Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Urgent! Greata si vomat dupa Priorix???

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu cred. De la Priorix, fata mea n-a avut absolut nici o reactie adversa, spre deosebire de celelalte vaccinuri facute pana atunci, cand imi facea febra si peste 39. Doctorita ei mi-a zis ca n-a avut nici o reactie la nici un copil vaccinat cu Priorix, eu ma gandeam ca a mea o sa fie exceptia avand in vedere "trecutul". Si m-am inselat (din fericire).

In schimb, mi-a vomitat si de 3-4 ori pe zi cand a avut rosu in gat, chiar si daca nu a facut febra.

Mire-mama de fetita frumoasa

Distribuie pe alte site-uri

La 7 zile dupa e improbabil. Vezi sa nu fie rosu in gat, cum zicea si Mirela, si noi am patit asa, brusc intr-o zi Matei a vomat ce tocmai mancase, iar seara a facut febra, avea rosu in gat, iar dupa cateva zile i-au aparut si niste bubite, cred ca a fost rubeola (asta nu inseamna ca are si bebele tau, poate fi doar un rosu in gat).

Numai bine.

Ganguriciul

inclin sa cred ca este debutul unei afectiuni/boli mai degraba decat sa aiba legatura cu vaccinul,

noi nu am avut nici cea mai mica urma de reactie adversa de la Priorix,

multa sanatate va doresc [flo]si mare atentie daca apar si alte simptome, eventual sunati-l pe pediatru.

De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.

Aminteste-ti si ce a papat bb sa nu cumva sa-i fi picat rau.Eu as suna doctorul sa-l intreb.Sigur o sa-ti dea Metoclopramid sau ceva ca sa nu mai vomite,sa urmaresti si daca are diaree ca atunci clar nu-i ceva in regula cu bb scump.Va dorim multa sanatate si asteptam vesti.

Pupici!!!

Alinutza si

ingerasul Fabiana Alexia

Poze cu ingerasul scump

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Merci de raspunsuri!

Tocmai ca la indicatia medicului i-am dat azi pentru prima data metoclopramid si ma tem ca de la el a facut reactia asta. Intre timp am mai auzit ca e destul de controversat si nu e foarte recomandat copiilor pentru ca da reactii adverse ciudate.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...