MirelaV Publicat Decembrie 21, 2005 Raport Distribuie Publicat Decembrie 21, 2005 va astept cu drag id="blue"> [grup] *22/06 id="orange">- Mihid="red"> - sotul varsatorid="blue">, fecioaraid="teal"> *23/06 id="orange">- Ana_Alx id="red"> *23/06 id="orange">- Helenutza23id="red"> *24/06 id="orange">- Gabrielatid="red"> - sotul berbecid="blue">,racid="teal"> *24/06 id="orange">- tania-zid="red"> *24/06 id="orange">- irenid="red"> - sotul taurid="blue"> *25/06 id="orange">- MirelaVid="red"> - (ascendent in Fecioara)id="size1"> id="red"> *25/06 id="orange">- Crenickid="red"> - sotul scorpionid="blue"> *26/06 id="orange">- dana_danenid="red"> - (ascendent in Rac)id="size1"> id="red"> *27/06 id="orange"> - mi-ela id="red"> - sotul capricorn id="blue"> - copiii balanta&scorpion id="teal"> *27/06 id="orange">- monaganid="red"> - (ascendent in Fecioara)id="size1">id="red"> - sotul scorpionid="blue"> *28/06 id="orange">- Lucia_Bid="red"> - sotul taurid="blue"> - bb Balanta id="teal"> *28/06 id="orange">- axia id="red">- sotul capricornid="blue">, bb gemeniid="teal"> *29/06 id="orange">- Preda_vicky id="red">- peste & sagetatorid="teal"> *29/06 id="orange">- Alipiticotid="red"> - sotul gemeniid="blue"> *29/06 id="orange">- Pdeliaid="red"> - sotul pesteid="blue"> *29/06 id="orange">- paula2003id="red"> - sotul taur id="blue"> - bb capricornid="teal"> *29/06 id="orange">- petraid="red"> *29/06 id="orange">- Adrianaiid="red"> *29/06 id="orange">- Georoxid="red"> - sotul varsator id="blue"> *30/06 id="orange">- Anculinaid="red"> *01/07 id="orange">- CrisCiurea id="red">- sotul taurid="blue"> *01/07 id="orange">- Pisid="red"> - sotul sagetatorid="blue"> *02/07 id="orange">- greierash79id="red">- sotul varsatorid="blue">- bb balantaid="teal"> *02/07id="orange"> - IoanaMid="red"> *02/07id="orange"> - july_gid="red"> - sotul taur id="blue"> *03/07 id="orange">- ionella3003id="red"> - sotul taurid="blue">, fecioaraid="teal"> *03/07 id="orange">- tyaaid="red">- sotul capricornid="blue">, fecioaraid="teal"> *03/07id="orange"> - Eliza Mironid="red"> - sotul sagetatorid="blue"> *04/07 id="orange">- Jeffid="red"> - sotul varsator,id="blue"> pesteid="teal"> *04/07 id="orange">- bombonikid="red"> - (ascendent in Rac)id="size1">id="red"> *04/07 id="orange">- cookieid="red"> - (Ascendent in Fecioara)id="size1">id="red">- sotul scorpion,id="blue"> bebe capricornid="teal"> *06/07 id="orange">- Caprioaraid="red"> - sotul sagetator,id="blue"> capricornid="teal"> *06/07 id="orange">- Mephala30 id="red">- sotul berbec,id="blue"> gemeniid="teal"> *06/07 id="orange">- Frederik id="red"> *06/07 id="orange">- Jocelynid="red"> - sotul fecioaraid="blue"> *07/07 id="orange">- Corneliaaid="red"> - sotul fecioara,id="blue"> varsatorid="teal"> *07/07 id="orange">- dananitaid="red"> - sot gemeniid="blue"> *08/07 id="orange">- Adrianafedorcaid="red"> *08/07 id="orange">- coriid="red"> - sot leu id="blue"> - bb gemeni si bb pe drum - fecioara id="teal"> *08/07 id="orange">- nanukid="red"> - (ascendent in Sagetator)id="size1">id="red"> - sot varsatorid="blue"> *09/07 id="orange">- GabrielaG id="red">- sotul fecioaraid="blue"> *10/07id="orange"> - bonitaid="red"> - sotul balantaid="blue"> - bb sagetator id="teal"> *10/07id="orange"> - Mennaid="red"> *12/07 id="orange">- Mikid="red"> - sotul berbecid="blue">, berbec & rac, sagetatorid="teal"> *12/07 id="orange">- Dannaid="red"> *12/07 id="orange">- Nina_sim id="red">- sotul taurid="blue"> *12/07 id="orange">- gabriela 1969 id="red">- sotul berbecid="blue">, copil gemeniid="teal"> *12/07id="orange"> - addaid="red"> - sotul racid="teal"> *14/07 id="orange">- mavid="red">-sotul leuid="blue">, varsatorid="teal"> *14/07 id="orange">- Primelid="red">, sotul capricornid="blue"> *15/07 id="orange">- Mihaela1567id="red"> - sotul racid="blue"> *15/07 id="orange">- Cosmiid="red"> - (Ascendent in Sagetator)id="red">id="size1"> - sotul racid="blue">, *2 balanteid="teal"> *15/07 id="orange">- Violetikid="red"> - sotul racid="blue"> *15/07 id="orange">- beatricedid="red"> - sotul capricornid="blue">-bb Alex - gemeniid="teal"> *16/07 id="orange">- Niccosteaid="red"> *16/07 id="orange">- Claudeluid="red"> - sotul peste,id="blue"> berbecid="teal"> *16/07 id="orange">- Iuliana Stan id="red">- sotul capricorn,id="blue"> bebe taurid="teal"> *17/07 id="orange">- arinna id="red"> - sotul fecioara id="blue"> *18/07 id="orange">- Florininiid="red"> *19/07 id="orange">- Ninocikapid="red"> - sotul capricornid="blue"> *19/07 id="orange">- Baby_boom id="red">- sotul rac,id="blue"> racid="teal"> *19/07 id="orange">- AlinaNid="red"> *19/07 id="orange">- Juliafinid="red"> *19/07 id="orange">- oanamcid="red"> *21/07 id="orange">- Lucia_cs id="red">- sotul taurid="blue"> *21/07 id="orange">- Flori76id="red"> *21/07 id="orange">- Lady_danielleid="red"> *21/07 id="orange">- dana210773id="red"> *22/07 id="orange">- Tiaraid="red"> *22/07 id="orange">- Dianapatrikid="red"> Aici va puteti calcula ascendentulid="size3">id="blue"> Aici gasiti capitolele anterioare: 1id="teal">, 2id="red">, 3id="teal">, 4id="red">, 5id="teal">, 6id="red">id="size1"> [*] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [pegeam] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Racusori Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Decembrie 21, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 21, 2005 quote:Originally posted by Menna[hopsieu] helllloooo[:X]Menna[flo]"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."id="quote">id="quote">aciulea Menna...nu la capitolul 5 [*] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [pegeam]pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">RacusoriCalitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monagan Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 buna dimineata, acu [cit]imi beau cafeluta si o si pe urma voi fi ca un titirez. la toate si spor la treaba. [*] [pegeam] MG Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Decembrie 22, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 neata. io azi nu mai am mare lucru de facut...decat asa..chestii de suprafata...deocamdata sunt la capitolul cafea si tigare. mai tarziu..om vedea. monagan...e nasol bre sa n-ai scula . io am. am facut aseara neste briose. ummm...era loc de mai bine sa aveti o zi buna! aaaaa...in Bucuresti ninge de aseara. pe la voi cum e? [*] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [pegeam] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Racusori Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monagan Postat Decembrie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 Ce-i aici? Ninika activitate? Sinteti la bucatarie cumva? Mirela, arata tare bine listuta asa impodobita.Mie imi zici cat de greu e fara scula??? Eu mi-am cam terminat activitatea la bucatarie, mai ramane doar ciorba si o rulada, in rest cam toate sint ok,iar maine am sa-mi decorez casa cu creatiile proprii. [*] MG Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Decembrie 22, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2005 hihihiih....asteptam si io sa imi admire careva opera de arta io am terminat curateniile si de maine intru in bucatarie. maine praji si sambata papa...dar parca v-am mai spus ce pregatiti voi pt Craciun? [*] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [pegeam] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Racusori Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monagan Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Scurt,ca ma grabesc Eu am facut: friptura porc cu carnati la cuptor, rulouri de carne umplute cu ciuperci,ciorba de perisoare, rulada mozaic, vinete, icre, salata boeuf, sarmale cu chisca, si aperitive. -trandafiri (sarati ), prajitura 6 feluri ( 5 le-am primit de la matusa si sint delicioase), covrigei, alune, stafide,curmale. Astept colindatori...aaa si am mai facut o chestie sarata, dar nu stiu cum ii spune, care merge la [alcool]. la toata lumea.[pegeam][*] MG Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Decembrie 23, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 ma...ce-i aia chisca??? [*] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue"> [pegeam] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Racusori Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
july_g Postat Decembrie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 23, 2005 Salutare racusoare! Mai reusesc sa intru si eu pe la voi. Ca am probleme cu net-ul. Ce harnicute ati fost! Eu de papa nu am facut nimic! Maine e o zi mare! O sa pap turte si o sa fac si eu o ciorba de verisoare si mai vad eu ce. La mine e mai simplu! Face mama! Si zau ca sotul e incantat! Eu sunt un mic dezastru in bucatarie. Asa ca ma bazez pe mama. Salata boef, racitura si sarmale! Au facut si niste carnacioari, mmmmmmmmmmm, o nebunie! Sa aveti un Craciun fericit si tot ce va doriti sa se implineasca! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monagan Postat Decembrie 24, 2005 Raport Distribuie Postat Decembrie 24, 2005 BUNA DIMINEATA. Nu prea am somn, asa ca...iata-ma, aici cu [cafea]in fata si cu [pis]in brate, care va saluta si ea.Ati fost harnicute? Cum stati cu pregatirile? MirelaV,asa se fac sarmalele la noi, se pune si chisca, chestia asta am invatat-o de la mama si de atunci asa le fac. Se umple stomacul porcului cu carne de la gat care e mai dulce, se coase si se da la fum.Cand asez sarmalele in oala, o pun si pe asta acolo intre ele. Le da un gust la sarmale nemaipomenit. ha ha stiam ca am sa primesc intrebari.In ardeal cam asa se fac sarmalele, mai ales de craciun.[*] Am mostenit si eu, ce sa faci !!! [dual]la toate . Va doresc spor la treaba in continuare.id="red"> MG Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.