Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Racusori, la apel! (7)

Recommended Posts

va astept cu drag id="blue"> [grup]

*22/06 id="orange">- Mihid="red"> - sotul varsatorid="blue">, fecioaraid="teal">

*23/06 id="orange">- Ana_Alx id="red">

*23/06 id="orange">- Helenutza23id="red">

*24/06 id="orange">- Gabrielatid="red"> - sotul berbecid="blue">,racid="teal">

*24/06 id="orange">- tania-zid="red">

*24/06 id="orange">- irenid="red"> - sotul taurid="blue">

*25/06 id="orange">- MirelaVid="red"> - (ascendent in Fecioara)id="size1"> id="red">

*25/06 id="orange">- Crenickid="red"> - sotul scorpionid="blue">

*26/06 id="orange">- dana_danenid="red"> - (ascendent in Rac)id="size1"> id="red">

*27/06 id="orange"> - mi-ela id="red"> - sotul capricorn id="blue"> - copiii balanta&scorpion id="teal">

*27/06 id="orange">- monaganid="red"> - (ascendent in Fecioara)id="size1">id="red"> - sotul scorpionid="blue">

*28/06 id="orange">- Lucia_Bid="red"> - sotul taurid="blue"> - bb Balanta id="teal">

*28/06 id="orange">- axia id="red">- sotul capricornid="blue">, bb gemeniid="teal">

*29/06 id="orange">- Preda_vicky id="red">- peste & sagetatorid="teal">

*29/06 id="orange">- Alipiticotid="red"> - sotul gemeniid="blue">

*29/06 id="orange">- Pdeliaid="red"> - sotul pesteid="blue">

*29/06 id="orange">- paula2003id="red"> - sotul taur id="blue"> - bb capricornid="teal">

*29/06 id="orange">- petraid="red">

*29/06 id="orange">- Adrianaiid="red">

*29/06 id="orange">- Georoxid="red"> - sotul varsator id="blue">

*30/06 id="orange">- Anculinaid="red">

*01/07 id="orange">- CrisCiurea id="red">- sotul taurid="blue">

*01/07 id="orange">- Pisid="red"> - sotul sagetatorid="blue">

*02/07 id="orange">- greierash79id="red">- sotul varsatorid="blue">- bb balantaid="teal">

*02/07id="orange"> - IoanaMid="red">

*02/07id="orange"> - july_gid="red"> - sotul taur id="blue">

*03/07 id="orange">- ionella3003id="red"> - sotul taurid="blue">, fecioaraid="teal">

*03/07 id="orange">- tyaaid="red">- sotul capricornid="blue">, fecioaraid="teal">

*03/07id="orange"> - Eliza Mironid="red"> - sotul sagetatorid="blue">

*04/07 id="orange">- Jeffid="red"> - sotul varsator,id="blue"> pesteid="teal">

*04/07 id="orange">- bombonikid="red"> - (ascendent in Rac)id="size1">id="red">

*04/07 id="orange">- cookieid="red"> - (Ascendent in Fecioara)id="size1">id="red">- sotul scorpion,id="blue"> bebe capricornid="teal">

*06/07 id="orange">- Caprioaraid="red"> - sotul sagetator,id="blue"> capricornid="teal">

*06/07 id="orange">- Mephala30 id="red">- sotul berbec,id="blue"> gemeniid="teal">

*06/07 id="orange">- Frederik id="red">

*06/07 id="orange">- Jocelynid="red"> - sotul fecioaraid="blue">

*07/07 id="orange">- Corneliaaid="red"> - sotul fecioara,id="blue"> varsatorid="teal">

*07/07 id="orange">- dananitaid="red"> - sot gemeniid="blue">

*08/07 id="orange">- Adrianafedorcaid="red">

*08/07 id="orange">- coriid="red"> - sot leu id="blue"> - bb gemeni si bb pe drum - fecioara id="teal">

*08/07 id="orange">- nanukid="red"> - (ascendent in Sagetator)id="size1">id="red"> - sot varsatorid="blue">

*09/07 id="orange">- GabrielaG id="red">- sotul fecioaraid="blue">

*10/07id="orange"> - bonitaid="red"> - sotul balantaid="blue"> - bb sagetator id="teal">

*10/07id="orange"> - Mennaid="red">

*12/07 id="orange">- Mikid="red"> - sotul berbecid="blue">, berbec & rac, sagetatorid="teal">

*12/07 id="orange">- Dannaid="red">

*12/07 id="orange">- Nina_sim id="red">- sotul taurid="blue">

*12/07 id="orange">- gabriela 1969 id="red">- sotul berbecid="blue">, copil gemeniid="teal">

*12/07id="orange"> - addaid="red"> - sotul racid="teal">

*14/07 id="orange">- mavid="red">-sotul leuid="blue">, varsatorid="teal">

*14/07 id="orange">- Primelid="red">, sotul capricornid="blue">

*15/07 id="orange">- Mihaela1567id="red"> - sotul racid="blue">

*15/07 id="orange">- Cosmiid="red"> - (Ascendent in Sagetator)id="red">id="size1"> - sotul racid="blue">, *2 balanteid="teal">

*15/07 id="orange">- Violetikid="red"> - sotul racid="blue">

*15/07 id="orange">- beatricedid="red"> - sotul capricornid="blue">-bb Alex - gemeniid="teal">

*16/07 id="orange">- Niccosteaid="red">

*16/07 id="orange">- Claudeluid="red"> - sotul peste,id="blue"> berbecid="teal">

*16/07 id="orange">- Iuliana Stan id="red">- sotul capricorn,id="blue"> bebe taurid="teal">

*17/07 id="orange">- arinna id="red"> - sotul fecioara id="blue">

*18/07 id="orange">- Florininiid="red">

*19/07 id="orange">- Ninocikapid="red"> - sotul capricornid="blue">

*19/07 id="orange">- Baby_boom id="red">- sotul rac,id="blue"> racid="teal">

*19/07 id="orange">- AlinaNid="red">

*19/07 id="orange">- Juliafinid="red">

*19/07 id="orange">- oanamcid="red">

*21/07 id="orange">- Lucia_cs id="red">- sotul taurid="blue">

*21/07 id="orange">- Flori76id="red">

*21/07 id="orange">- Lady_danielleid="red">

*21/07 id="orange">- dana210773id="red">

*22/07 id="orange">- Tiaraid="red">

*22/07 id="orange">- Dianapatrikid="red">

Aici va puteti calcula ascendentulid="size3">id="blue">

Aici gasiti capitolele anterioare:

1id="teal">, 2id="red">, 3id="teal">, 4id="red">, 5id="teal">, 6id="red">id="size1">

[*] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [pegeam]

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Menna

[hopsieu] helllloooo[:X]Menna[flo]"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

id="quote">id="quote">aciulea Menna...nu la capitolul 5 [:D][*] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [pegeam]pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">RacusoriCalitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

neata. io azi nu mai am mare lucru de facut...decat asa..chestii de suprafata...deocamdata sunt la capitolul cafea si tigare. mai tarziu..om vedea.

monagan...e nasol bre sa n-ai scula [:D]. io am. am facut aseara neste briose. ummm...era loc de mai bine [:D]

sa aveti o zi buna!

aaaaa...in Bucuresti ninge de aseara. pe la voi cum e?

[*] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [pegeam]

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Ce-i aici? Ninika activitate? Sinteti la bucatarie cumva?

Mirela, arata tare bine listuta asa impodobita.Mie imi zici cat de greu e fara scula???

Eu mi-am cam terminat activitatea la bucatarie, mai ramane doar ciorba si o rulada, in rest cam toate sint ok,iar maine am sa-mi decorez casa cu creatiile proprii.

[*]

MG

hihihiih....asteptam si io sa imi admire careva opera de arta [:D]

io am terminat curateniile si de maine intru in bucatarie. maine praji si sambata papa...dar parca v-am mai spus [:D]

ce pregatiti voi pt Craciun?

Racusori

Scurt,ca ma grabesc

Eu am facut: friptura porc cu carnati la cuptor, rulouri de carne umplute cu ciuperci,ciorba de perisoare, rulada mozaic, vinete, icre, salata boeuf, sarmale cu chisca, si aperitive.

-trandafiri (sarati ), prajitura 6 feluri ( 5 le-am primit de la matusa si sint delicioase), covrigei, alune, stafide,curmale.

Astept colindatori...aaa si am mai facut o chestie sarata, dar nu stiu cum ii spune, care merge la [alcool].

[pup] la toata lumea.[pegeam][*][aho]

MG

ma...ce-i aia chisca???

Racusori

Salutare racusoare! Mai reusesc sa intru si eu pe la voi. Ca am probleme cu net-ul.

Ce harnicute ati fost! Eu de papa nu am facut nimic! Maine e o zi mare! O sa pap turte si o sa fac si eu o ciorba de verisoare si mai vad eu ce. La mine e mai simplu! Face mama! Si zau ca sotul e incantat! Eu sunt un mic dezastru in bucatarie. Asa ca ma bazez pe mama. Salata boef, racitura si sarmale! Au facut si niste carnacioari, mmmmmmmmmmm, o nebunie!

Sa aveti un Craciun fericit si tot ce va doriti sa se implineasca!

[aho] BUNA DIMINEATA.[aho]

Nu prea am somn, asa ca...iata-ma, aici cu [cafea]in fata si cu [pis]in brate, care va saluta si ea.Ati fost harnicute? Cum stati cu pregatirile?

MirelaV,asa se fac sarmalele la noi, se pune si chisca, chestia asta am invatat-o de la mama si de atunci asa le fac.

Se umple stomacul porcului cu carne de la gat care e mai dulce, se coase si se da la fum.Cand asez sarmalele in oala, o pun si pe asta acolo intre ele. Le da un gust la sarmale nemaipomenit. ha ha [:D] stiam ca am sa primesc intrebari.In ardeal cam asa se fac sarmalele, mai ales de craciun.[*] Am mostenit si eu, ce sa faci !!!

[dual]la toate .

Va doresc spor la treaba in continuare.id="red">

MG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...