Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sunt racita cobza - sfaturi

Recommended Posts

Ah numai eu.. doar eu.. numai mie mi se putea intampla sa racesc in halul asta inainte de Sarbatori.. dadeam semne de rau de ieri dar nu am bagat in seama , am luat un paracetamol si gata ..am zis ca trece insa m'am trezit azi dimineatza la 4 cu frisoane ,nas curgand precum robinetu' si o imposibila durere de cap.

Ma dor okii in cap cum se zice ... am reusit sa adorm d'abia pe la 7, noroc mare ca de azi sunt in concediu...

vreau sa imi revin mintenash .. am mult de umblat ,cadouri de luyat ,curatenie ..alea alea.. asa ca va rog ..ajutati'ma cu un sfat ce sa iau de la farmacie.. pana acum am baut o fiola de algocalmin si un plik de fervex.. nimik..nici un semn .. tot imi e frig pe spate ...[bang][bang]

Sunt singura acasa si asa racita nu am fost niciodata ... va rog frumos, scrieti'mi ce luati voi in astfel de cazuri.. si de care ceaiuri beti , ca in casa nu am decat de fructe si ceai verde.

va mulumesc anticipat pentru raspunsuri ,

[zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Anderra, scumpa de tine, stiu cum e, asa am fost eu inwk. Am luat eferalgan, cate 2 pastile efervescente o data, la 6 ore, ceaiuri de fructe, sunatoare tei, iar pentru dureri de cap, paduden, e foarte bun, mi-a luat durerea cu mana. si...am mancat vreo 5 kg de portocale. Acum sunt bine, doar ca inca am nasul infundat.

te pupic si sanatate multa

cherry

La mine chestia asta nu ar trece decat cu antibiotice (Augumentin, Oxaciclina, Penicilina).

Restul Paracetamol Sinus, ACC 200 (vitamina C), picaturi in nas, Olynth, Coldrex, Fervex, etc. etc. etc. sunt bune dar luate doar singure s-ar putea sa nu te puna pe picioare asa de repede. Depinde cat vrei sa o duci.

Oricum intreaba medicul de familie mai intai sa iti prescrie exact ce trebuie.

Oana id="green"> si Paulid="blue"> (3 iulie 2002)

poze

In afara indopatului cu medicamente, care in unele cazuri e f necesar, eu iti recomand si sa nu consumi dulciuri - fiindca zaharul nu te ajuta deloc si sa nu bei decat apa si eventual ceai, nu sucuri acidulate etc. Doar suc de portocala fara zahar. Si poti sa-ti faci si niste suc de morcov, face bine.

Multa sanatate![pegeam]

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are[:D] id="navy">

Anderra, in afara de ce au spus fetele, eu iti recomand si Oscilococcinum, e homeopat si pt. mine a facut minuni cand eram insarcinata, din racita-cobza am fost sanatoasa din nou in 2 zile, infirmand vorba aceea ca de raceala scapi in 7 zile cu medicamente si intr-o saptamana fara; am luat asa cum scrie in prospect.

insanatosire grabnica!id="teal">id="Comic Sans MS">

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.id="Comic Sans MS">id="teal">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...