NinaR Publicat Decembrie 21, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2005 Sunt plina de nervi[cusca]il sun pe sotul meu sa vad ce face, era foarte iritat la telefon si imi raspunde in doi peri:"Ce esti mama mea sa ma controlezi?"!? am ramas muta...nu ii inteleg reactia nu obisnuiesc sa il sun des, sunt zile in care nici nu vorbim la telefon.I-am replicat ca intamplator sunt sotia lui de n.. ani,[mariaj] apoi s-a mai calmat. Astept sa ajung acasa[blabla]Sincer, sunt socata de reactia lui. Ce parere aveti? Nina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Decembrie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2005 Soro, l-oi fi prins intr-un moment naspa de-a raspuns asa de ciudat...io nu ma pronuntz pana nu se justifica baiatul tau si mai vedem... ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Decembrie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2005 quote:Originally posted by roxana1974 io nu ma pronuntz pana nu se justifica baiatul tau si mai vedem... ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1"> id="quote">id="quote"> Subscriu... dar pana atunci, ai grija sa afli de ce ti-a vorbit asa, fara cearta. Raza de soare Il iubesc pe cel mai bun ! ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramba Postat Decembrie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2005 Si sotul meu ma mai repede cand il sun, iar eu atunci ii inchid telefonul in nas. [xx(] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
louisea Postat Decembrie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2005 o fi fost si el intr-o pasa prosta si nu avea chef de vorbit.. ti-e nu ti se intampla?? mie da id="Comic Sans MS"> ------------------------ Louiseaid="Comic Sans MS"> siid="Comic Sans MS"> Banditid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Decembrie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2005 Acu' nu stiu cum obisnuiti voi, dar mie personal mi s-a mai intimplat si sa ii inchid telefonul in nas.... barbatu-meu e mai pasnic, dar a facut de citeva ori la fel.... Nu mi se pare foarte dramatic, o fi fost si omul intr-o pasa mai proasta. I-ai raspuns foarte bine. Nu esti mama-sa, esti nevasta-sa- si mai grav! Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinaR Postat Decembrie 22, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Multumesc ca sunteti aproape de mine.[flo] Am discutat cu el, parerea lui a fost ca tonul meu suna a control. Nu avea motive sa creada asta. In sfarsit... voi sta cu ochii pe el(discret). Nu stiu ce are in ultima vreme, este cam irascibil, probabil se apropie de andropauza[toanerele Nina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 quote:Originally posted by NinaRMultumesc ca sunteti aproape de mine.[flo]Am discutat cu el, parerea lui a fost ca tonul meu suna a control. Nu avea motive sa creada asta. In sfarsit... voi sta cu ochii pe el(discret). Nu stiu ce are in ultima vreme, este cam irascibil, probabil se apropie de andropauza[toanereleNinaid="quote">id="quote">admit ca la faza cu "tonul" s-a cam scos si putea sa nu aiba dreptate, DAAAR si eu il repezesc pe sotul meu cand nimereste intr-un moment in care am multa treaba si nu am timp/chef sa vorbesc...s-a obisnuit...ce sa zic, okii-n 4, dar nu exagera :). Bafta!ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 De cite ori il suni pe zi?[:D]I s-o fi pus pata?! dulcetica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jocelyn Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 quote:Originally posted by dulceticaDe cite ori il suni pe zi?[:D]I s-o fi pus pata?![:D]dulceticaid="quote">id="quote">daca citeai macar mesajul ei initial pana la capat, ai fi vazut ca nu il suna des si sunt zile in care nu vorbesc la telefon [alcool]Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are[:D] id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.