut un deosebit succes..adica sta si se joaca cu ea de nu imi vine sa cred...e fascinat de bilele alea), 2 carticele dragute cu animale si un teletubbies( Lala )ca e inebunit dupa ei..numai asta ar vrea sa vada...care inchide si deschide ochii si care spune diverse...Eh-oh !

Simina si Deian

Varsta lui Deian

Ingerasul nostru

Eu am fost vreo 7 ani educatoare si i-am cumparat de mosu la fetita mea cea mare (2ani si 2 luni)doua pensule si acuarele.Cand pictam folosim aceeasi planseta de carton ca absoarbe apa pusa in abundenta si nu se strica foaia facandu-se una cu pamantul...dar lucreaza numai si numai sub supraveghere la masa din bucatarie ca acolo e faianta si gresie.La inceput a pasionat-o pensulele dar apoi a descoperit singura ca poate picta cu degetutele si prefera sa lucreze asha.Nu are cine stie ce inclinatii spre imbinarea culorilor dar sunt fericita ca denumeste 4 dintre ele fara sa le incurce , ceea ce e pentru mine o bucurie ( rosu, galben, albastru, verde).

Si i-a mai adus mosu hartie de Origami din care ii fac barcute , avioane, broscute si ce-mi mai casuna prin cap si stiu sa fac.

Anul trecut la un anisor i-a adus mosu carti de povesti cartonate si pliante cartonate cu animale.

Iar cea micuta de 5 luni se bucura de jucarii cesuna si sunt viu colorate.

Iubire inseamna Dumnezeu.

Mamica celui mai dulce sufletel de pe lumea asta:Patricia

Initial i-am cumparat un leptop (desi stiam ca nu e chiar potrivit pt varsta); intre timp am gasit altceva, asa ca am hotarat sa las leptopul pt ziua lui. Acum ii aduce mosul asa: o chitara, un tractor cu remorca, un tren lego, o bluza si un body.

[8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [bb] Simonid="size2"> (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue">

Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">

Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">

Sanatate Maxima!!!

si baietelul meu are 1 an si aproape 8 luni.eu i-am cumparat carti, desi nu toate sunt cartonate si prin urmare nu sunt tocmai potrivite varstei, un fel de lanterna care proiecteaza animale si-sa nu radeti- ii mai dau un trenulet luat acum un an, atunci nu l-a apreciat, l-am pus la pastrare si acum e momentul sa reapara.[:)]nu m-am agitat sa-i cumpar jucarii pt. ca nu e f. atras de ele, se plictiseste rapid de oricare. ca niste sugestii, sa va spun ce a avut succes la al meu- o matroska cu 5 papusele, pe care tot le desface-reface si se aplauda satisfacut, un catel care se plimba/latra si-cea mai apreciata-o broscuta de la chicco, care oracaie in 3 moduri, se plimba si are si 6 melodii! [bis]id="teal">id="Comic Sans MS">

quote:Originally posted by mitzuka

Eu i-am luat lui Dejan (1 an si 8 luni) un joc de construit cu 24 piese mai mari Clemy..o jucarie care are o sarma curbata pe care sunt mai multe bile mari pe care el trebuie sa le duca de la un capat la altul al sarmei..pe traseu...(asta nu m-am putut abtine si deja i-am dat-o si a avut un deosebit succes..adica sta si se joaca cu ea de nu imi vine sa cred...e fascinat de bilele alea)

id="quote">id="quote">clemy-urile astea am facut greseala sa i le iau acum un an si nu au avut efectul scontat. dar m-ai facut tare curioasa cu sarma cu bile, da te rog mai multe amanunte;cum se numeste?id="Comic Sans MS">id="teal">
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.id="Comic Sans MS">id="teal">

quote:Originally posted by mitzuka

Eu i-am luat lui Dejan .... un teletubbies( Lala )ca e inebunit dupa ei..numai asta ar vrea sa vada...care inchide si deschide ochii si care spune diverse...Eh-oh !

id="quote">id="quote">Mitzuka unde ai gasit teletubbies ca si ale mele sunt innebunite dupa ei...Si inca ceva...ai zis ca baietelul tau ar vrea sa vada numai teletubbies...unde ii vedeti voi, este serialul pe vreun post tv ...ca noi ii vedeam cu ceva vreme in urma la RAI si acum nu mai avem Rai la cablu...Si ca sa nu fiu total off-toppic va spun ce i-am luat noi mezinei (1,5 ani): o jucarie muzicala si o jucarie cu un fel de roti zimtate si cu sunete si melodii, pe care o puteti vedea aici ...Si i-am mai luat piticii din Alba ca zapada, acestia nefiind specifici varstei da' ce sa fac daca pe astia i-a ochit intr-un pliant si pe astia ii cere...Primele doua jucarii le-a primit deja si este incantata de amandoua, iar eu sunt super multumita de cea de-a doua (cea cu rotite ...), cu toate ca la inceput m-i se parea cam simpla, deoarece in cateva zile a invatat sa deosebeasca si sa numeasca culorile care o compun si chiar isi face de lucru cu ea destul de mult...Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)ALBUM 1 ALBUM 2CELE MAI FRUMOASE FLORI

Lamuriti-ma si pe mine, va rog, ce sunt teletubbies astea...Va multumesc pentru idei si, Kro, jucaria cu rotite este superba. La fel am patit si noi cu un fel de bord de masina care are volan muzical, claxon, semnalizare, casetofon, etc, care l-a impresionat super tare. Noua ne-au mai placut trusele de scule pentru copii cu care surubarim pe rupte, cartile cu animale autocolante.Masinutele muzicale ne incanta vreo zi, doua si gata. Faza e ca avem cam 2 metri cubi de jucarii si nu mai avem idei, mai ales ca in zalau nici nu sunt multe variante ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...