Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Foarte greu o spal pe cap, in sensul ca o clatesc greu, de frica sa nu ii ajunga apa cu sampon in ochi. Si ramane cu pete mici, maronii de sampon (ca e sampon Nivea cu musetel).

Daca ii intra sampon in ochi, oare o pisca (desi pe sticla scrie ca NU)?

Dati-mi va rog niste sfaturi, cum o pot spala pe cap mai usor?

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> [copil] Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange">

Poze cu noi

Povestea nasterii & Varsta lui Petra

Scoala de Ski

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La noi se mai intampla sa-i intre sapun in ochi, de cele mai multe ori isi duce el mainile pline de spuma la ochi, dar nu-l deranjeaza. De clatit pe cap, eu ii tin mana perpendicular pe frunte, intelegi tu cum, si ii torn apa in varful capului, asa ii feresc doar fata. Asa procedez de la prima baiatza. Pe o mana il tineam sprijinit cu capul, cealalata ii feream fata, iar sotul imi turna apa. Acum sta in fundulet la baie, e mai ushor. Succes!

[*][pegeam][*]

mamica lui Rares(10.03.2005)

http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Eu am observat ca indiferent daca pe sticla scrie ca nu pisca, in momentul in care ii ajunge in oki, Serban urla...deduc ca totusi, un pic, pisca...si eu il clatesc greu, dar inainte de clatirea definitiva, incerc sa-i iau cu mana tot samponul din par, nu stiu cum sa exlpic....trag cu mana pe par dinspre frunte spre spate, astfel incat in par sa ramana putin sampon cand vine partea cu clatitul...si ma ajuta sotul meu sau mama mea si-i tine capul mai pe spate sau foarte in fata, ca atunci cand dau cu dusul sa fie ok...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">

La fel ca si Roxana, si eu ii iau cat pot de mult samponul din par innainte de clatirea definitiva. Si folosim doar sampon pentru copii pe care scrie ca e fara lacrimi.

[flo] Elena & [copil]Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

Povestea Alexutei

------------------------------------------------

"Daca oamenii ar face tot ce le sta in putinta ca sa se ajute unii pe altii, Dumnezeu ar avea mai mult timp sa faca minuni."

Noi folosim Nivea.Intr-adevar i-a mai ajuns din greseala noastra in ochisori,a urlat ea putin dar nu stiu exact daca din acest motiv(ca o ustura).Dar cand faci tu baie puneti putin pe maini,fa un pik de spuma si dati un pik peste ochi si asa vei vedea daca o pisca.Eu am facut asa cu un sampon de la Dalin si nu m-a usturat deloc.

Pupici!!!

Alinutza si

ingerasul Fabiana Alexia

Poze cu ingerasul scump

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...