Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tundeti copiii acasa sau la frizerie?

Recommended Posts

Matei al meu urla din toti rarunchii atunci cand vine vremea sa ii scurtez putin parul. La frizerie am incercat o data si ... dezastru. Si mai rau decat acasa. Ciudat e ca sta la pieptanat, la spalat pe cap .. la taiat unghiile .. etc .. dar la tuns ... [alcool], nici pomeneala.

Voi va tundeti singure copilasii sau ii duceti la frizerii/frizerii speciale pentru copii?

Aveti eventual ceva "trucuri" sa stea mai cuminte? [:D]

[bibe]

[copil] [foto]

[aerob] POZE NOI [foto]

Carmenid="size2">id="pink"> [mamica]id="Comic Sans MS">si [copil] Matei Gabrielid="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> - 27.10.2003id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Acasa, cu mashina, vruuumm [:D]Ii tund in cada cu apa shi jucarii, aci au ajtia nejte sigurantze speciale, daca pica ceva electric in apa, sare sigurantza, nici sa te sinucizi cu foenu-n apa nu potzi [:D]

Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta]

decembrie

degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

id="navy">

Prima si prima data am tuns-o la Ciufulici... au dat-o doamnele in leagan, in masinute, tractorase, s-a jucat cu toate jucariile ... ce sa mai i-a placut! Apoi de cate ori ma tund eu se tunde si ea si aceeasi doamna de 5 ani ii face o suvita argintie in par daca e cuminte... doamna se face ca nu stie ce vrea Oana, ea cere frumos, apoi cautam si in sfarsit gaseste , vopsim suvita si pleaca fericita ca e mare si se tunde la coafor. Tri,ite-l cu sotul la frizerie de baieti mari, asta ar trebui sa fie o treaba de baieti.

6 ani -14 februarie 2006

Eu cand o tund pe Sofie o fac numai in we, ca dureaza o zi intreaga. Ma inarmez cu rabdare si-i tot spun ca Dora (the explorer)3Barbie, Alba ca zapada si toata gasca de printese sunt frumoaseee, ca daca-si lasa parul asa va arata ca o baba cloantza...etc etc. La breton e cel mai naspa, ca daca gresesc e fatal. La spate o tund in scari, e mai simplu.

Ia uitati in ce hal arata la breton, am pozat-o acum sa vedeti :

http://photobucket.com/albums/a371/scufitarosie4/Sofie/?action=view&current=DSC03941.jpg

Nici nu am curajul sa o duc la coafor, le-ar distruge tot cabinetul !

Mon pays c'est l'hiver

Eu il tund pe Dejan(1 an si 8 luni) la frizer..Deja suntem la al treilea tuns.Pot sa spun ca sta linistit la tuns..se mai intoarce cu capul dupa foarfeca (nu ne tundem cu masina ca nu imi place mie sa fie tuns atat de scurt..doar atat cat sa aibe o forma)...dar stam in brate la mama sau tata pe scaunul de la frizer...Cred ca secretul e un frizer sau o frizerita cu experienta la copii si mai ales care sa aiba copii sa stie cum sa se poarte cu ei...O data am nimerit la alta tanti care era mai agitata din fire si nu a avut atata rabdare iar copilul a simtit..si a fost si el agitat...

Simina si Deian

Varsta lui Deian

Ingerasul nostru

Noi il tundem la Ciufolici.Nu e vorba de fite sau altceva dar baietelul meu e incantat de cel care il tunde (stie si cum il cheama pe frizer ) si de aproape 2 ani de cand il tund s-a obisnuit.Respectivul frizer se poarte foarte frumos si stie cum sa il faca sa stea cumintel.Sunt multumita si deocamdata o sa il tund acolo.

Eu si cei doi baieti ai mei

Eu l-am tuns pe Andrei prima data la 1 an 1/2 la Ciufolici pentru ca am incercat acasa si nici nu puteai sa te apropii cu foarfeca ca incepea sa tipe. Acum il tund la un salon din cartier care are la frizerie un catel mare de plastic (ca scaunel pentru tuns) si este foarte incantat. In plus mai au pe acolo si niste jucarii muzicale cu taste si luminite care ii atrag atentia...Oricum baiatul care-l tunde are foarte mare rabdare si vorbeste tot timpul cu el, ii da ustensile de tuns (periute, pamatufuri....) asa ca reuseste sa-i atraga atentia. Si este foarte ieftin (30000 lei)!

mamideAndrei

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...