Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Greturi in luna a 7-a?

Recommended Posts

De vreo cateva zile mi-e asa un pic greata dimineata indiferent daca mananc sau nu dar m-am tot abtinut sa nu vomit si nu am prea dat importanta.

Azi in schimb abia am ajuns la baie si am dat afara si ce am mancat acum 2 zile. Am frisoane si ma simt ca naiba. Abia am putu sa inghit un pic de ceai, de mancat nici nu poate fi vorba.

E normal sa revina greturile in ultimul trimestru??

[gravi] 28+

"never say never"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Anairdaid="red"> poate ca ai gripa sau toxiinfectie alimentara. Eu am citit la fetele de ian-feb ca unele au greturi si acum, dar daca zici ca ai frisoane...nu stiu ce sa zic...incearca sa rontai niste sticksuri sau covrigei uscati. Nu ai cum sa mergi la dr pana in sarbatori? Nu de alta, da' sa-ti tihneasca si tie sarbatorile[pup]

Multa sanatate[pup]

Laura [gravi]cu [fetita]? 27+

Puiutul meu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

anairdaid="red">, tu iei cumva vitamine sau alte suplimente? pentru ca dr. meu mi-a zis ca uneori si astea pot provoca reactii de greata, daca nu sunt bine tolerate de organism...pe mine tot timpul ma intreaba cum ma impac cu Materna...oricum, tu incearca sa mananci, chiar daca te simti mai nasol...gogonele ai incercat?[pup]

Noe. [gravi]27+

Poze nunta & honey-moon:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/

• 2 weeks later...

anairdaid="red"> seamana a indigestie, daca zici ca ai varsat ce ai mancat cu 2 zile inainte... Presupun ca raspunsul vine tarziu, deja te-ai lamurit... E bine sa fii sigura ca nu a fost o toxiinteftie alimentara, desi nu cred; si greturile pot reveni si nu inseamna neaparat ceva rau. Ideea este sa elimini orice alt motiv care ti-ar complica viata...

Valentina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...